Който микрофон вади - от микрофон умира

Все същите
Аватар
ELBI

Re: Който микрофон вади - от микрофон умира

Мнение от ELBI »

Виртуален шизофреник написа:Микрофония :lol:
мноо яко... макар, че вече се знае за това мое мнение :rotfl24:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Кво ревете сега! Не се ли чувствате защитени? :mad:

П.П. Ей това:

Министър се обажда на жена си. Чува се: тииииит и запис на глас: "Поради ограничения в бюджета на МВР вашият разговор в момента не се записва. Моля, обадете се по-късно. Вашият разговор е важен за нас.

... е ясно, че е виц. Ограничения в бюджета? :shocked:
:grin:
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Смях се с глас на девиза на МВР "това е твоят глас"
Пък Радой Ралин... кво да кажа. Д-р Хаус е той в определяне на диагнози. Вечни.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Много бяха добрите попадения според мен. Ама кат се замислиш - куп проблеми ще реши. Наистина :)
Green Light написа:Смях се с глас на девиза на МВР "това е твоят глас"
Пък Радой Ралин... кво да кажа. Д-р Хаус е той в определяне на диагнози. Вечни.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Оубаче гледайте тука сега:

http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-7768257?nt=4

Някой ако успее да разбере нещо, много моля да ми го изЯсни. :crying:
Panta rhei...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

За подробно разяснение натисни 1, за кратко - натисни 2, за мнението на Сергей Станишев - натисни 3, за допълнителни подробни указания от Яне Янев - натисни 4, за обяснение от ББ - прочети отново матриала, но разделен на 4 части - по 2 всяка сутрин и по 2 всяка вечер следващите 7 дена. Ако след това отново искаш разяснение - обади се.
Мнемозина написа:Оубаче гледайте тука сега:

Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

ELBI написа:За подробно разяснение натисни 1, за кратко - натисни 2, за мнението на Сергей Станишев - натисни 3, за допълнителни подробни указания от Яне Янев - натисни 4, за обяснение от ББ - прочети отново матриала, но разделен на 4 части - по 2 всяка сутрин и по 2 всяка вечер следващите 7 дена. Ако след това отново искаш разяснение - обади се.
Мнемозина написа:Оубаче гледайте тука сега:

Знам, знам, за Цветанов нищо да не натискам. :grin:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Натискам сега всички възможни цифри и задавам въпроса:

Тия новите записи, подхвърлените, СРС-та ли са всъщност?

И още един въпрос: защо БатБойко никъде не видях директно, категорично и недвусмислено да заявява, че записите са манипулирани, а ще говори чак след експертизата, и то в чужбина? :roll:
Panta rhei...
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Мнемозина написа:Натискам сега всички възможни цифри и задавам въпроса:

И още един въпрос: защо БатБойко никъде не видях директно, категорично и недвусмислено да заявява, че записите са манипулирани, а ще говори чак след експертизата, и то в чужбина? :roll:
какво става бе , хора?!
Блажени са бедните духом
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Sweety написа:

какво става бе , хора?!
Смесване на жанровете.
Купон с елементи на свинщина. :grin:
Не четеш ли новини, нашенски? Да правя подборка, ако трябва, ама то и от първите линкове в темата ако тръгнеш, ще видиш.
Panta rhei...
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Мнемозина написа:
Sweety написа:

