До всички от София
- Piqndurnik
До всички от София
Тичайте да духате на летището, да вдигнете мъглата, че тъщата кацнала в Белград и има опасност да ми я върнат обратно.
Наздраве 
- windcolours
Re: До всички от София
А ние тук какво да правим с нея?:blum:Piqndurnik написа:Тичайте да духате на летището, да вдигнете мъглата, че тъщата кацнала в Белград и има опасност да ми я върнат обратно.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- сър Айвънхоу
абе, то вие двете може и да си допаднете...windcolours написа:А ние тук какво да правим с нея?:blum:Piqndurnik написа:Тичайте да духате на летището, да вдигнете мъглата, че тъщата кацнала в Белград и има опасност да ми я върнат обратно.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Piqndurnik
Само да кацне, сама ще си отпътува за Габрово.windcolours написа: А ние тук какво да правим с нея?:blum:
Наздраве 
- сър Айвънхоу
Remmivs написа:ми що не каза на пилота, че си й дал парашут и да я пуснат направо там
Bella Ciao
Bella Ciao
Че то още по-голяма мъгла ще падне така.Piqndurnik написа:Тичайте да духате на летището, да вдигнете мъглата, че тъщата кацнала в Белград и има опасност да ми я върнат обратно.
Ей сега бях навън...
Panta rhei...
Аре ся духайте и на пловдивското летищеPiqndurnik написа:Тичайте да духате на летището, да вдигнете мъглата, че тъщата кацнала в Белград и има опасност да ми я върнат обратно.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Piqndurnik
- Green Light
Не можахме, значи да помогнем на Пияндурника.
Ей тва е голям екшън в тоя клуб.
"Спасете Пияндурника от тъщата" Филм с еклектика на жанровете ли се казва? Екшън драма с елементи на хорър.
Извинете, риш, за чуждиците, но те чуждиците са точно за тоя случай. (Не мога да го кажа на бълграски, понеже не знам за какво говоря.)
"Спасете Пияндурника от тъщата" Филм с еклектика на жанровете ли се казва? Екшън драма с елементи на хорър.
Извинете, риш, за чуждиците, но те чуждиците са точно за тоя случай. (Не мога да го кажа на бълграски, понеже не знам за какво говоря.)
Трилър, трилър. С елементи на екшън, ама малки.Green Light написа:Не можахме, значи да помогнем на Пияндурника.
Panta rhei...
- Green Light
Е с еклектиката не уцелих ли поне?Мнемозина написа:Трилър, трилър. С елементи на екшън, ама малки.Green Light написа:Не можахме, значи да помогнем на Пияндурника.
Общо взето да, ама май му викат взаимопроникване на жанровете.Green Light написа:Е с еклектиката не уцелих ли поне?Мнемозина написа:Трилър, трилър. С елементи на екшън, ама малки.Green Light написа:Не можахме, значи да помогнем на Пияндурника.
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
като гледам мъглата навън...jazz написа:днес трява да кацат вече мамка им
Bella Ciao
Bella Ciao
- Piqndurnik
- сър Айвънхоу
и какво? седи сега у сръбско ли, жената?Piqndurnik написа:
Варненското летище е претоварено в момента. Те снощи се бяха натоварили в едно хвърчило, обаче от Варна отказаха да го приемат и не литна.
опасността за теб, май, не е преминала...
ще се налага да се ходи до летището, явно... не може да те оставим в беда...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Piqndurnik
- Piqndurnik
- Green Light
Green Light написа:Остави мъглата. Представи си кво анексиране риш на територии тече в пияндурникови. Директни атаки за дивана, заобиколни маневри за табуретката, пак ли няма лед, къде ми е халбата.... Уджас. написа:тоя път е превзела цялата странаPiqndurnik написа:Хайде пак тичайте да разпръсквате мъглата.
Той е търпелив!
п.п. И това ще мине!
"Спаси си деня!" - Green Light
- snowprincess
ще издухам всичката мъгла в Белград, да затворят летището за 3-4 месеца...Piqndurnik написа:Тичайте да духате на летището, да вдигнете мъглата, че тъщата кацнала в Белград и има опасност да ми я върнат обратно.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Piqndurnik
абе винаги съм ти харесвал оптимизма... а обективно погледнато ... оставаше самолетът да е примрял за тъщата ти и да и е предложил да стане част от него.Piqndurnik написа:Според сайта на летището, самолета е кацнал в София. Остава и тъщата да е била в него.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light