Доста!

Все същите
Аватар
сър Айвънхоу

Доста!

Мнение от сър Айвънхоу »

Поради това, че, явно, преча, груб съм и нежелан, то уважаеми съклубари (временно) ще си починете от мен.
На когото е трябвало да се извиня, съм се извинил.
Не дължа на никого повече извинения.

довиждане!

п.п. който иска да общува с мен и не го е страх, че ще го обидя, знае как да ме намери.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Един на нула за Амаранта и хора на евреите - пардон - еврейките.
Това което други не можаха да сторят за години, Амаранта го свърши само за един ден - Евала, ашколсун и брависимо.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Разбирам те, но не мога да кажа че вършиш нещата правилно.
Тази компания сме заедно и сме едни и същи от страшно много време. Това казва много неща.
Искам успех да ти пожелая, Айвъне, независимо дали ще си тук или няма да те има. Успех с това да виждаш често детето си, с фирмата, със здравето и с всичко.
Аватар
Житената Питка
BOFH

Мнение от Житената Питка »

Айде пак...

Това ли ти е решението?
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

ей, голем смех! не мога да повярвам и само се хиля като идиот. малко липсвах и съм изтървала интригата, но е без значение каква е тя. гепал ни е някакъв вирус и току някой вземе, че се сбогува. Боев заклеймява виновника, който при всички случаи е жена, почваме да пишем как не искаме да загубим другар, всеки е обиден за нещо...

голямо шоу
и като си помислим, че сме големи хора.

а може би е достатъчно просто да не бързаме да се обиждаме и да чуем какво ни казва този, който ни е обидил. и това, че казваш нещо неприятно на някого не значи, че не можеш да го харесваш в друга ситуация.

а ти Айвъне, наистина можеш да си много груб и вместо да се фръцкаш вземи по-малко мрази жените.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

latrevw написа:...
:cool:
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

ahhhhh...чисто патриархално поведение...
само някой да появи неуважение или несъгласие и хоп демонстриране на дълбоко огорчен и разсърден човек...
ако наистина си решил да се махаш, все пак си остави телефона, че а зти го нямам...сериозно
а btw...някой хора като решите да се махате, защо прсто не го направите...ти телефоните на хората ги имаш, който ти потрябва ще му се обадиш...
Мъж ги прави тия работи, Боев и ти...
Блажени са бедните духом
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

е айде сега щуротии
сигурна съм, че и сам не се харесваш като обиждаш, ама на!
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

БоЕВ написа:Един на нула за Амаранта и хора на евреите - пардон - еврейките.
Това което други не можаха да сторят за години, Амаранта го свърши само за един ден - Евала, ашколсун и брависимо.
стига бе боев си гонил призраци:mad:
радвам се че амаранта е тук
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа::rotfl24::rotfl24::rotfl24:

ей, голем смех! не мога да повярвам и само се хиля като идиот. малко липсвах и съм изтървала интригата, но е без значение каква е тя. гепал ни е някакъв вирус и току някой вземе, че се сбогува. Боев заклеймява виновника, който при всички случаи е жена, почваме да пишем как не искаме да загубим другар, всеки е обиден за нещо...

голямо шоу

а може би е достатъчно просто да не бързаме да се обиждаме и да чуем какво ни казва този, който ни е обидил. и това, че казваш нещо неприятно на някого не значи, че не можеш да го харесваш в друга ситуация.

а ти Айвъне, наистина можеш да си много груб и вместо да се фръцкаш вземи по-малко мрази жените.
Чудех се кога ще се включиш - сега хорът е пълен.:-)
Аватар
Глас в пустиня

Sweety написа:ahhhhh...чисто патриархално поведение...
само някой да появи неуважение или несъгласие и хоп демонстриране на дълбоко огорчен и разсърден човек...
ако наистина си решил да се махаш, все пак си остави телефона, че а зти го нямам...сериозно
а btw...някой хора като решите да се махате, защо прсто не го направите...ти телефоните на хората ги имаш, който ти потрябва ще му се обадиш...
Мъж ги прави тия работи, Боев и ти...
Никога няма да ви разбера вас мъжемразките!
Аватар
Глас в пустиня

shshtt написа:
стига бе боев си гонил призраци:mad:
радвам се че амаранта е тук
Аз не се радвам, ама мога да я изтърпя, ако не плете интриги и предизвиква скандали, за съжаление обаче точно това преви.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

БоЕВ написа:
Е че кво има да ни разбираш. Въпрос, риш, на алтернатива.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

помисли пак
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Green Light написа:
БоЕВ написа:
Е че кво има да ни разбираш. Въпрос, риш, на алтернатива.
И аз съм от тях. Така де - лесбиец съм и такъв ще си умра. Заклевам се! :grin:
annonymus

Мнение от annonymus »

Тя Амаранта няма нищо общо с евреите. не че разбирам какво са ти направили евреите на теб, и защо ги споменаваш ни в клин, ни в ръкав, но ти гарантирам - Амаранта няма нищо общо с евреите.