какво става бе , хора?!
Смесване на жанровете.
Купон с елементи на свинщина. :grin:
Не четеш ли новини, нашенски? Да правя подборка, ако трябва, ама то и от първите линкове в темата ако тръгнеш, ще видиш.
:lol: смесване на жанровете...
...гледам от време на време интернет новините на бтв, защото са най-кратки, чух че се обадил на някой да спрат някаква проверка в някаква бирена фабрика...това ли е?
...пак се сетих дето едно време Божков май беше казал на Ники Василев: Синко, тука и стените в кабинета ти ще те корумпират... :lol: ... иска ми се да го чуя записа, да чуя какво точно си говорят и какви думи употребява...
Блажени са бедните духом
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Sweety написа: ... иска ми се да го чуя записа, да чуя какво точно си говорят и какви думи употребява...
Защо? Защо ти е нужно? Алексей Петров си купи журналисти и ги използва понастоящем. Кое е интересното - какво си говорят по телефоните ББ и министрите, или кои са журналистите и защо това не може да бъде преустановено? На нас ни е ужасно неудобно да сочим с ръка интелигенти и толкова лесно заплюваме простаци. Щото сме интелигентни. Като Явор Дачков.
На сто души слепци имаме по един с едно око да ни води. И макар да сме слепи, много ясно знаем накъде отиваме. Но няма значение - важното е да гледаме водевил. Ми щом това е важно, режисьорите и сценаристите са в пълна безопастност. Ако ги подгоним, водевила спира и какво ще правим тогава?
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

Sweety написа: :lol: смесване на жанровете...
...гледам от време на време интернет новините на бтв, защото са най-кратки, чух че се обадил на някой да спрат някаква проверка в някаква бирена фабрика...това ли е?
...пак се сетих дето едно време Божков май беше казал на Ники Василев: Синко, тука и стените в кабинета ти ще те корумпират... :lol: ... иска ми се да го чуя записа, да чуя какво точно си говорят и какви думи употребява...
те за такива разговори става на въпрос...
Виж подводницата!
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

леле ама те съвсем като истински звучат!
наистина ли могат чак така добре да се подправят гласове???
annonymus

Мнение от annonymus »

shshtt написа:леле ама те съвсем като истински звучат!
всичко може. със съвременен софтуер :grin:
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

е ми значи едва ли ще разберем истината:(
никакъв смисъл няма от този скандал ако обвиненията могат да бъдат отречени
annonymus

Мнение от annonymus »

shshtt написа:е ми значи едва ли ще разберем истината:(
никакъв смисъл няма от този скандал ако обвиненията могат да бъдат отречени
Е, то няма как да не се отрича едно обвинение.

Може да се докаже дали нещо е сглобено или не. Тоест, дали е фалшифициран записа или е истински.
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Green Light написа:
Sweety написа: ... иска ми се да го чуя записа, да чуя какво точно си говорят и какви думи употребява...
Защо? Защо ти е нужно? Алексей Петров си купи журналисти и ги използва понастоящем. Кое е интересното - какво си говорят по телефоните ББ и министрите, или кои са журналистите и защо това не може да бъде преустановено? На нас ни е ужасно неудобно да сочим с ръка интелигенти и толкова лесно заплюваме простаци. Щото сме интелигентни. Като Явор Дачков.
На сто души слепци имаме по един с едно око да ни води. И макар да сме слепи, много ясно знаем накъде отиваме. Но няма значение - важното е да гледаме водевил. Ми щом това е важно, режисьорите и сценаристите са в пълна безопастност. Ако ги подгоним, водевила спира и какво ще правим тогава?
ами не знаех, че тука са замесени и купени журналисти...нито пък знам и не разбирам какви точно цели гонят хора като Алексей Петров...и никога не съм знаела, и не съм разбирала...пряко.
обаче все е имало хора около мене, дето все знаеха всичко за всякакви конспирации, завери, всичко им беше ясно...та и ти сега...
еми аз искам да чуя, фалшификати или не, да ги чуя пък после ще му мислим...пък аз самочувствие за това си имам :winkw:
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Виртуален шизофреник написа:
Sweety написа: :lol: смесване на жанровете...
те за такива разговори става на въпрос...
thanks...ще си туря отметка в дайриту, да не забравя да го чуя довечера...че тука както съм се оплкавала нищо не виждам и чувам
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

pocti_bezobidna написа:
shshtt написа:леле ама те съвсем като истински звучат!
всичко може. със съвременен софтуер :grin:
както и може да се разбере дали са фалшификати, не мислиш ли?...сигурно пак със софтуер
Блажени са бедните духом
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ей това е положението:

