Е те са си еба майката
- Глас в пустиня
Е те са си еба майката
Къде изчезна темата със снимките?
До половин час не се ли върне отново...
С бан ще трябва да ме спирате.
Ебаси ебачите ебаси и путките недоклатени!
До половин час не се ли върне отново...
С бан ще трябва да ме спирате.
Ебаси ебачите ебаси и путките недоклатени!
- Глас в пустиня
Таман мислех тази заран да затворя тия широко отворени крака, че да ми върви седмицата по вода, ти взе че ме изпревари 
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
...под кортекса, ама на кой орган?Remmivs написа:ваденето на лични данни ме вбесява
писането на глупости по въпроса също
и далеч не е 5 -ти клас това
това е под кортекса
ps
освен ако пък не е от цинка, EPA и q10-на
ваденото на лични данни-интересни снинмки с никове на клубари на които не се вижда лице-и на мене хич не ми харесва, но не ме вбесява...
бе така е, трябва да има правила, ама тия за петокласничките и петокласниците май трябва да са по-различни, по-толерантни едни такави, докато си завършат основното образование
Блажени са бедните духом
- snowprincess
не беше само снимката, тюх, изтървала си по-интересната частSweety написа: ...под кортекса, ама на кой орган?
ваденото на лични данни-интересни снинмки с никове на клубари на които не се вижда лице-и на мене хич не ми харесва, но не ме вбесява...
бе така е, трябва да има правила, ама тия за петокласничките и петокласниците май трябва да са по-различни, по-толерантни едни такави, докато си завършат основното образование
сега сериозно, имаше лични неща, Рем постъпи правилно

- Глас в пустиня
Това да не ти е вълшебникът от ОЗ, иди си - ела сиRemmivs написа:можеш да се върнеш
Радвам се че върна темата обаче!
За мен е неприемливо да "арестуваш" тема от 26 страници само заради два поста лично инфо(които според мен можеха да бъдат дялнати още на момента), защото това е неуважение към емоцията, настроенията, чувствата и труда на хората постнали снимки в дадената тема. И единственият начин за реакция от моя страна е(както и в живия живот) обявяването на "гражданско неподчинение".
Епитетите от края на началният пост не са насочени към теб или пък към някой от останалите администратори на клуба - те са реакция/обръщение към всички клубари и клубарки на които им е особено трудно да си държат циповете на панталона и устата затворени, и точно заради тая им слабост се стига до такива действия, теми, деления и разслоения.
Казват, че утрото било по-мъдро от вечерта - а дали е така наистина? От моя страна проблем вече не съществува - няма - а, от твоя дали е така?
- Глас в пустиня
snowprincess написа:не беше само снимката, тюх, изтървала си по-интересната частSweety написа: ...под кортекса, ама на кой орган?
сега сериозно, имаше лични неща, Рем постъпи правилно
аз само снимката видях
да не би да е имало биометрични данни някакви и друга финансова информация...
btw..сега като се замисля, за един женен мъж на средна възраст романтичните връзки с други жени си е едно истинско екстремно изживяване...мноооого по-.. от едно бънджи...
и ти пита ли го Елби, беше ли позволил за снимката?..и кво? о6tе ли се...харесват?...кажи де, кажи де...
...щом е така, извинявай Рем, за неправилно клонящото към критикуване изказване-пост
P.S.
...а това, че един друг се е опитал да я прелъсти, това води ли се лични данни?
Блажени са бедните духом
- сър Айвънхоу
и кой е тоя безстрашен дзвер, дето се е опитал да прелъсти въпросната кокона?Sweety написа: P.S.
...а това, че един друг се е опитал да я прелъсти, това води ли се лични данни?...снощи това все още си стоеше
щото май нещо някой се отказа от такива намерения... а и никой не свидетелства в подкрепа на изказването за прелъстяване...
та, ако обичаш, съвсем сериозен съм, ако имаш сериозни доказателства, че някой се е опитал да прелъсти дамата, моля да ги представиш веднага, инак ще искам да се извиниш за разпространение на недоказани клевети.
Последно промяна от сър Айвънхоу на 10.01.11, 16:27, променено общо 1 път.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Хе-хе...Като нарочат сестра ти за курва, ходи доказвай, че нямаш сестра....сър Айвънхоу написа:и кой е тоя безстрашен дзвер, дето се е опитал да прелъсти въпросната кокона?Sweety написа: P.S.
