Ц, ц... Трябваше нещо по-материално да заложа...Remmivs написа:Залагай квото имаш. Е!pocti_bezobidna написа:Ами аз съм готова (почтиfrisky lioness написа: Все пак мисля, че грешим, а чавето е права, мъ НЕ съм сигурна) да си заложа главата, че е 42...
Сблъсках се...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Анаболи разни, магистралки....anhela написа:Ква химия, бе жена?4avdar4e написа:Аз съм изкукала, спокоpocti_bezobidna написа: Апсолутно точно!42 е разбира се... Така съм затънала в химия, че забравям важните неща

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Green Light
Re: Умно ти е момчето, фриски
Ейй не съм прочел другите мнения ама само да кажа, че веднага си помислих същото. Тоест същите - двете неща. Умно детенце, обича да философства, браво че говори, изразява себе си! Няма да и е лесно на Фриски.Remmivs написа:Няма да ти е лесно, но пък поне няма и да ти е скучно.
Гордей се с него.
П.П. Аз бях темерут
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Но вече не сиGreen Light написа:
П.П. Аз бях темерут

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Да, те и малките темерутити порастват , някои стават големи темерути, но Грийн определено е станал антитемерутfrisky lioness написа:Но вече не сиGreen Light написа:
П.П. Аз бях темерут, което е по-важно:-):winkw:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Кое е обратното на темерутanhela написа:Да, те и малките темерутити порастват , някои стават големи темерути, но Грийн определено е станал антитемерутfrisky lioness написа:Но вече не сиGreen Light написа:

Туремет?frisky lioness написа:Кое е обратното на темерутanhela написа:Да, те и малките темерутити порастват , някои стават големи темерути, но Грийн определено е станал антитемерутfrisky lioness написа:Но вече не сиGreen Light написа:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Искаш да кажеш тУремет:-)Gaspode написа:Тиремет?frisky lioness написа:Кое е обратното на темерутanhela написа:Да, те и малките темерутити порастват , някои стават големи темерути, но Грийн определено е станал антитемерутfrisky lioness написа:Но вече не сиGreen Light написа:

Хименно деfrisky lioness написа:Искаш да кажеш тУремет:-)Gaspode написа:Тиремет?frisky lioness написа:Кое е обратното на темерутanhela написа:Да, те и малките темерутити порастват , някои стават големи темерути, но Грийн определено е станал антитемерутfrisky lioness написа:Но вече не сиGreen Light написа:
поправил съм се даже :)
Обаче де да го знаеш? Може и тирета да мята, тиремета му с тиремет :)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Поне вече е ясно грийна кво жувотно еGaspode написа:
Хименно де
Туремет. Да му е честито и....да почерпи:blum::winkw:

- Stranniche
- Обратна връзка:
Re: Сблъсках се...
Лек пубертет ТИ желая!frisky lioness написа:....с първите искри/наченки/признаци/проблясъци/симптоми и каквото там се сетите на пубертета
Мисля, че синът ти определено е случил на майка!
Чудесно е да има доверие в теб, да знае, че има подкрепата ти и че можете да говорите.
Не е зле да му измисляш интересни за него занимания, за да няма много време да съзерцава безсмислието на живота.
УСПЕХ!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
На мен пък туремет ми звучи като ТУРИ МЕД:-)Gaspode написа:
Обаче де да го знаеш? Може и тирета да мята, тиремета му с тиремет :)
Ама той къвто си ни е меден на слово.....Баш си му приляга:-)

- Green Light
И вие всичките сте турамети, айде, де, турамети с турамети!frisky lioness написа:Поне вече е ясно грийна кво жувотно еGaspode написа:
Хименно де
Абе, Туримет не се ли пише с Д накрая?Green Light написа:И вие всичките сте турамети, айде, де, турамети с турамети!frisky lioness написа:Поне вече е ясно грийна кво жувотно еGaspode написа:
Хименно де
Искаш да кажеш, че му носят мед. Като ъ-ъ така де...frisky lioness написа:На мен пък туремет ми звучи като ТУРИ МЕД:-)
Брей, брей, брей... Тц, тц, тц.
И на мен така ми прозвуча, ама направих веднагически асоциация с оная мечка с меда....frisky lioness написа: На мен пък туремет ми звучи като ТУРИ МЕД:-)
Ама той къвто си ни е меден на слово.....Баш си му приляга:-)
Уф! Добре, че не каза ПМС.4avdar4e написа:И на мен така ми прозвуча, ама направих веднагически асоциация с оная мечка с меда....frisky lioness написа: На мен пък туремет ми звучи като ТУРИ МЕД:-)
Ама той къвто си ни е меден на слово.....Баш си му приляга:-)МПС, кво да прайш
http://youtube.com/watch?v=mCwKbUVyHLY
- Green Light
Е така, с такива като вас, човек може и в затвора да влезеRemmivs написа:Искаш да кажеш, че му носят мед. Като ъ-ъ така де...frisky lioness написа:На мен пък туремет ми звучи като ТУРИ МЕД:-)
Remmivs написа:Искаш да кажеш, че му носят мед. Като ъ-ъ така де...frisky lioness написа:На мен пък туремет ми звучи като ТУРИ МЕД:-)
Уф, аз пък как го разбрах, няма да ви казвам...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Сблъсках се...
Да ти се връща мило странниче... Пожелавам ти и на теб скоро едно такова умно и добро дете, като моя син....Stranniche написа:Лек пубертет ТИ желая!frisky lioness написа:....с първите искри/наченки/признаци/проблясъци/симптоми и каквото там се сетите на пубертета
Мисля, че синът ти определено е случил на майка!:good:
Чудесно е да има доверие в теб, да знае, че има подкрепата ти и че можете да говорите.
Не е зле да му измисляш интересни за него занимания, за да няма много време да съзерцава безсмислието на живота.
УСПЕХ!
Да, добричко си ми е чедото, дано така да си остане и като по-голям:-)

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аааа, за тва се не бях сетила:lol::lol::winkw:Remmivs написа:Искаш да кажеш, че му носят мед. Като ъ-ъ така де...frisky lioness написа:На мен пък туремет ми звучи като ТУРИ МЕД:-)
Верно..."брей, брей, брей"

И ние така го разбрахме, ма сега се прикривамеvyara написа:Remmivs написа:Искаш да кажеш, че му носят мед. Като ъ-ъ така де...frisky lioness написа:На мен пък туремет ми звучи като ТУРИ МЕД:-)
Уф, аз пък как го разбрах, няма да ви казвам...