http://www.dnevnik.bg/analizi/2011/01/1 ... e/?ref=rss

:roll:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:
Той пада в собствения си капан.
Не знам дали има връзка с интелигентността или само с морала.
Но това ти обвинение много ме учуди - нима не посочихме с ръка горнооряховските лекари? Даже не знам правиха ли експертиза тогава, нито дали журналистите бяха платени.
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Мнемозина написа:
Green Light написа:
Но това ти обвинение много ме учуди - нима не посочихме с ръка горнооряховските лекари? Даже не знам правиха ли експертиза тогава, нито дали журналистите бяха платени.

Ръката сочеше в обратната посока, според мен. Но тогава, както и сега напоследък с четиригодишното момиченце става въпрос за смърт на дете. А в тази ситуация от нас като дреха се смъква цивилизацията и мислим само крайно и никога с компромис.
Ти си пуснала хубава статия.
В тази сегашна наша кална война става въпрос за реката от мръсни пари. Има интереси, войници и куршуми. СРСтата са куршуми. В коя война най- интересното е какви са куршумите? Защо им обръщате внимание? Вижте войниците, сега са на светло!
Истински са записите. И какво. Днес Иван цъка и плюе, следващия понеделник ще каже много важно, той Софиянски кви ги вършеше, пък тоз за няква бира, а до петъка вече ще е ура спасете бирата!
А контрабандата? Наркотрафика, проституцията, измамите с пари = парите които управляват България и хората които ги въртят? Не са ли интересни? На вас, тука? Защото по вестниците няма да го прочетеме, нали знаете? Това което пиша тука вижте играчите, те са интересното, това няма да са от най- бомбастичните статии по вестниците.
Па и не ви е интересно, като гледам. Важно е дали е истинско СРСто, и ако е, какво ще каже бате Бойко.

Изгледжа се едно съм ядосан, но не съм. Любопитство проявявам, всъщност. Напоследък не ми се е случвало.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа: Ръката сочеше в обратната посока, според мен. Но тогава, както и сега напоследък с четиригодишното момиченце става въпрос за смърт на дете. А в тази ситуация от нас като дреха се смъква цивилизацията и мислим само крайно и никога с компромис.
В тази сегашна наша кална война става въпрос за реката от мръсни пари. Има интереси, войници и куршуми. СРСтата са куршуми. В коя война най- интересното е какви са куршумите? Защо им обръщате внимание? Вижте войниците, сега са на светло!
Истински са записите. И какво. Днес Иван цъка и плюе, следващия понеделник ще каже много важно, той Софиянски кви ги вършеше, пък тоз за няква бира, а до петъка вече ще е ура спасете бирата!
А контрабандата? Наркотрафика, проституцията, измамите с пари = парите които управляват България и хората които ги въртят? Не са ли интересни? На вас, тука? Защото по вестниците няма да го прочетеме, нали знаете? Това което пиша тука вижте играчите, те са интересното, това няма да са от най- бомбастичните статии по вестниците.
Па и не ви е интересно, като гледам. Важно е дали е истинско СРСто, и ако е, какво ще каже бате Бойко.

Изгледжа се едно съм ядосан, но не съм. Любопитство проявявам, всъщност. Напоследък не ми се е случвало.
Виждаме ги, да. Играчите, които ни показват. Къде да видим другите?
И не виждам разлика между едната и другата армия, точно като в статията.
А от това какво ще каже бате Бойко, уви, зависят твърде много неща. Почти толкова, колкото и от това какво ще направи.
Не само за срс-тата, а и изобщо.
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ами да. Няма разлика. Това е супер важно.
Нека ние като общество да идентифицираме проблема. Бандити се карат за мафиотски пари.
Какъв е бизнеса?
Кои го ръководят?
Как да ги вкараме в затвора?

