О'Боли ме главата
- Piqndurnik
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Разбирам те....Green Light написа:Не знам, хора, от какво е ама е голяма гадост. От аналгин вече ще се отровя. Три седмици! Ту намалява, ту се усилва. И нощем боли, и на маса, и изобщо боли ме главата твърдо е мойта песен тая зима.
Дано да не признак за връщане на мигрената. Помня го това нещо, като един ад. Отшумя навремето отсамосебе си, но оттогава ме е шубе да не се върне
Майка ми е така през ден, през два
Цял живот......
Мигрена, много тежка при това. Световъртежи, повръщане...Ужас. нищо не помага като я тръшне. И скенери и к'во ли не сме правили-нищо. Така ще си караш, казват лекарите
Сестра ми -също, ама по-рядко е в по-лека форма...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
А аз прочетох яХмурлук и реших, че в Я-то има някаква грешка.Мнемозина написа:Боев е адепт на хуманната медицина, каквото и да значи това.windcolours написа:БоЕВ написа:
Е, щом искаш лек - добре.
По Захария Стоянов от въстанията дет били записани - овчарски цяр.
Събличат те гол. Загръщат те в яморлук, ку нямаш може и одеало - халище. Строяват се пет-шект човека окол тебе с геги в ръце. Лисват отгоре ти ведро студена вода и започват да налагат с гегите като викат силно "У, бре - де, бре" докат не се препотиш - след това може да се каже че си изцерен.
след тази терапия глава няма да ти остане, камо ли главоболие.Това ли е идеята?:lol::lol:![]()
И днес пак е за бой, ама да видим кой ще го изцери. Аз тука съм приготвила един ямурлук за всеки случай.