Варна... добър ден.
Варна... добър ден.
Привет на Варненци...
Имате ли някакво мероприятие за НГ... с цигански оркестър и топло винце... или?
.... и хъм... мидената ферма, да се чете ресторанта... дали ще работи на 1-2 ри?...
Добър ден...
...и къде подягодите да си намеря евтина джага :)
Имате ли някакво мероприятие за НГ... с цигански оркестър и топло винце... или?
.... и хъм... мидената ферма, да се чете ресторанта... дали ще работи на 1-2 ри?...
Добър ден...
...и къде подягодите да си намеря евтина джага :)
Кърти, чисти, извозва...
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- windcolours
- Глас в пустиня
- Green Light
това щото ходиш все към Бургас на море. Питай Гаспода и Рема, не им се тръгваше от там :) Такива залези има там лятото. А на Гаспода здверовете изпотрепаха рибите дето се цамбуркат около брегаGreen Light написа:Тая мидена ферма ми е един от житейските пропуски, риш, в тоя живот.latrevw написа:прекрасни снимки пак, итком!
не бяхме във Варна и не съм ти видяла темата. Надявам се, че ти е харесало все пак. На мидената ферма не съм ходила през зимата.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Глас в пустиня
- Green Light
- Глас в пустиня
ако идваш от Бургас, още от Аспаруховия мост има табели за София.БоЕВ написа:И аз съм бил, движението им е направо меко казано повече от провинциално - никаква сигнализация, никакви правила. Някакъв невероятен шанс е идвайки от юг да уловиш от раз АМ ХемусGreen Light написа:...
Бил съм и във Варна, ...
Не знам кога си идвал и за какви правила говориш. Аз пък в София не мога да се оправя, из самата София искам да кажа, иначе табели за Пловдив, Варна и къде ли не, си имат.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Глас в пустиня
Маниги тия, тях Перник ше ги оправи.latrevw написа:... Аз пък в София не мога да се оправя, из самата София искам да кажа, иначе табели за Пловдив, Варна и къде ли не, си имат.
Иначе за Вн кво - провинциална работа. За да слезеш от моста и да хванеш периферията трябва да чакаш целия трафик от центъра, отидоха 15/20 минути на полусъединител - няма ускорителна лента, няма нищо, дремеш като кон на празни ясли щото няма кой да направи обход - от моста направо към АМ без да ти се налага да пресичаш няколко кръстовища на едно ниво с градския трафик. Не слезеш ли от моста и забиеш през града - табелите са ти най-малкия проблем - светофари, пешеходци, градски транспорт, бакшиши...велкъм дет съ вика в морската столица.
боев ако имаш аспаруховия мост впредвид, от него до магистрала хемус са един сфетофар - малко се чака под моста, две кръгови - не се чака и светофара до елпром, не се чака много. ти не знам откъде минаваш, сигурно нарочно переш през катедралата за да се насладиш лятото на разголените варненкиБоЕВ написа:Маниги тия, тях Перник ше ги оправи.latrevw написа:... Аз пък в София не мога да се оправя, из самата София искам да кажа, иначе табели за Пловдив, Варна и къде ли не, си имат.
Иначе за Вн кво - провинциална работа. За да слезеш от моста и да хванеш периферията трябва да чакаш целия трафик от центъра, отидоха 15/20 минути на полусъединител - няма ускорителна лента, няма нищо, дремеш като кон на празни ясли щото няма кой да направи обход - от моста направо към АМ без да ти се налага да пресичаш няколко кръстовища на едно ниво с градския трафик. Не слезеш ли от моста и забиеш през града - табелите са ти най-малкия проблем - светофари, пешеходци, градски транспорт, бакшиши...велкъм дет съ вика в морската столица.
п.п. пардон, три кръгови
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Глас в пустиня
Разголени около катедралата лятос са саде гастрольори - варненки шътат и сервират шкембе.Kent написа:боев ако имаш аспаруховия мост впредвид, от него до магистрала хемус са един сфетофар - малко се чака под моста, две кръгови - не се чака и светофара до елпром, не се чака много. ти не знам откъде минаваш, сигурно нарочно переш през катедралата за да се насладиш лятото на разголените варненкиБоЕВ написа:Маниги тия, тях Перник ше ги оправи.latrevw написа:... Аз пък в София не мога да се оправя, из самата София искам да кажа, иначе табели за Пловдив, Варна и къде ли не, си имат.
п.п. пардон, три кръгови
по пасажерите:lol:Разголени около катедралата лятос са саде гастрольори - варненки шътат и сервират шкембе.
виж ся брадчед има си нормално крайезерно движение, след като се чалдисахме август за 15 минути направих галата-младост, хем на аварийни и с изкривени разниработи:-)[/quote]
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.