Нямаме ли вече какво да си кажем?

Все същите
Публикувай отговор
annonymus

Мнение от annonymus »

Ън написа:
На мен ми писна от вашето дракане на вас как не ви омръзна НЕ ЗНАМ!
На мен отдавна ми омръзня някой да се държи толкова безочливо, грубо и гадно с мен.

Както отбелязах някъде - беше грешка изобщо да се включвам.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

pocti_bezobidna написа:
БоЕВ написа:
pocti_bezobidna написа:
БоЕВ написа:Винди, ко стана, "спасителната акция" от Духлата май излезе пи-ар.:grin:

www.vesti.bg/index.phtml?tid=20&oid=13599&gid=pernik-212654

В кам-па-ни-я сме, в кам-па-ни-я сме. Боже!

А освен факта, че БТВ кляка мнаго ниско, май ще отнесе и дело.

www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3456231
ПРЕМЪЛЧАНО
Късно е - видях написаното преди да "премълчиш"!:grin:

Виж първо линковете и ела отново ми кажи, че аз съм този дето хвърля кал.:bigsmile:
Видях линковете. Да, ти си този, който хвърля кал, сочи с пръст, обижда и т.н. и т.н.
:lol:

ОК - ОК - дишай!
Аватар
Глас в пустиня

:lol:

Някой може ли да ми обясни какво означава да пуснеш мнение с някого в един и същи миг - да разцепиш секундата на две буквално?
Ами ако това се случи два пъти за кратко време?
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

БоЕВ написа:Винди, ко стана, "спасителната акция" от Духлата май излезе пи-ар.:grin:

единственото,което мога да нправя, е да помоля Атанас Русев за коментар, защото го познавам.
Всякакви кретени има на тоя свят, но такива, дето ще заклещят деца в наводнена пещера с цел пиар, не мога да си представя,че съществувт.
Както и лекари, умишлено умъртвяващи новородено.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Глас в пустиня

windcolours написа:

единственото,което мога да нправя, е да помоля Атанас Русев за коментар, защото го познавам.
Всякакви кретени има на тоя свят, но такива, дето ще заклещят деца в наводнена пещера с цел пиар, не мога да си представя,че съществувт.
Мисля че знам какво ще каже.
Предположението е че са ги извадили доста рано но са ги държали на топло в линейката докато дойде премиера - а не че са ги натикали в пещерата. Дори това да е пак е грозно. Канех се да те питам, ти, как си го обясняваш това, откъде се намери тоя изход изневиделица, та да се чака оттичането на водата вече не беше нужно. Всъщност това не ми е чак толко важно.
Друго ме интересува - цецо май носел наказателна отговорност за СРС-тата - бсп щели да го дават на прокуратурата. Ей тука, ако ти се чете има интересен коментар:
news.ibox.bg/comment/id_295337976
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

БоЕВ написа:Канех се да те питам, ти, как си го обясняваш това, откъде се намери тоя изход изневиделица, та да се чака оттичането на водата вече не беше нужно.
алтернативни изходи...дрън дрън
на мен ми е по-интересно що разкопаха планината
и за чик беше тая масова истерия по хидрогеолозите
та с интерес ще прочета де са тея алтернативни изходи :lol:
може па наистина да ги има :roll:
то у тоя свят на чудеса...бб сичко мое а команди
например де пещерата да направи алтернатива :grin:
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
Глас в пустиня

блонди написа:
БоЕВ написа:Канех се да те питам, ти, как си го обясняваш това, откъде се намери тоя изход изневиделица, та да се чака оттичането на водата вече не беше нужно.
алтернативни изходи...дрън дрън
на мен ми е по-интересно що разкопаха планината
и за чик беше тая масова истерия по хидрогеолозите
та с интерес ще прочета де са тея алтернативни изходи :lol:
може па наистина да ги има :roll:
то у тоя свят на чудеса...бб сичко мое а команди
например де пещерата да направи алтернатива :grin:
Що бе, една пещера може да има много входове и изходи.:bigsmile:
Проблемът е, че от събралото се множество, все хора с опит и познавачи на пещерата, изказванията бяха че единственият шанс е водата да спадне. Водата обаче не спадна и няма свидетел на "изваждането" на хората. Мистерия! Нямаше и родители, само някакъв човек се представяше за баща на едно от децата. Нямаше нищо. Пита се - възможно ли е "бедстващите" да са бедствали някъде на друго място и да са били докарани малко преди идването на премиера?:lol:
Кудош!
Нека да са си живи и здрави, а ББ колкото и да си дига рейтинга пред мене не върви.:bigsmile:
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