Амаранта може да направи така, че шумата да капе и вятърът да я понесе по улицата, да я върти в спирала без да спира цели сто години, да събере пясък и ситна прах, да ги смеси с дъждовни капки и роса и да ги превърне в непроходим лабиринт.

И всичко това заради няколко нотни листа.
Идея си нямаш какви може да ги сътвори Амаранта.
Всеки кабалист, равин или друг познавач на тайни еврейски магии благоразумна би поддържал добри взаимоотношения с Амаранта.
:grin:
annonymus

Мнение от annonymus »

БоЕВ написа:
latrevw написа::rotfl24::rotfl24::rotfl24:

голямо шоу

Чудех се кога ще се включиш - сега хорът е пълен.:-)
това е само разпяване.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

pocti_bezobidna написа: ...

Амаранта може да направи така, че шумата да капе и вятърът да я понесе по улицата, да я върти в спирала без да спира цели сто години, да събере пясък и ситна прах, да ги смеси с дъждовни капки и роса и да ги превърне в непроходим лабиринт.

:-)
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

pocti_bezobidna написа:Тя Амаранта няма нищо общо с евреите. не че разбирам какво са ти направили евреите на теб, и защо ги споменаваш ни в клин, ни в ръкав, но ти гарантирам - Амаранта няма нищо общо с евреите.

Идея си нямаш какви може да ги сътвори Амаранта.
Всеки кабалист, равин или друг познавач на тайни еврейски магии благоразумна би поддържал добри взаимоотношения с Амаранта.
:grin:
и аз мисля, че го може :lol:
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Тая тема е прощална - що не си отворите нова където да сипете суперлативи по адрес на Амаранта, па аз, като по-проЗт и агресивен разбира се ще намина по някое време да я питам като е толко способна можели да върви на майната си.:grin:
annonymus

Мнение от annonymus »

БоЕВ написа:Тая тема е прощална - що не си отворите нова където да сипете суперлативи по адрес на Амаранта, па аз, като по-проЗт и агресивен разбира се ще намина по някое време да я питам като е толко способна можели да върви на майната си.:grin:
О, не са суперлативи, съвсем, не.
Аватар
сър Айвънхоу

Re: Доста!

Мнение от сър Айвънхоу »

Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Глас в пустиня

pocti_bezobidna написа:
БоЕВ написа:Тая тема е прощална - що не си отворите нова където да сипете суперлативи по адрес на Амаранта, па аз, като по-проЗт и агресивен разбира се ще намина по някое време да я питам като е толко способна можели да върви на майната си.:grin:
Държиш да се лигавиш в тая ли?
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

сър Айвънхоу написа:за всички дървета...
супер песен!!!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа: Чудех се кога ще се включиш - сега хорът е пълен.:-)
не знаех, че само ти можеш да се обаждаш навсякъде. извинявай, може ли да ми кажеш в кои теми е позволено и аз да пиша. че да не смущавам излишно крехката "мъжкарска" раздумка.
annonymus

Мнение от annonymus »

БоЕВ написа:
pocti_bezobidna написа:
Ми такова настроение ме е хванало, какво да направя... :shy:

Все на лигавщини ме избива. Ама споко, ей сега ще ми мине, временно е, от опит говоря.
всъщност исках да кажа, че в която и тема да отида, все на лигавщини ще ме избива.
Случва се.
И в най добрите английски семейства.
Честна пионерска! :rotfl24:
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
Глас в пустиня

pocti_bezobidna написа:
БоЕВ написа:
pocti_bezobidna написа: О, не са суперлативи, съвсем, не.
Ми такова настроение ме е хванало, какво да направя... :shy:

Все на лигавщини ме избива. Ама споко, ей сега ще ми мине, временно е, от опит говоря.
всъщност исках да кажа, че в която и тема да отида, все на лигавщини ще ме избива.
Случва се.
И в най добрите английски семейства.
Честна пионерска! :rotfl24:
Ми може ли така, да го кажем образно, както се лигавиш и да гризнеш сопата!?:lol:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Почвате да ми писвате.
Всичките.
Ей! :smackbum:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
annonymus

Мнение от annonymus »

maggot написа:Почвате да ми писвате.
Всичките.
сори, наистина се разлигавих :shy:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

pocti_bezobidna написа:
Всичките.
на мен ми харесва настроението ти :bigsmile:
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

