Няка си така нещо не разбирам - хем всеки може(трябва) да има мнение, хем да не го казва след като не е поне магистър в дадената област.блонди написа:тогава?!БоЕВ написа: Не. Просто гледах по някоя от ТВ нещо като пресконференция
иначе да, в удобен момент се "пръква" скандала
по-страшното ми се струва е че такива неща се случват непрекъснато най-вероятно и за тях няма срс-та
в съда- първата работа е да търсят МОТИВ
ако няма "мотив" за тези разговори, те нямаше да се провеждат, нали?без значение с какъв език е приказвано в тях
аз така разсъждавам, но не си правя генерални изводи щото не знам ко се е случило наистина
както и не разбирам след каква възраст се брои за неаборт. по спомени е някъде между 3 и 4 месец, но може и да не съм прав
Медицинсаката терминология е сложна - аборт - какво е аборт и до колко месеца е? А, възможен ли е "спонтанен аборт"(помятане) в 7,8,9-ти месец? И това действително аборт ли е или не е аборт?!
Такива едни омотани неща - дето за милицията са ясни и издават присъди още преди да са водили разследване.
Е, аз опитвам да се информирам, да си формирам мнение и да го казвам ясно, вместо да мрънкям и да чакам някой да ми посочи какво трябва да мисля и кога мога да говоря за него.
Ае, спорен ден от мене!
пп По въпроса с "мотива" - добре - лекарите са имали "мотив" да водят тоя разговор това е ясно и никой не го отрича. Какъв обаче е мотива да "убият" новородено - отговори ми ако обичаш, щото на мен ми се губи.