Краят на Фейсбук
- windcolours
Краят на Фейсбук
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
http://www.moreto.net/novini.php?n=116409
Други отричат новината..и аз мисля , че няма да се закрива.
Други отричат новината..и аз мисля , че няма да се закрива.
За да бъде казана истината,
са нужни двама —
единият да я изрече,
а другият да я чуе.
са нужни двама —
единият да я изрече,
а другият да я чуе.
- Житената Питка
- BOFH
Ми това би било в интерес на медицинските и фармацевтичните... услуги, примерно. Що да не заподозре човек?Житената Питка написа:Мбухахахахахахахахахахаахахахахахахахахахахаха!
Само ми е интересно как може да се връзвате че някой би затворил бизнес за милиарди долари щото "поддържането на известният сайт станало твърде стресиращо".
Ахахахахахаахааааааааа...![]()
![]()
Panta rhei...
- windcolours
наистина е изтъкнал последната причина, която би ми хрумнала:lol:Житената Питка написа:Мбухахахахахахахахахахаахахахахахахахахахахаха!
Само ми е интересно как може да се връзвате че някой би затворил бизнес за милиарди долари щото "поддържането на известният сайт станало твърде стресиращо".
Ахахахахахаахааааааааа...![]()
![]()
- windcolours
http://www.facebook.com/home.php#!/prof ... 2003731619Remmivs написа:не знам за край ама
при мен това чудесо още няма начало
потребител Зо Чо
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- windcolours
Холи, палавнице такава!:lol:holi_day написа:http://www.facebook.com/home.php#!/prof ... 2003731619Remmivs написа:не знам за край ама
потребител Зо Чо
/на мен ми размахваха пръст задето съм публикувала във ФБ линк към тема с мой пътепис в 3о4о. Било в разрез с волята на някои 3о4овци. Дано на теб ти се размине/
оооо пука миwindcolours написа:Холи, палавнице такава!:lol:holi_day написа:http://www.facebook.com/home.php#!/prof ... 2003731619Remmivs написа:не знам за край ама
потребител Зо Чо
/на мен ми размахваха пръст задето съм публикувала във ФБ линк към тема с мой пътепис в 3о4о. Било в разрез с волята на някои 3о4овци. Дано на теб ти се размине/
а, шъ мъ бият ли?
ае присъединявай и ти Зо Чо
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Вчера в "Дневник" четох, че планират да излизат на борсата. Тъй че едва ли ще се закриват.
Фейса е феномен като платформа за общуване, бизнес, комуникация, ако щете дори възможност за граждански натиск. Може и да не кефи много хора, но си е феномен и променя много неща.
Гледайте "Социалната мрежа" - интересен е.
Фейса е феномен като платформа за общуване, бизнес, комуникация, ако щете дори възможност за граждански натиск. Може и да не кефи много хора, но си е феномен и променя много неща.
- windcolours
няколко пъти го подминавам в замундата, но щом го препоръчваш ти-ще го гледам:-)pocti_bezobidna написа:Вчера в "Дневник" четох, че планират да излизат на борсата. Тъй че едва ли ще се закриват.
- Житената Питка
- BOFH
А не е ли?Житената Питка написа:Наблегнали са на това какво леке е Зукенберг.windcolours написа:няколко пъти го подминавам в замундата, но щом го препоръчваш ти-ще го гледам:-)
Това в кръга на майтапа - не го познавам, няма как да знам леке ли е, не е ли.
Имам някакъв спомен, но не ми се рови из нета, че до не отдавана собствениците на Фейса бяха двама. Бе май си е що-годе достоверна историята около създаването и бума на компанията.
Леке или не, имал е шанса, знанията, възможностите, бил е достатъчно гъвкав за да стане милиардер на 23.
Интересно е.
Филма е фаворита на американската критика за 2010.
Т`ва в защита на художествените му достойнства...
- Житената Питка
- BOFH