ше има да се тепаме...
макяяяяя... отсеги ми идат люти псувни на пръстетата...

Виртуален грубиян написа:Като гледам тука не сте се променили много за една (почти) една година...
ше има да се тепаме...

ко са илиш бря? а да та вида ша смейш ли да са обаждаш да ми са караш, м?Ън написа::rotfl24::rotfl24:
утре щи се обадяВиртуален грубиян написа:ко са илиш бря? а да та вида ша смейш ли да са обаждаш да ми са караш, м?Ън написа::rotfl24::rotfl24:
![]()

драсти!Виртуален грубиян написа:Като гледам тука не сте се променили много за една (почти) една година...
ше има да се тепаме...
Бе... и ти си за бой, няма да те лъжа.Виртуален шизофреник написа:Като гледам тука не сте се променили много за една (почти) една година...
ше има да се тепаме...
Както и да се прекръсти- все си е за бой!:lol:Мнемозина написа:Бе... и ти си за бой, няма да те лъжа.Виртуален шизофреник написа:Като гледам тука не сте се променили много за една (почти) една година...
ше има да се тепаме...

ееее... не може така... требе да се спазват некои правила все пак!Ън написа: П.П. Не мислиш ли, че "шизофренен виртуалник" също му тича ного...
Чакай да го набием първо и тогава ще видим цветово дали ще се върже.Ън написа:Както и да се прекръсти- все си е за бой!:lol:Мнемозина написа:
Бе... и ти си за бой, няма да те лъжа.
П.П. Не мислиш ли, че "шизофренен виртуалник" също му тича ного...
ако това ще те направи щастлива, набий ме... мога ли да не помогна на приятел!Мнемозина написа: Бе... и ти си за бой, няма да те лъжа.
Мнемозина написа:Чакай да го набием първо и тогава ще видим цветово дали ще се върже.Ън написа:Както и да се прекръсти- все си е за бой!:lol:Мнемозина написа:
Бе... и ти си за бой, няма да те лъжа.
П.П. Не мислиш ли, че "шизофренен виртуалник" също му тича ного...

Добре де, добре- ще изчакам:roll:Виртуален шизофреник написа:ееее... не може така... требе да се спазват некои правила все пак!Ън написа: П.П. Не мислиш ли, че "шизофренен виртуалник" също му тича ного...
1. ти вече се отчете веднъж като кръстник...
2. изпревариха те този път...
тъй че... чекай си реда и спазвай правилата

а, наздраве!Ън написа: Добре де, добре- ще изчакам:roll:
Ааа, сега разбрах що ми я показа. Не се харесвам там. Категорично!Виртуален шизофреник написа:а, наздраве!Ън написа: Добре де, добре- ще изчакам:roll:
п.п. абе, все си мисля, че съм ти направил по-добра снимка, от таз, дето си я сложил тук...
опссс... за малко щях да я прасна тука и кръстника щеше да ме бие, че показвам лични данни...

Тук трябваше да се засрамиш и изчервиш.Виртуален шизофреник написа:ако това ще те направи щастлива, набий ме... мога ли да не помогна на приятел!Мнемозина написа: Бе... и ти си за бой, няма да те лъжа.
Ън написа: Ааа, сега разбрах що ми я показа. Не се харесвам там. Категорично!
Мнемозина написа:
Тук трябваше да се засрамиш и изчервиш.
Ъъъъъъ, не знам кво да ти кажа... Но ти си знаеш, понякога така се получава.Виртуален шизофреник написа:Ън написа: Ааа, сега разбрах що ми я показа. Не се харесвам там. Категорично!а на мен толкова много ми харесва... дори се гордея с нея...

карай... не може таквиа дребни неща да помрачават ежедневието ни!Ън написа: Ъъъъъъ, не знам кво да ти кажа... Но ти си знаеш, понякога така се получава.
И също така да се натъжиш.Виртуален шизофреник написа:Мнемозина написа:
Тук трябваше да се засрамиш и изчервиш.какво да направя?!
ебаси какви странни думи знаеш...Мнемозина написа:И също така да се натъжиш.Виртуален шизофреник написа:Мнемозина написа:
Тук трябваше да се засрамиш и изчервиш.какво да направя?!
Ще ти измисля и още няколко неща, но по-късно.
Ти не се опитвай да ме омилостивяваш, ся.... Таман съм набрала и трябва да си го изкарам на някой - що да не е на някой клубар-драматург (иде от "тургам драма")?Мнемозина написа: Ф
мерси! имаш една бира от мен!Piqndurnik написа:Втори ден се чудя какво не е наред и чак сега стоплих: липсва аватар. Избери си: http://www.google.de/images?q=Schizophr ... d=0CAwQ_AU