ООООЛЕ!
П.С. специален поздрав за админите
ама това твоята щерка ли е?
Честито! Обаче аз не разбрах, тая мацка ти ли си или твоя близка?

Близка, близка. Тва е на Суити сестра и.Ън написа:Честито! Обаче аз не разбрах, тая мацка ти ли си или твоя близка?
ха така!Green Light написа:Близка, близка. Тва е на Суити сестра и.Ън написа:Честито! Обаче аз не разбрах, тая мацка ти ли си или твоя близка?
Сега кажи, че се казва....Галя:roll:Sweety написа:, тренират в Стара Загора...
Браво на нея!...Много и се радвам![]()

Ъъъъъ, ти сигурна ли си, че си с хетеросексуални наклонности?...Sweety написа: Ън, тази мацка ( с жълтата рокля) е жената която щеше да е жената на живота ми
P.С. Ама и другите мацки си ги биваше, а?...Онази с дългата черна рокля с голия гръб много ми хареса на мене

Нищо сигурно няма на тоя свят - нищоооо...Ън написа:
Ъъъъъ, ти сигурна ли си, че си с хетеросексуални наклонности?...![]()

Цъ!frisky lioness написа:
Сега кажи, че се казва....Галя:roll:
Петя се казва...frisky lioness написа:Сега кажи, че се казва....Галя:roll:Sweety написа:, тренират в Стара Загора...
Браво на нея!...Много и се радвам![]()
хаха...почнал си да я проучваш вече, аБоЕВ написа:Цъ!frisky lioness написа:
Петя.
Ън написа:Ъъъъъ, ти сигурна ли си, че си с хетеросексуални наклонности?...Sweety написа: Ън, тази мацка ( с жълтата рокля) е жената която щеше да е жената на живота ми
P.С. Ама и другите мацки си ги биваше, а?...Онази с дългата черна рокля с голия гръб много ми хареса на мене![]()
Мога и да я сваляSweety написа:хаха...почнал си да я проучваш вече, аБоЕВ написа:Цъ!frisky lioness написа:
Петя.
ще я сваляш ли?
тц, тц, тццц..малко ти беше карцера не тебе, малкоооБоЕВ написа:
Мога и да я сваля
с една бухалка например.
БоЕВ написа: Много бих искал да я видя в народна носия да играе копаница и ръченица и тогава бих могъл да кажа със сигупност дали я харесвам или не, а до тогава, за мен, ще си бъде една съвсем обикновена латина като милионите други латиноси.
Окошарен ли ме харесваш повече?Sweety написа:тц, тц, тццц..малко ти беше карцера не тебе, малкоооБоЕВ написа:
Мога и да я сваля
с една бухалка например.
БоЕВ написа: Много бих искал да я видя в народна носия да играе копаница и ръченица и тогава бих могъл да кажа със сигупност дали я харесвам или не, а до тогава, за мен, ще си бъде една съвсем обикновена латина като милионите други латиноси.![]()
![]()
копаница в нашто село нямаме, поне елено моме да беше казал...![]()
а ти мислиш ли, че на някой му пука дали ти я харесваш?
...батка...Ганъо![]()