П.П. Снимката беше с много лошо качество- някой детайли трябваше да си ги измислям...
Добавих и повече грим, защото така реших, че е по- добре...

Верно съм смел. Една позната по- миналата седмица ме хокашеGreen Light написа:Ти си смел човек, ше знаеш. Портет на красива мадама. Мъжа и ще каже кой е тоя бе, дет те рисува, тия дето я свалят до един ще кажат - по- красива си, тоя не може да рисува, а Ния какво ще ти каже на тебе лично изобщо дори не мога да предполагам.
П.П. Пък ако питаш аз какво ще кажа. По темата "художник и модел" само мога дълбоко да въздъхна.
П.П.П. Мадамата, какво ще каже вече знам. Хич ако може да не се обажда, та да не я чета. Имам горчив опит с твойте рисунки и мадамите.

хехехехе....значи ако не беше се обадила тука, поне до довечера можеше да има при мене някаква завръзка по отношение на този портрет...защото аз в момента не мога да виждам никакви снимки на компа си, но можех да се обзаложа на кого е портрета...shshtt написа:това да не е Неф?
страхотно!
изобщо не прилича на Неф...shshtt написа:това да не е Неф?
страхотно!
Е, кое му е вълнуващото? Просто една рисунка. Поиска да я нарисувам- нарисувах я.Sweety написа:бре! да не би този път да не съм познала?!сър Айвънхоу написа:изобщо не прилича на Неф...shshtt написа:това да не е Неф?
страхотно!
п.п. Ън, батка, ако верно Неф си искал да рисуваш, определено нещо си объркал...![]()
...
колко вълнуващо

вълнуващо е че май не съм познала този път...щото обикновено познавам края на филми и други такива...и си мислех, че съм познала кого си нарисувал...аз все още не съм видяла портретаЪн написа:Е, кое му е вълнуващото? Просто една рисунка. Поиска да я нарисувам- нарисувах я.Sweety написа:бре! да не би този път да не съм познала?!сър Айвънхоу написа:изобщо не прилича на Неф...shshtt написа:това да не е Неф?
страхотно!
п.п. Ън, батка, ако верно Неф си искал да рисуваш, определено нещо си объркал...![]()
...
колко вълнуващоКоя е, ако иска ще си каже, макар да се чудя как не я познахте, след като няколко пъти си е пускала снимки тук.
Всъщност, рисунката има нужда от корекция. Аз така, като ги пусна в нета и след това виждам неща, които да дооправя...
Някой позна ли кого е нарисувал Леонардо?сър Айвънхоу написа:изобщо не прилича на Неф...shshtt написа:това да не е Неф?
страхотно!
п.п. Ън, батка, ако верно Неф си искал да рисуваш, определено нещо си объркал...
казвал ли съм скоро, че те обичам?Stranniche написа: Някой позна ли кого е нарисувал Леонардо?
"Абе тая Лиза не беше ли секретарката на Медичите?"
"Не, една от форума, където Лео вече не пише, защото Микел казал на Ботич, че... бла бла бла..."
"Не може да е тая, защото тя е на 137 години... Сигурно е админът. Той се усмихва така."
"Стига бе, той е на диета. Освен това ползва Пантен."
"Тогава Караваджо от оня купон... Той яде падуабургери на поразия"
И т.н.
А всъщност има ли значение? Картината е шедьовър.
Е, чак пък...Stranniche написа:Някой позна ли кого е нарисувал Леонардо?сър Айвънхоу написа:изобщо не прилича на Неф...shshtt написа:това да не е Неф?
страхотно!
п.п. Ън, батка, ако верно Неф си искал да рисуваш, определено нещо си объркал...
"Не, една от форума, където Лео вече не пише, защото Микел казал на Ботич, че... бла бла бла..."
"Не може да е тая, защото тя е на 137 години... Сигурно е админът. Той се усмихва така."
И т.н.

Елинида е тва.Sweety написа:казвайте бързо на кого е портрета!...![]()
тази мацка не я знам коя е...тц, тц...а е готина, как съм пропуснала?

че ти кога си питал?! пак ли съм пропуснала?...и аз искам да ме нарисуваш...Ън написа:Елинида е тва.Sweety написа:казвайте бързо на кого е портрета!...![]()
Единствената, която поиска да я нарисумвам. И добре, че е така.Оказа се, че жените са доста чувствителни как изглеждат.... Странно...Защо ли е така?!
:rotfl24:
Не съм питал.Sweety написа:че ти кога си питал?! пак ли съм пропуснала?...и аз искам да ме нарисуваш...Ън написа:Елинида е тва.Sweety написа:казвайте бързо на кого е портрета!...![]()
Единствената, която поиска да я нарисумвам. И добре, че е така.Оказа се, че жените са доста чувствителни как изглеждат.... Странно...Защо ли е така?!
:rotfl24:
леле какъв късмет, че случайно се озовах на точното място в точния момент за цветята...
P.С.
пък сега се замислих и за слънчогледите...

за предпочитане от нудисткия плаж...Ън написа: Прати ми снимка.
винаги можеш да разчиташ на мен за такива работиSweety написа: хехе...благодаря ти ,че се обади тука навреме и на място...
![]()
Самокритичен!Ън написа: Всъщност, рисунката има нужда от корекция. Аз така, като ги пусна в нета и след това виждам неща, които да дооправя...
ти си мислиш, че е високомерно излъчванетоЕлинида написа: Този ироничен поглед, това високомерно излъчване ме навяват на мисълта за самовглобен човек с непостоянен характер.

сър Айвънхоу написа:казвал ли съм скоро, че те обичам?Stranniche написа: Някой позна ли кого е нарисувал Леонардо?
И т.н.
Елинида написа:Самокритичен!Ън написа: Всъщност, рисунката има нужда от корекция. Аз така, като ги пусна в нета и след това виждам неща, които да дооправя...С тази графика се доказа не само като творец, но и като психолог. Проявил си творчество. Придал си изражение по твое усмотрение. Поздравление за което!
Ако не я познавах и я виждах за първи път на графиката, бих си помислила "тази жена не бих желала за приятелка"
Този ироничен поглед, това високомерно излъчване ме навяват на мисълта за самовглобен човек с непостоянен характер.
Ън, казвала ли съм ти колко си добър?! (в графиките)
Прости ми ако не оценявам по достойнство останалата част от творчеството ти.
ПП Грийн, не четИ!

знамблонди написа:не се хареса девойката колко и да те четка
Нарочно съм засилил контраста, че много ми сивееше. Ето необработена-всъщност и на мен не ми хареса портрета дори кат произведение
мноу резки са ми фоновите разлики
състаряват

Моята позната много се харесанито предишния портрет на твойта позната

няма какво да се смееш, тестовете са сериозни инструментиблонди написа: мани я сноу дет ни разправя -подигната вежда, отпусната устна..
да зема да и пратя тестовете от HR headhunters-ите да види що за въпроси са и да се посмее с мен на отговорите ми
щот ме познава от тук малко или много![]()

и слава Богу, щото една разходка в цветна градина би предизвикала невероятно главоболие...bead_ написа:те и цветята са чувствителни, ама не могат да ти го кажат...Ън написа: Оказа се, че жените са доста чувствителни как изглеждат.... Странно...Защо ли е така?!:rotfl24: