През облаците, но се видя
- Green Light
През облаците, но се видя
Сега вече болят очите, но преди 5 минути много ясно се виждаше слънчевото затъмнение. През облаците.
Пу.
Сега го виждам накъдето и да погледна
Пу.
Сега го виждам накъдето и да погледна
една бутилка ракия е затъмнила бутилка уиски... та и той не може да разбере къде точно е видял затъмнението...Мнемозина написа:Това сега го написа само за да ме ядосаш, нали?![]()
Изобщо не мога да разбера къде е слънцето в момента.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
- windcolours
- Green Light
Верно, бе!Gaspode написа:Все още се вижда... Ако няма през какво може през CD... или още по-добре - през някоя от онез малките дискети, като и се махне опаковката и се ползва само диксчето :)
Помислих че ни пързаляш за СДто. Изглежда си мнолит, риш. И малко срамежливичко така погледнах акоможе да не ме видят. После се развиках и сега всички грабнали риш и зяпат.
Ма нямаше да призная че съм зяпал през прозореца през CD, ако верно беше непрозрачно.
- Green Light
ELBI написа:вижда се - голяма гроздова с туршийка и кабел, по който се точат краставичките...Green Light написа:Още се вижда
Снимах го
Ма па съм си забравил кабела на Луикса и не мога да сваля снимките
Вчера изядохме последната туршия. И хапваме хапваме и по едно време викам стой! И скочих. Нкой викам да не мърда. И те слушат. Сипах си една гасподова голяма ракия. И викам айде сега вече може. Та си пийнах риш ракийка с туршия.
Ма свърши туршията.
Кофти.
Как па на теб баш се е паднало единственото прозрачно CD... Провали ми бъзика... язък.Green Light написа: Верно, бе!
Помислих че ни пързаляш за СДто. Изглежда си мнолит, риш. И малко срамежливичко така погледнах акоможе да не ме видят. После се развиках и сега всички грабнали риш и зяпат.
Ма нямаше да призная че съм зяпал през прозореца през CD, ако верно беше непрозрачно.
- Piqndurnik
- Piqndurnik
При тоя моя гастрит, изобщо не можеш да ме съблазниш.Green Light написа: Вчера изядохме последната туршия. И хапваме хапваме и по едно време викам стой! И скочих. Нкой викам да не мърда. И те слушат. Сипах си една гасподова голяма ракия. И викам айде сега вече може. Та си пийнах риш ракийка с туршия.
Ма свърши туршията.
Кофти.
Наздраве 
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Натурална гроздова 50 градуса, по една чаша на гладноPiqndurnik написа:При тоя моя гастрит, изобщо не можеш да ме съблазниш.Green Light написа: Вчера изядохме последната туршия. И хапваме хапваме и по едно време викам стой! И скочих. Нкой викам да не мърда. И те слушат. Сипах си една гасподова голяма ракия. И викам айде сега вече може. Та си пийнах риш ракийка с туршия.
Ма свърши туршията.
Кофти.
в краен случай мастика
Re: ;-)
УРЛ-то не бачка вече - трябва да се отиде на началната страница и от там има линк...Remmivs написа:двойно затъмнение е било
А това долу в дясно какво е? Слънчево петно некво или?
- Green Light
Е как съм се отнесал - споделих челен опит. За ЦеДето на сестра ти, дето не се виждало през него - ако е грабнала някое с плътна щампа отгоре няма да се види... ама пък може да поизтърка щампата... верно, след това ЦеДето ще става само за гледане вероятно, ма пък може да си го запази за следващото затъмнениеМнемозина написа: Не!
Аз се отнесох с пълно доверие, ако искаш да знаеш, щот тъ уважавам.![]()
Пък ти така да направиш.
- Green Light
- Глас в пустиня
Снимката е много хубава!
Дзинзиликах доста време с маска за елекрожен и фотоапарат в ръце. Реших че е достатъчно и се прибрах, а след това хукнах по задачи.
И в тоя момент дойдоха облаците и се понесе мъгла, а из зад тях занаднича наръфания диск на слънцето - доядя ме, осъзнах че съм изтървал най-добрия момент за снимка на това явление.
Ама виж как облаците точно едно сърце са разчистили... като му върви на човек, върви му и това е.БоЕВ написа:Снимката е много хубава!
Дзинзиликах доста време с маска за елекрожен и фотоапарат в ръце. Реших че е достатъчно и се прибрах, а след това хукнах по задачи.
И в тоя момент дойдоха облаците и се понесе мъгла, а из зад тях занаднича наръфания диск на слънцето - доядя ме, осъзнах че съм изтървал най-добрия момент за снимка на това явление.
Panta rhei...