моят съвет Е
РИСУВАЙ
Къде му е фокусът на това (най-малкото)
Иначе е добро като замисъл:-)
Моя грешкаЖитената Питка написа:Спаска спинка сега. Утре ше й направим една къса сесия.Мнемозина написа:Спас-ка, Спас-ка, иск-аме Спас-ка!Житената Питка написа:...![]()
frisky lioness, коментара с фокуса за мойто попче ли е или за на колегата есенния шубрак не разбрах?

Трябва да я изчака да се качи на едното корал и да почне да пее "Марсилеза"та. Тогава е шоу.Житената Питка написа: Спаска спинка сега. Утре ше й направим една къса сесия.![]()
Образfrisky lioness написа:Моя грешкаЖитената Питка написа:Спаска спинка сега. Утре ше й направим една къса сесия.Мнемозина написа:Спас-ка, Спас-ка, иск-аме Спас-ка!Житената Питка написа:...![]()
frisky lioness, коментара с фокуса за мойто попче ли е или за на колегата есенния шубрак не разбрах?
забравила съм да оставя цитата:shy:...
За снимката на Ън със свещника

буквалистка!frisky lioness написа: Кучка
за да сме точни:winkw::blum:
Ами, да- не търпя.frisky lioness написа:Честито!Ън написа: Или да снимама нямам право вече?
Кой го каза това?
Снимай, щом те влече:winkw:
Ти..., май не търпиш критики, а?

това беше за извинение...БоЕВ написа:Уау!
На това се казва кеф - снимки.
тоя фишай го е направил, като Главчо!Житената Питка написа:
Това си е жив пентагарам с рогите нагоре символизиращ сатаната мен ако питаш - въпросът е дали нарочно е така изобразен.Ън написа:...
Ха! Обърната петолъчка!!!
...

Начи искам да си отбелЕжиш нЕкъде, че тва не съм го правил за никого до сега.Мнемозина написа:Спас-ка, Спас-ка, иск-аме Спас-ка!Житената Питка написа:...![]()