Велинград - желаещи има ли?
Велинград - желаещи има ли?
Ние ще успеем май да се отскубнем от лепкавата прегръдка на софийския смог за 1-2 дни. На 23-24.02 ще забегнем към Велинград - станцията на министерски съвет. Та ако има някой желаещ ще се радваме на компания :)
Re: Велинград - желаещи има ли?
Завиждааааам...Gaspode написа:Ние ще успеем май да се отскубнем от лепкавата прегръдка на софийския смог за 1-2 дни. На 23-24.02 ще забегнем към Велинград - станцията на министерски съвет. Та ако има някой желаещ ще се радваме на компания :)
Не завиждай, ами се меткай направоvyara написа:Завиждааааам...Gaspode написа:Ние ще успеем май да се отскубнем от лепкавата прегръдка на софийския смог за 1-2 дни. На 23-24.02 ще забегнем към Велинград - станцията на министерски съвет. Та ако има някой желаещ ще се радваме на компания :)
Да дам ли координати?
Таман ще се видим на неутрална територия :)
Навремето и ние имахме станцийка там, обаче ни я взеха. Ходили сме с мъжа ми още като ергени. Чудни спомени имам. Ако се сберете голяма тайфа, може и да се изкуша. Обаче ще трябва да пътувам сама с децата, защото мъжа ми май няма да си е тук. А пък сама с децата си е лудницаGaspode написа:Не завиждай, ами се меткай направоvyara написа:Завиждааааам...Gaspode написа:Ние ще успеем май да се отскубнем от лепкавата прегръдка на софийския смог за 1-2 дни. На 23-24.02 ще забегнем към Велинград - станцията на министерски съвет. Та ако има някой желаещ ще се радваме на компания :)
Да дам ли координати?
Ний сме голяма тайфа дори когато сме сами :)vyara написа:Навремето и ние имахме станцийка там, обаче ни я взеха. Ходили сме с мъжа ми още като ергени. Чудни спомени имам. Ако се сберете голяма тайфа, може и да се изкуша. Обаче ще трябва да пътувам сама с децата, защото мъжа ми май няма да си е тук. А пък сама с децата си е лудницаGaspode написа:Не завиждай, ами се меткай направоvyara написа:Завиждааааам...Gaspode написа:Ние ще успеем май да се отскубнем от лепкавата прегръдка на софийския смог за 1-2 дни. На 23-24.02 ще забегнем към Велинград - станцията на министерски съвет. Та ако има някой желаещ ще се радваме на компания :)
Да дам ли координати?
А те децата като се заиграят ще има време и да си починеш дори...
Не, че те навивам де, да не си помислиш...
До 23-24 ти има време. Ще помисля.Gaspode написа:Ний сме голяма тайфа дори когато сме сами :)vyara написа:Навремето и ние имахме станцийка там, обаче ни я взеха. Ходили сме с мъжа ми още като ергени. Чудни спомени имам. Ако се сберете голяма тайфа, може и да се изкуша. Обаче ще трябва да пътувам сама с децата, защото мъжа ми май няма да си е тук. А пък сама с децата си е лудницаGaspode написа:Не завиждай, ами се меткай направоvyara написа:Завиждааааам...Gaspode написа:Ние ще успеем май да се отскубнем от лепкавата прегръдка на софийския смог за 1-2 дни. На 23-24.02 ще забегнем към Велинград - станцията на министерски съвет. Та ако има някой желаещ ще се радваме на компания :)
Да дам ли координати?
А те децата като се заиграят ще има време и да си починеш дори...
Не, че те навивам де, да не си помислиш...
:blum:
Бързо казвай цени и сичко друго...Gaspode написа:Ние ще успеем май да се отскубнем от лепкавата прегръдка на софийския смог за 1-2 дни. На 23-24.02 ще забегнем към Велинград - станцията на министерски съвет. Та ако има някой желаещ ще се радваме на компания :)
Цъкни тук и всички тайни ще се разкрият пред теб :)4avdar4e написа:Бързо казвай цени и сичко друго...Gaspode написа:Ние ще успеем май да се отскубнем от лепкавата прегръдка на софийския смог за 1-2 дни. На 23-24.02 ще забегнем към Велинград - станцията на министерски съвет. Та ако има някой желаещ ще се радваме на компания :)
Там се прави и презервацията...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Gaspode написа:Ние ще успеем май да се отскубнем от лепкавата прегръдка на софийския смог за 1-2 дни. На 23-24.02 ще забегнем към Велинград - станцията на министерски съвет. Та ако има някой желаещ ще се радваме на компания :)
ЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗависТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ!!!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Има една сауна. Не пише колко квадрата е и дъл шъ на сбере всичките:lol::lol::winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Басейнче има. С минерална водичка. 33 градуса е водичката...frisky lioness написа:Има една сауна. Не пише колко квадрата е и дъл шъ на сбере всичките:lol::lol::winkw:
Обаче цената е нощувка само - йеденето не улява :)
Басейна улява в цената все пак...
Та така
Ти хич не го мисли, ми идвай... От Пловдив е толкова близко :)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз кат гледам доста неща не улавя:winkw:Gaspode написа:Басейнче има. С минерална водичка. 33 градуса е водичката...
Обаче цената е нощувка само - йеденето не улява :)
Басейна улява в цената все пак...
Та така
Ти хич не го мисли, ми идвай... От Пловдив е толкова близко :)
В цената на нощувките не са включени застраховка, туристическа такса и други местни такси.
Кат теглиш чертата к'во става? И къде го видя тва за басейна? Ми който не плува, а? По-арно е сауна
Кво ли коментирам кат няма да идвам....
Кат някой саботьор
Хубаво би било, но.....мога да пожелая само вечело изкарване:winkw::-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тва НАЙ ми харесаfrisky lioness написа: и други местни такси. [/color]
:-)

