Каква е разликата между крокодила? Това е фундаментален въпрос направо, не бива да го забравяме. Както и за слона в бутилката.
Как влиза слон в бутилка? Трудно?
Не.
Кой е най-хубавия, умния и чаровен клубар?Мнемозина написа:Колко чехъла има в две дузини чифтове?
Каква е разликата между крокодила? Това е фундаментален въпрос направо, не бива да го забравяме. Както и за слона в бутилката.
Не.
че наблизо има гнездо на слоновеmaggot написа:А ти кво ще си помислиш, ако видиш слон да прелети над балкона?
А ако видиш два?
Втори въпрос - колко е хубав, умен и чаровен?сър Айвънхоу написа:Кой е най-хубавия, умния и чаровен клубар?Мнемозина написа:Колко чехъла има в две дузини чифтове?
Не.
Отговор: сър Айвънхоу
ама трябва да се уточни: по 40 разредната скала...Мнемозина написа:Втори въпрос - колко е хубав, умен и чаровен?сър Айвънхоу написа:Кой е най-хубавия, умния и чаровен клубар?Мнемозина написа:Колко чехъла има в две дузини чифтове?
Не.
Отговор: сър Айвънхоу
Отговор: колкото 42.
Че наблизо трябва да е втория, защото винаги летят по двойки.Мнемозина написа:Иии, не знам! Кажи какво да си помисля!maggot написа:А ти кво ще си помислиш, ако видиш слон да прелети над балкона?
А ако видиш два?
изпреварих тееееееее!maggot написа:Че наблизо трябва да е втория, защото винаги летят по двойки.Мнемозина написа:Иии, не знам! Кажи какво да си помисля!maggot написа:А ти кво ще си помислиш, ако видиш слон да прелети над балкона?
А ако видиш два?
И че гнездото е на близо.
Абе не е така!сър Айвънхоу написа:ама трябва да се уточни: по 40 разредната скала...Мнемозина написа: Втори въпрос - колко е хубав, умен и чаровен?
Отговор: колкото 42.
казвал ли съм скоро, че те обичам?maggot написа: Сър-а е отговора на всичко останало (след вселената и живота)
Благодаря ви и на двамата, обаче на Магот повече.сър Айвънхоу написа:изпреварих тееееееее!maggot написа: Че наблизо трябва да е втория, защото винаги летят по двойки.
И че гнездото е на близо.
може би едва ли не...Мнемозина написа:Браво!Remmivs написа:1. 512
2. Защо му е трябвало на Никифора да ядосва така Крума като му съсипе лозята.
Ще успееш да се регистрираш!
два пъти по-дълъг, отколкото зелен...Remmivs написа:Крокодилът по-дълъг ли е отколкото зелен?
Щото не задаваш правилно въпроса.Мнемозина написа:...
И никой не ми отговори за бутилката.
а знаеш ли какво прави един слон на едно дърво?Мнемозина написа:
А, да, и това го знам и сега с гнездото всичко се свърза.
Кат знаеш, кажи де! Що мълчиш кат пукел?Мнемозина написа:Оооо, да! Ама питаш неправилно!maggot написа:А някой знае ли колко слона влизат в едно трабантче?
И за милиционерите зная...
ох... много е дълго за обяснение... ама... айде от мен да мине, ще се опитам вкратце да го обясня...windcolours написа:само аз ли не мога да зацепя онова с корелациите на сметановия сладолед и статистиците /от балканската тема/?
maggot написа:Да се крие във вишневи градинкисър Айвънхоу написа: а знаеш ли защо на слона са му червени очите?
Добре бе, добре.maggot написа:Кат знаеш, кажи де! Що мълчиш кат пукел?Мнемозина написа:Оооо, да! Ама питаш неправилно!maggot написа:А някой знае ли колко слона влизат в едно трабантче?
И за милиционерите зная...
чака втори за сантасе!Мнемозина написа:Не.сър Айвънхоу написа:а знаеш ли какво прави един слон на едно дърво?Мнемозина написа:
А, да, и това го знам и сега с гнездото всичко се свърза.
грух, грух, братко!Remmivs написа:ъ-ъ какъв сладолед във вишневи градини бе, прасета такива
А ти виждал ли си слон да се крие във вишнева градинка?сър Айвънхоу написа:maggot написа:Да се крие във вишневи градинкисър Айвънхоу написа: а знаеш ли защо на слона са му червени очите?
четири, защото трабанта е четириместен!maggot написа:А някой знае ли колко слона влизат в едно трабантче?