...а това, че един друг се е опитал да я прелъсти, това води ли се лични данни?...снощи това все още си стоеше
щото май нещо някой се отказа от такива намерения... а и никой не свидетелства в подкрепа на изказването за прелъстяване...
та, ако обичаш, съвсем сериозен съм, ако нямаш сериозни доказателства, че някой се е опитал да прелъсти дамата, моля да ги представиш веднага, инак ще искам да се извиниш за разпространение на недоказани клевети.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- сър Айвънхоу
гладай сега... достатъчно съм възпитан, за да си позволя да не опиша за какво реши каката, че съм я "прелъстявал", тъй като в момента тя няма възможност да се защити...Ън написа: Хе-хе...Като нарочат сестра ти за курва, ходи доказвай, че нямаш сестра....
затова настоявам другарката, дето се прави на много морална да бъде така добра и да ми се извини...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
- сър Айвънхоу
като девиз... абсолютно си прав!Green Light написа:Аз предлагам заглавието на тая тема да се включи в картинката на Зочо!
Bella Ciao
Bella Ciao
Аз не че се бъркам, обаче според мен Суити искаше да се пошегува и по-скоро да те защити.сър Айвънхоу написа:гладай сега... достатъчно съм възпитан, за да си позволя да не опиша за какво реши каката, че съм я "прелъстявал", тъй като в момента тя няма възможност да се защити...Ън написа: Хе-хе...Като нарочат сестра ти за курва, ходи доказвай, че нямаш сестра....
затова настоявам другарката, дето се прави на много морална да бъде така добра и да ми се извини...
Защото всъщност питаше тия неща що са неизтрити. Прочети я пак.
Стига си палил моторетката и ти сега.
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
уф.. ще ти намеря един аватар - синя каска...Мнемозина написа: Аз не че се бъркам, обаче според мен Суити искаше да се пошегува и по-скоро да те защити.
Защото всъщност питаше тия неща що са неизтрити. Прочети я пак.
Стига си палил моторетката и ти сега.
добре де... паля се... какво да правя...
Суити, мила, извинявам се, ако съм те разбрал неправилно и неправилно съм те обвинил в тежки грехове!
Моля коленопреклонно за извинение!
Bella Ciao
Bella Ciao
уаааааау! На това, вече достатъчно възпитано ли му казват?сър Айвънхоу написа:гладай сега... достатъчно съм възпитан, за да си позволя да не опиша за какво реши каката, че съм я "прелъстявал", тъй като в момента тя няма възможност да се защити...Ън написа: Хе-хе...Като нарочат сестра ти за курва, ходи доказвай, че нямаш сестра....
Питам, за да съм информирана. Нищо повече.
- сър Айвънхоу
а аз да те попитам тогава: имаш ли пълномощно за адвокат на каката, или нямаш? ако нямаш, може ли да не си навираш гагата там, където не ти е работа?Амаранта написа:
уаааааау! На това, вече достатъчно възпитано ли му казват?
Bella Ciao
Bella Ciao
Не нужно да имаш пълномощно, за да защитиш дама от грубиянско поведение. Това е въпрос на такт, светоусещане и други такива неща, не регламентирани правно в лични отношения.сър Айвънхоу написа:а аз да те попитам тогава: имаш ли пълномощно за адвокат на каката, или нямаш? ако нямаш, може ли да не си навираш гагата там, където не ти е работа?Амаранта написа:
Я да видим, колко груб можеш да бъдеш?
Дерзай. Рицарю...
ей, тука голяма лумпенизация настанала...
- сър Айвънхоу
и аз те обичамpocti_bezobidna написа:
Дерзай. Рицарю...
ей, тука голяма лумпенизация настанала...
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
Със сигурност знае нещата, които му казвате, но щом на тези години е решил да върви срещу тях -случаят е за друго място.
следващия път, когато се обади и каже "Искам да те помоля нещо, защото знам, че може да се разчита на теб...." ще се наложи да се оправя сам. Зае почетното второ място в списъка с хора, които нито чета, нито коментирам. И така ще спокойно за всички.