Ти глагола "улява" не си ли чувала?frisky lioness написа:
Аз кат гледам доста неща не улавя:winkw:
Сетих се един мръсен виц пък сега...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Кажи го де:winkw:vyara написа:Ти глагола "улява" не си ли чувала?frisky lioness написа:

И в буркана....?vyara написа:Ти глагола "улява" не си ли чувала?frisky lioness написа:
Аааа, тц, не мога аз такива вицове да разказвамfrisky lioness написа:Кажи го де:winkw:vyara написа:Ти глагола "улява" не си ли чувала?frisky lioness написа:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А този ли? Топни го в буркана:lol::lol::winkw:Gaspode написа:И в буркана....?vyara написа:Ти глагола "улява" не си ли чувала?frisky lioness написа:

Гасподич, дражко ми се струва:( Начи, лятото в Пловдив бяхме в голям апартамент (в хотел) + закуска за 48 кинти. Тук за такъв (без закуска) търсят 70
Немаш си на идея кви са цените4avdar4e написа:Гасподич, дражко ми се струва:( Начи, лятото в Пловдив бяхме в голям апартамент (в хотел) + закуска за 48 кинти. Тук за такъв (без закуска) търсят 70
Аз за хапартамент стигнах до към 260 на вечер... обаче включваше НИЩО друго :)
Другите предложение бяха (в произволен ред
Тва е положението
ПП. Ние сме направили презервация, но не сме плащали нищо все още. Давайте идеи
- Пипилота Шантиклер
ние с приятели бяхме на нова година във велинград, в частна къща обаче
супер си беше, не е лукс, но баня с топла вода и уютни стаи имаше
като се разхождах из града ми направи впечатление, че къщите все са на няколко ката и почти всички дават стаи под наем
ако искаш обади се на квартирно бюро и там ще те упътят
и аз мога да питам приятеля дето уреди нещата за телефон ако искаш
70 лв за 2 нощувки за стая за 4 човека ни излезе тогава
храна не влиза, но има механа и кухня и камина
супер си беше, не е лукс, но баня с топла вода и уютни стаи имаше
като се разхождах из града ми направи впечатление, че къщите все са на няколко ката и почти всички дават стаи под наем
ако искаш обади се на квартирно бюро и там ще те упътят
и аз мога да питам приятеля дето уреди нещата за телефон ако искаш
70 лв за 2 нощувки за стая за 4 човека ни излезе тогава
храна не влиза, но има механа и кухня и камина
Виж аз кво си харесах тия дни:Gaspode написа: ПП. Ние сме направили презервация, но не сме плащали нищо все още. Давайте идеи
Хотел "Кедър"
Обаче!! Нямам никакво инфо от първа ръка, това е само от една случайно мерната реклама. Да зема да пратя един емил да питам за цени като за по 4 човеци??? Би трябвало да не е много скъпо, след като цялата къща я дават за 160 сега