Фотография?
Re: Фотография?
И аз ги гледах. Истината е в първата рисунка, трябваше нея да пуснеш.
Рисувано в огромен мащаб и след това намалено до размерите на екрана, създава илюзията за снимка. Дефектите се заличават... Иначе не са по- добри като техника от това, което аз правя, примерно.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

За теб се сетих като ги пуснах... Като репер, един вид, да ги погледнеш. А и идеята пише, че е много вървежна - що го не пробваш?Ън написа: И аз ги гледах. Истината е в първата рисунка, трябваше нея да пуснеш.
Рисувано в огромен мащаб и след това намалено до размерите на екрана, създава илюзията за снимка. Дефектите се заличават... Иначе не са по- добри като техника от това, което аз правя, примерно.
Кое е вървежно? Да не би да продава нещо?Gaspode написа:За теб се сетих като ги пуснах... Като репер, един вид, да ги погледнеш. А и идеята пише, че е много вървежна - що го не пробваш?Ън написа: И аз ги гледах. Истината е в първата рисунка, трябваше нея да пуснеш.

Ън написа:Кое е вървежно? Да не би да продава нещо?Gaspode написа:За теб се сетих като ги пуснах... Като репер, един вид, да ги погледнеш. А и идеята пише, че е много вървежна - що го не пробваш?Ън написа: И аз ги гледах. Истината е в първата рисунка, трябваше нея да пуснеш.
С тех пор Франсиско прикол поставил на конвейер и вообще сделал своей работой, поскольку «ручные фото» расходятся «на ура», выставки проходят с аншлагами, а многие девицы просто аж пищат, так хотят попасть Хуану «на шарик» (без пошлостей).
реклама е тва. едва ли му плащат повече, отколкото труд е вложил. Тва си е бая работа. Значи няма смисълGaspode написа: С тех пор Франсиско прикол поставил на конвейер и вообще сделал своей работой, поскольку «ручные фото» расходятся «на ура», выставки проходят с аншлагами, а многие девицы просто аж пищат, так хотят попасть Хуану «на шарик» (без пошлостей).

- Глас в пустиня
Идеята на Гаспода е, че аз мога да правя такива неща, да ги продавам и да стана богатБоЕВ написа:Не схванах идеята на тая тема.
П.П. Изглеждат като фотографии, но си има трик- рисува ги в огромен мащаб, снима ги и намаля снимките до размерите на монитора. Елементарно. Ако се върнеш на моята тема с чешмата, ще видиш, че колкото е по- малка снимката, толкова по- реално ти изглежда...

Видях нещо интересно (за мен) и реших да го споделя. Рисунки с химикал, направени да изглеждат като фотографии. 5-6 химикала на рисунка - ку се беше навил Ън можеше да му стана доставчик на химикалки... той както рисува по ендесет картинки на ден щяхме да завъртим едни пари... :)БоЕВ написа:Не схванах идеята на тая тема.
Gaspode написа:Видях нещо интересно (за мен) и реших да го споделя. Рисунки с химикал, направени да изглеждат като фотографии. 5-6 химикала на рисунка - ку се беше навил Ън можеше да му стана доставчик на химикалки... той както рисува по ендесет картинки на ден щяхме да завъртим едни пари... :)БоЕВ написа:Не схванах идеята на тая тема.
Представяш ли си една такава картинка, ако я продаваме по 50 лв. и правя по десет на ден- 500 лв, а ако правя по сто на ден- 5000лв.
А истината е, че сигурно ще мога да права по една на две седмици...
ей ся ми хрумна да ви покажа рисунката на жена ми, но умалена. Нещо подобно става и като тези рисунки се наммалят-