БоЕВ написа: Ми може ли така, да го кажем образно, както се лигавиш и да гризнеш сопата!?:lol:
я се направи на лош и пробвай мен да уплашиш със сопата :blum:
виж от магот ме е страх ако земе та се ядоса :lol:
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:
не знаех, че само ти можеш да се обаждаш навсякъде. извинявай, може ли да ми кажеш в кои теми е позволено и аз да пиша. че да не смущавам излишно крехката "мъжкарска" раздумка.
Не бе, в обръщението ми към теб не ставаше въпрос за обаждане в теми изобщо, а за обаждане по принцип. Защото ти си основна фигура в тия скечове. Изоква се некой - абе, вие що биете негрите - например, и това ти/ви действа като на бик червено и настава един вой, едни вопли, едни сълзи, едни сополи, една драма, едни обяснения...да не ти е работа направо, и никовете, и възмутенните, и неудовлетворените женици са все едни и същи с малки измененияв конфигурирането на групичката. Това постоянство в реакцията и тая ви предвидимост ви прави лесни за манипулация - защо мислиш Амаранта влачи цитата с мнението на Айвън от тема в тема в продължение на два дена? А къде е Амаранта сега?(може би дава отчет при дъртаняните-а!) Защо изявите на Амаранта тук са спорадични и все около някаква драма, а после отсъства с месеци? Отговори си на тия въпроси доколко ти е възможно обективно и може би ще проумееш какъв си лапни шаран.:lol:
annonymus

Мнение от annonymus »

snowprincess написа:
pocti_bezobidna написа:
Всичките.
на мен ми харесва настроението ти :bigsmile:
т`ва ще го кажа на шефа.
Ма не вярвам да мине за оправдание.
Даже и по-лошо може да стане, ако си призная че джиткам из нета ей тъй на.
Аватар
Глас в пустиня

snowprincess написа:...
я се направи на лош и пробвай мен да уплашиш със сопата :blum:
...
Няма да стане! Аз плаша само лошите и лигави момичета със сопа, ама оная сопа...дето е в кожен калъф.:lol:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

БоЕВ написа:
latrevw написа:
Не бе, в обръщението ми към теб не ставаше въпрос за обаждане в теми изобщо, а за обаждане по принцип. Защото ти си основна фигура в тия скечове. Изоква се некой - абе, вие що биете негрите - например, и това ти/ви действа като на бик червено и настава един вой, едни вопли, едни сълзи, едни сополи, една драма, едни обяснения...да не ти е работа направо, и никовете, и възмутенните, и неудовлетворените женици са все едни и същи с малки измененияв конфигурирането на групичката. Това постоянство в реакцията и тая ви предвидимост ви прави лесни за манипулация - защо мислиш Амаранта влачи цитата с мнението на Айвън от тема в тема в продължение на два дена? А къде е Амаранта сега?(може би дава отчет при дъртаняните-а!) Защо изявите на Амаранта тук са спорадични и все около някаква драма, а после отсъства с месеци? Отговори си на тия въпроси доколко ти е възможно обективно и може би ще проумееш какъв си лапни шаран.:lol:
:grin::grin::grin:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

сър Айвънхоу написа:Поради това, че, явно, преча, груб съм и нежелан, то уважаеми съклубари (временно) ще си починете от мен.

довиждане!

п.п. който иска да общува с мен и не го е страх, че ще го обидя, знае как да ме намери.
Аре стига и ти, бе!!!:mad:
Стой си тука!
Ако не, утре щи звънна по телефона да ти се накарам. :cool:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

сър Айвънхоу написа:Поради това, че, явно, преча, груб съм и нежелан, то уважаеми съклубари (временно) ще си починете от мен.

довиждане!

Ти си изтрещял

Б@си!
Да не ви остави човек за малко...

Като в сапунен сериал сте

Сега какво? Ще трябва да изчитам всички теми от кора до кора ли?!:mad:

Момченце... :smackbum:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

frisky lioness написа:
Ти си изтрещял

Б@си!
Да не ви остави човек за малко...

Като в сапунен сериал сте

Сега какво? Ще трябва да изчитам всички теми от кора до кора ли?!:mad:

Момченце... :smackbum:
Фриски, и аз недоумявам.
Зачезвам за мъничко и като вляза отново тук, намирам някоя прощална тема - без да знам от какво е провокирана. А не искам да знам - просто нямам нерви да чета :twak: .

При това все се случва прощалните теми да ги пишат хора, които харесвам. Оня ден ми преля чашата.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Хей! Здрасти! Как си! :kiss:
Публикувай отговор