Не, но пак от Бога съм даден.Megi_Koleva написа:Божидар?БоЕВ написа:Българският вариант на гръцкото Теодоси, благодаря ти за благопожеланията!windcolours написа:не знам как се казва Боев, но щом казвате, че има имен ден, се присъединявам към благопожеланията!:bigsmile:
Богоявление...
- Глас в пустиня
- snowprincess
- Глас в пустиня
- never mind
- Глас в пустиня
Забравих - страхотни снимки (пак)БоЕВ написа:Благодаря ти TerE!:bigsmile:TerE написа:Честит имен ден, БоЕВ!
Честит празник, never mind![]()
и ако още някой празнува днес (все още...) - честито!
Здраве и късмет да ви носят имената![]()
![]()
Всяка година по това време се опитвам да си представя какво е на тез температури да се гмурнеш...
- never mind
Страховито пикиращо ... врабче:bigsmile:TerE написа: Живо и здраво да е съкровището
или както се вика - летной погоды ему всегда (тва за полетите...)
п.п. е, на съкровищата ни празниците са си и наши празници, всъщност
Странно е, на другите ми деца именити дни не са толкова популярни, празнуваме ги винаги, но днес ... беше фююююююют. Спомних си какво е да си известен
- windcolours
- windcolours
МНого много хубаво име! Направо се изкушавам да те наричам с него, вместо с бойното ти название:lol::blum:БоЕВ написа:Българският вариант на гръцкото Теодоси, благодаря ти за благопожеланията!windcolours написа:не знам как се казва Боев, но щом казвате, че има имен ден, се присъединявам към благопожеланията!:bigsmile:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- сър Айвънхоу
ти май боя си търсиш, а?windcolours написа:
МНого много хубаво име! Направо се изкушавам да те наричам с него, вместо с бойното ти название:lol::blum:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Piqndurnik
Re: Богоявление...
Дай Боже!БоЕВ написа:Благодаря, Мнемо!:bigsmile:Мнемозина написа:...
Честито да е името на Боев и да е жив и здрав!
...
Здраве и късмет за всички!
(Ън, внимавай...)
Снимките са адски, хм, освежаващи. Ама ти си много хитър, хванал фотото вместо да се бухнеш във водата да спасяваш кръста... амаха!
Panta rhei...
- windcolours
да, хем щеше да направи подводни снимки и да забие Питката и Гаспод в земята:lol:Мнемозина написа:
Ама ти си много хитър, хванал фотото вместо да се бухнеш във водата да спасяваш кръста... амаха!
- Глас в пустиня
Мчи то, "бойното ми название" е и името ми в съкратен вариант.windcolours написа:
МНого много хубаво име! Направо се изкушавам да те наричам с него, вместо с бойното ти название:lol::blum:
Всъщност, ти, как разбра кое точно е името ми?:lol:
Името БОГО, БОЖО, БОЖИЛ, БОГОЯ, БОГДАН, БОГДАНА, БОНА, БОНКА
е с произход: "даден от Бога"; отговаря на гръцкото Теодосий
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Е, как па не! Нали дебело подчертах, че съм сухоземна твар, планинец, балканджия и имам респект от реката.Мнемозина написа:
Снимките са адски, хм, освежаващи. Ама ти си много хитър, хванал фотото вместо да се бухнеш във водата да спасяваш кръста... амаха!
Иначе студът не ме плаши, ама хич, верно - неприятен е, ама е поносим. Още от школско време изкарвах стинки като се хващах на бас че ще се съблека по шорти и ще се бухна в най голямата пряспа за определено време.
Мене ми требат 25 грама за блясък в очите - магарията си я има в изобилие.
- Глас в пустиня
Дръшки!windcolours написа:да, хем щеше да направи подводни снимки и да забие Питката и Гаспод в земята:lol:Мнемозина написа:
Ама ти си много хитър, хванал фотото вместо да се бухнеш във водата да спасяваш кръста... амаха!
В момента Дунава и по-мътен от Инд, Ганг и Жълтата река взети заедно.
- windcolours
ми аз освен Божидар се сетих само за Богдан.БоЕВ написа:Мчи то, "бойното ми название" е и името ми в съкратен вариант.windcolours написа:
Всъщност, ти, как разбра кое точно е името ми?:lol:
Името БОГО, БОЖО, БОЖИЛ, БОГОЯ, БОГДАН, БОГДАНА, БОНА, БОНКА
е с произход: "даден от Бога"; отговаря на гръцкото Теодосий
- Глас в пустиня