БоЕВ написа: Мисля че знам какво ще каже.
Предположението е че са ги извадили доста рано но са ги държали на топло в линейката докато дойде премиера - а не че са ги натикали в пещерата. Дори това да е пак е грозно. Канех се да те питам, ти, как си го обясняваш това, откъде се намери тоя изход изневиделица, та да се чака оттичането на водата вече не беше нужно. Всъщност това не ми е чак толко важно.
Говорих с Насо, каза, че това за изваждането през алтернативния изход са пълни глупости. Имало е вчера пресконференция

"Спасителната Акция в Духлата

Тъй като се появиха редица спекулации в пресата и медийте искам да заява следното:

Пострадалите не излязоха през алтернативен вход на пещерата, а по-скоро алтернативен път който беше станал достъпен след падането на водата едва тогава - и просто се оказа че пострадалите са 350м. по-напред към изхода на пещерата по пътя на подземната река отколкото предполагахме първоначално. Изваждането им нямаше да бъде възможно без разкопаването на изворите и вероятно 20 часа по-рано вече щяха да са напълно под вода. Алтернативната галерия по която ги извадиха, едва в края на отока на водите беше станала достъпна.

Атанас Русев 08.12.2010

Ръководител на спасителната акция"

всъщност ти сам знаеш как може да бъде манипулирана информацията в нета или други медии. Говорих с човека, който е бил един от ръководителите на акцията-имаше го в репортажите и беше цитиран от самото начало в медиите. Той е най-добрият познавач на Духлта открай време. Нямам основания да не му вярвам, той ми беше едно време инструктор по спелеология в същата тази пещера.
Тва е от мен. Ако продължаваш да храниш съмнения, намери друг участник в акцията и запитай него.:-)
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
annonymus

Мнение от annonymus »

windcolours написа: Всякакви кретени има на тоя свят, но такива, дето ще заклещят деца в наводнена пещера с цел пиар, не мога да си представя,че съществувт.
Това и аз не го вярвам.
Лекари, които предписват хапове на точно определена фирма срещу възнаграждение - да.
Такива, дето си искат директно кинти - да. Но лекар убиец - е в това не вярвам.

Колкото до Духлата - казаха неколкократно, че са се заклещили заради дъждовете и няма никаква опасност за хората там - опитни са, в голяма зала са, оборудвани са, имат храна, трябва просто да се чака. Така че по-скоро манипулирането на информацията и умишленото раздуване на тази манипулация е черен ПР, отколкото самата операия по ваденето на хората. Както и случая с докторите.
Преди доста години едни курсисти се бяха затрили вътре, щото решиха да влязат без водачите си.
Виждала съм и кретени да катерят в зимни условия с 20 метрово въже от гъзария.
Идиоти всякакви, случая от уикенда с Духлата изобщо не е такъв.

Вие си избирате в какво да вярвате, хора.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Глас в пустиня

windcolours написа:
БоЕВ написа: Мисля че знам какво ще каже.
Говорих с Насо, каза, че това за изваждането през алтернативния изход са пълни глупости. Имало е вчера пресконференция

"Спасителната Акция в Духлата

Тъй като се появиха редица спекулации в пресата и медийте искам да заява следното:

Пострадалите не излязоха през алтернативен вход на пещерата, а по-скоро алтернативен път който беше станал достъпен след падането на водата едва тогава - и просто се оказа че пострадалите са 350м. по-напред към изхода на пещерата по пътя на подземната река отколкото предполагахме първоначално. Изваждането им нямаше да бъде възможно без разкопаването на изворите и вероятно 20 часа по-рано вече щяха да са напълно под вода. Алтернативната галерия по която ги извадиха, едва в края на отока на водите беше станала достъпна.

Атанас Русев 08.12.2010

Ръководител на спасителната акция"

всъщност ти сам знаеш как може да бъде манипулирана информацията в нета или други медии. Говорих с човека, който е бил един от ръководителите на акцията-имаше го в репортажите и беше цитиран от самото начало в медиите. Той е най-добрият познавач на Духлта открай време. Нямам основания да не му вярвам, той ми беше едно време инструктор по спелеология в същата тази пещера.
Тва е от мен. Ако продължаваш да храниш съмнения, намери друг участник в акцията и запитай него.:-)
Не съм очаквал да каже друго!:bigsmile:
Когото и да питаш все същото ще е. Мистерия! Мистерията на премиера който е винаги на точното място в точното време.:lol:
Както и да е - няма значение, нали няма наранени и пострадали хора.
А, парите всеки си ги изкарва както намери за добре.:winkw:
Публикувай отговор