следващия път, когато се обади и каже "Искам да те помоля нещо, защото знам, че може да се разчита на теб...." ще се наложи да се оправя сам. Зае почетното второ място в списъка с хора, които нито чета, нито коментирам. И така ще спокойно за всички.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- сър Айвънхоу
windcolours написа:
следващия път, когато се обади и каже "Искам да те помоля нещо, защото знам, че може да се разчита на теб...." ще се наложи да се оправя сам.
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
или ти си разил удобно къса паметсър Айвънхоу написа:windcolours написа:
следващия път, когато се обади и каже "Искам да те помоля нещо, защото знам, че може да се разчита на теб...." ще се наложи да се оправя сам.абе, какво ви е станало напоследък, та си "спомняте" неща, които никога не са били?
19.11.2010г /покупка на....за.....още обяснения?/
Последно промяна от windcolours на 11.01.11, 12:23, променено общо 1 път.
- сър Айвънхоу
доколкото си спомням нещата бяха на обратно... т.е. думите бяха изречени от тебwindcolours написа:или ти си разил удобно къса паметсър Айвънхоу написа:windcolours написа:
следващия път, когато се обади и каже "Искам да те помоля нещо, защото знам, че може да се разчита на теб...." ще се наложи да се оправя сам.абе, какво ви е станало напоследък, та си "спомняте" неща, които никога не са били?
19.11.2010г
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
Айвъне,сър Айвънхоу написа:доколкото си спомням нещата бяха на обратно... т.е. думите бяха изречени от тебwindcolours написа:или ти си разил удобно къса паметсър Айвънхоу написа:windcolours написа:
19.11.2010г
лошо помниш.
И нещо друго - ако продължаваш да използваш евтини трикове, за да прикриеш истината, вместо да си признаеш грешката-поне си смени ника. Този не подхожда на йезуити
Последно промяна от windcolours на 11.01.11, 11:32, променено общо 1 път.
- сър Айвънхоу
windcolours написа:
Айвъне,
лошо помниш.
И нещо друго - ако продължаваш да използваш евтини трикове, за да прикриеш истината, вместо да си признаеш грешката-поне си смени ника.Не подхожда на йезуити
Bella Ciao
Bella Ciao
А вие двамата наистина ли искате да си развалите хубавите спомени от това наше преживяване, а?сър Айвънхоу написа:windcolours написа:
Айвъне,
лошо помниш.
И нещо друго - ако продължаваш да използваш евтини трикове, за да прикриеш истината, вместо да си признаеш грешката-поне си смени ника.Не подхожда на йезуити
"Спаси си деня!" - Green Light
Уинди, един съвет и няма да се връщам тук, за да не си губя времето.сър Айвънхоу написа:windcolours написа:
Айвъне,
лошо помниш.
Повечето форумци ще застанат зад Айвън, независимо дали е прав или не.
Не им пука дали те наранява, обижда, нагрубява. Не се хаби.
Просто споделям личен опит.
Не е нужно да имам пълномощно, за да съм против използването на такъв груб език срещу някое друго човешко същество.сър Айвънхоу написа:а аз да те попитам тогава: имаш ли пълномощно за адвокат на каката, или нямаш? ако нямаш, може ли да не си навираш гагата там, където не ти е работа?Амаранта написа:
Стана дума тия дни, за съседа на Ън, който счупил стъклото с главата на жена си. Нали уж никой от клуба не е склонен да търпи насилие,
вербалното насилие е също насилие, и тук, в клуба (слава богу), не може да се употребява друго.
сори, мъ аз не мога са си говоря за изкуство и за разни красиви работи, докато покрай мен насилват някого.
На другите може и да не им прави впечатление, но аз съм си аз.
- windcolours
не съм тук, за да воювам, лакействам или да очаквам обществена защита. Старая се да не газя в неща, които миришат и затова си затварях очите месеци за писанията му. Всяко търпение си има край обаче.pocti_bezobidna написа:Уинди, един съвет и няма да се връщам тук, за да не си губя времето.сър Айвънхоу написа:windcolours написа:
Айвъне,
лошо помниш.
А ти липсваш на много хора тук.
Еми, как няма да застанат зад него?! Сложил си е "сър" в ника, значи е благородник и честен рицар.pocti_bezobidna написа:Уинди, един съвет и няма да се връщам тук, за да не си губя времето.сър Айвънхоу написа:windcolours написа:
Айвъне,
лошо помниш.