На мен отдавна ми омръзня някой да се държи толкова безочливо, грубо и гадно с мен.Ън написа:
На мен ми писна от вашето дракане на вас как не ви омръзна НЕ ЗНАМ!
Както отбелязах някъде - беше грешка изобщо да се включвам.
pocti_bezobidna написа:Видях линковете. Да, ти си този, който хвърля кал, сочи с пръст, обижда и т.н. и т.н.БоЕВ написа:Късно е - видях написаното преди да "премълчиш"!pocti_bezobidna написа:ПРЕМЪЛЧАНОБоЕВ написа:Винди, ко стана, "спасителната акция" от Духлата май излезе пи-ар.
www.vesti.bg/index.phtml?tid=20&oid=13599&gid=pernik-212654
В кам-па-ни-я сме, в кам-па-ни-я сме. Боже!
А освен факта, че БТВ кляка мнаго ниско, май ще отнесе и дело.
www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3456231
Виж първо линковете и ела отново ми кажи, че аз съм този дето хвърля кал.
единственото,което мога да нправя, е да помоля Атанас Русев за коментар, защото го познавам.БоЕВ написа:Винди, ко стана, "спасителната акция" от Духлата май излезе пи-ар.
Мисля че знам какво ще каже.windcolours написа:единственото,което мога да нправя, е да помоля Атанас Русев за коментар, защото го познавам.БоЕВ написа:Винди, ко стана, "спасителната акция" от Духлата май излезе пи-ар.
Всякакви кретени има на тоя свят, но такива, дето ще заклещят деца в наводнена пещера с цел пиар, не мога да си представя,че съществувт.
Както и лекари, умишлено умъртвяващи новородено.
алтернативни изходи...дрън дрънБоЕВ написа:Канех се да те питам, ти, как си го обясняваш това, откъде се намери тоя изход изневиделица, та да се чака оттичането на водата вече не беше нужно.
Що бе, една пещера може да има много входове и изходи.блонди написа:алтернативни изходи...дрън дрънБоЕВ написа:Канех се да те питам, ти, как си го обясняваш това, откъде се намери тоя изход изневиделица, та да се чака оттичането на водата вече не беше нужно.
на мен ми е по-интересно що разкопаха планината
и за чик беше тая масова истерия по хидрогеолозите
та с интерес ще прочета де са тея алтернативни изходи
може па наистина да ги има
то у тоя свят на чудеса...бб сичко мое а команди
например де пещерата да направи алтернатива
Говорих с Насо, каза, че това за изваждането през алтернативния изход са пълни глупости. Имало е вчера пресконференцияБоЕВ написа: Мисля че знам какво ще каже.
Предположението е че са ги извадили доста рано но са ги държали на топло в линейката докато дойде премиера - а не че са ги натикали в пещерата. Дори това да е пак е грозно. Канех се да те питам, ти, как си го обясняваш това, откъде се намери тоя изход изневиделица, та да се чака оттичането на водата вече не беше нужно. Всъщност това не ми е чак толко важно.
Това и аз не го вярвам.windcolours написа: Всякакви кретени има на тоя свят, но такива, дето ще заклещят деца в наводнена пещера с цел пиар, не мога да си представя,че съществувт.
Както и лекари, умишлено умъртвяващи новородено.
Не съм очаквал да каже друго!:bigsmile:windcolours написа:Говорих с Насо, каза, че това за изваждането през алтернативния изход са пълни глупости. Имало е вчера пресконференцияБоЕВ написа: Мисля че знам какво ще каже.
Предположението е че са ги извадили доста рано но са ги държали на топло в линейката докато дойде премиера - а не че са ги натикали в пещерата. Дори това да е пак е грозно. Канех се да те питам, ти, как си го обясняваш това, откъде се намери тоя изход изневиделица, та да се чака оттичането на водата вече не беше нужно. Всъщност това не ми е чак толко важно.
"Спасителната Акция в Духлата
Тъй като се появиха редица спекулации в пресата и медийте искам да заява следното:
Пострадалите не излязоха през алтернативен вход на пещерата, а по-скоро алтернативен път който беше станал достъпен след падането на водата едва тогава - и просто се оказа че пострадалите са 350м. по-напред към изхода на пещерата по пътя на подземната река отколкото предполагахме първоначално. Изваждането им нямаше да бъде възможно без разкопаването на изворите и вероятно 20 часа по-рано вече щяха да са напълно под вода. Алтернативната галерия по която ги извадиха, едва в края на отока на водите беше станала достъпна.
Атанас Русев 08.12.2010
Ръководител на спасителната акция"
всъщност ти сам знаеш как може да бъде манипулирана информацията в нета или други медии. Говорих с човека, който е бил един от ръководителите на акцията-имаше го в репортажите и беше цитиран от самото начало в медиите. Той е най-добрият познавач на Духлта открай време. Нямам основания да не му вярвам, той ми беше едно време инструктор по спелеология в същата тази пещера.
Тва е от мен. Ако продължаваш да храниш съмнения, намери друг участник в акцията и запитай него.