Линк
Линк
http://www.youtube.com/watch?v=Wf0McyKxH5w
Мъжът с вратовръзката е... Антоан дьо Сент-Екзюпери.
Жената с червената кърпа е жена му, а другата до нея - сестра му.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
- сър Айвънхоу
само една дума те охарактеризира тебе: ерудит!БоЕВ написа:Я тва го знам бе, мене ми не требе джокер - имаше такова анимационно филмче на времето.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
Re: Линк
хм, те всичките жени са с червена кърпа на главата...Мнемозина написа:http://www.youtube.com/watch?v=Wf0McyKxH5w
А той ама хич не ми прилича на човек, който пише отнесени неща като "Южна поща" да речем:roll:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Re: Линк
Ох, да, тя после и още една е с кърпа.windcolours написа: хм, те всичките жени са с червена кърпа на главата...![]()
А той ама хич не ми прилича на човек, който пише отнесени неща като "Южна поща" да речем:roll:
Жена му е тази със сакото, чернокосата - тя се появява първа с кърпа на главата.
Да, самият той изглежда земен, както и всички останали - но пък цялото видео е много ефирно и някак отвъдно. Може би и защото няма звук, но не е само затова.
Panta rhei...
- windcolours
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Няма начин!:-)windcolours написа:Мнемозина написа:
Не може да го знаеш, щото той не е прабългарин.
ох, не го насъсквай сега! Ще извади доказателство, че Екзюпери му е трети братовчед и ще видиш ти!:lol:
Аз, с лигави франсета не мога да имам нищо общо, па и дур да беше сам щях да си прегриза вените, не за друго, а за чистота на нацията просто.
Пък и идолите ми са >Други< Щото героят на тая тема, когато не е писал за принцове и лЕсици, е хвърлял върху тях(идолите ми) свойте малки френски бомбички от малкото си френско самолеДче пожелание и от мерак да държи други народи угнетени и в подчинение.
Доколкото си спомням причините за ПСВ де.
И оногондур или гундур, а може и кундур. И не са ли утригури?БоЕВ написа:Хак ми е викаш - кутригур, утигур, оногур или просто чокундур.Мнемозина написа:Не може да го знаеш, щото той не е прабългарин. Хич не ми се прави, на мож ме измами.БоЕВ написа:Я тва го знам бе, мене ми не требе джокер - имаше такова анимационно филмче на времето.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня