в няколко размера
т.е. размерът има значение?Ън написа: в няколко размера

И аз много си я харесвам.сър Айвънхоу написа:т.е. размерът има значение?Ън написа: в няколко размера
супер е! прекрасно е просто!

Мерси!frisky lioness написа::shocked:
НЕВЕРОЯТНА
Както ще се подесетя предпочитам графиките ти, но ТАЗИ (чешма) и подобни на нея твои творения, е на път да ме разколебае трайно
Дотолкова, че да премина на страната на маслото:winkw:

Мерси! Всичко е пред мен!Megi_Koleva написа:Чешмата е страхотна! Внушава безграничността и безконечността на времето...
Желая ти много вдъхновение за душата и енергичност на ръката ти... за да продължаваш да радваш сетивата ни с много подобни красоти...

правиш силни снимки. ай стига скромничиБоЕВ написа: Да, бе, и аз се чувствам тъпо в такива моменти.
Как па начи орисницата такава мащеха се извъди към мене, та никакъв талант ми не даде, а ме дари сомо със сила в мишците да кърша ръчунки и извивам вратлета. Разбирам ги мутрафоните, усещам какво е.
ше видиш ти ени мутрафони и трошени солети, да не рипнеш от първия етаж на къщата като оня хамерикнаски чиновник по време на лова на вещици, като речем да минем покрай свищовските брегове:lol:Да, бе, и аз се чувствам тъпо в такива моменти.
Как па начи орисницата такава мащеха се извъди към мене, та никакъв талант ми не даде, а ме дари сомо със сила в мишците да кърша ръчунки и извивам вратлета. Разбирам ги мутрафоните, усещам какво е.
Тва га спортувах активно - са съм пацифист.Kent написа:ше видиш ти ени мутрафони и трошени солети, да не рипнеш от първия етаж на къщата като оня хамерикнаски чиновник по време на лова на вещици, като речем да минем покрай свищовските брегове:lol:Да, бе, и аз се чувствам тъпо в такива моменти.
Тенкс! Ама това вече и децата го можат. И то много добре.windcolours написа:правиш силни снимки. ай стига скромничиБоЕВ написа: Да, бе, и аз се чувствам тъпо в такива моменти.
Не го могат. Таме работата, че малко хора го могат. В този форум- ти и Итком. То не е въпроса само да имаш хубава техника и да правиш красиви снимки. Ако не те трогват, ако не те "грабват", какъв е смисъла?!БоЕВ написа:Тенкс! Ама това вече и децата го можат. И то много добре.windcolours написа:правиш силни снимки. ай стига скромничиБоЕВ написа: Да, бе, и аз се чувствам тъпо в такива моменти.

мнеее...според мен да си добър фотограф е въпрос на душевност/усет и техника. Под техника нямам предвид джелезата, с които се снима.БоЕВ написа:
Тенкс! Ама това вече и децата го можат. И то много добре.
аз спортувах некви още само шпионски дисциплини - ски алп. дисц - като джемс бонд:lol:Тва га спортувах активно - са съм пацифист.
Йела бре, от коги те чекам!:bigsmile:
Гледа ли за нащо момче ка го надупчиха? Борчето. Сички дет сега се блещат по ТиВиту съм ги познал, години наред в една зала блъскахме - Симо Щерев, Бат Вальо(Йорданов) преди да замине в америчко при Дюпон и тн.
Терсене ми е, щото се усещам остарел.
тя, бялата престилка си има и бяла якичка!Kent написа: не бяла якичка, но бяла престилка пак берекет версин:lol:
Мили боже:blink::shocked: Добро око и точна ръка (звучи като за някой стрелец

Не е рисувано, бе- снимка е.frisky lioness написа:Мили боже:blink::shocked: Добро око и точна ръка (звучи като за някой стрелец:winkw:)
И това било рисувано....
В какъв клуб съм попаднала...
Чувствам се съвсем прозаична и обикновена
и крайно, крайно незабележима

дехлорирал я е преди да я снима!TerE написа: БоЕВ..... настройки? или обработка?
водата имам предвид
ъхъ...сър Айвънхоу написа:
дехлорирал я е преди да я снима!
да бе... бил е със сини дреи... та се отразяват от водата...TerE написа: ъхъ...
и синьо хапче у извора е метнал
за нюанс...