Ако беше роман щяхме да сме наясно.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:Ами да. Няма разлика. Това е супер важно.
Нека ние като общество да идентифицираме проблема. Бандити се карат за мафиотски пари.
Какъв е бизнеса?
Кои го ръководят?
Как да ги вкараме в затвора?

Ако беше роман щяхме да сме наясно.
Не знам, Грийн. И в роман не съм сигурна, че щях да съм наясно.

А сега само гледам и се дивя. Поне все още се дивя.
Panta rhei...
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Green Light написа:
Мнемозина написа:
Green Light написа: Защо? Защо ти е нужно? Алексей Петров си купи журналисти и ги използва понастоящем. Кое е интересното - какво си говорят по телефоните ББ и министрите, или кои са журналистите и защо това не може да бъде преустановено? На нас ни е ужасно неудобно да сочим с ръка интелигенти и толкова лесно заплюваме простаци. Щото сме интелигентни. Като Явор Дачков.

Ръката сочеше в обратната посока, според мен. Но тогава, както и сега напоследък с четиригодишното момиченце става въпрос за смърт на дете. А в тази ситуация от нас като дреха се смъква цивилизацията и мислим само крайно и никога с компромис.

аааа, сега ти разбрах какво си искал да кажеш одеве и защо питаше 'Защо, защо искаш да го видиш?'
...еми не забравяй, че повечето хора не са много интелигентни и образовани...или когато са природно интелигентни и са карали университета на живота, пак ни трябва обяснения, разяснения, повечко факти ..и картинки...знам ли...
Сега ти много добре знаеш, че аз ББ хич, ама хич не го харесвам, ама това няма нищо общо с управлението на държавата, нали...
Обаче, ако тези записи са истински, аз спокойно мога да си кажа, че ето този prime министър е срам и позор за България, щото освен глупав и нелицеприятен е и един мошеник, който лъже хората, че се бори за тяхното добро и за спъведливост...а пък малко по-сериозно ако трябва да кажа, всичко онова, което чух за него в началото на мандата му, че е маша на някои и тем подобни, се оказа вярно...

Еми и аз съм за компросмисите! Но искам и да знам кое е бяло и кое черно...и сега някой ще каже, ама няма само бяло или само черно..а пък аз ще ви кажа, че за интересите на гражданското общество (за което говори почти безобидна в друга тема) има само черно и бяло...всеки който вижда други цветове смятам ,че се е дрогирал :-)
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Green Light написа:...А контрабандата? Наркотрафика, проституцията, измамите с пари = парите които управляват България и хората които ги въртят? Не са ли интересни? На вас, тука? Защото по вестниците няма да го прочетеме, нали знаете? Това което пиша тука вижте играчите, те са интересното, това няма да са от най- бомбастичните статии по вестниците.

а и друго...наистина ли смяташ, че наркотрафика и проституцията са най-големоят ни проблем...и контрабанда на какво? на фустъци...или на оръжие?...И кои са мръсните пари? Какво наричаш ти мръсни пари?...защото такива лошо работи ги има във всяка държава, нали?...защо при нас да е по-различно...
Блажени са бедните духом
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Sweety написа:...
а и друго...наистина ли смяташ, че наркотрафика и проституцията са най-големоят ни проблем...и контрабанда на какво? на фустъци...или на оръжие?...И кои са мръсните пари? Какво наричаш ти мръсни пари?...защото такива лошо работи ги има във всяка държава, нали?...защо при нас да е по-различно...
Същото, същото, ама не ще да е съвсем същото, понеже не виждам 700 хиляди англичани и американци(и англичанки, и риш, американки) тука да са емигрирали.
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Green Light написа:
Sweety написа:...
Същото, същото, ама не ще да е съвсем същото, понеже не виждам 700 хиляди англичани и американци(и англичанки, и риш, американки) тука да са емигрирали.
ами да, не е съвсем точно същото...в тия страни дето искаме да приличаме на тях, престъпните босове няма как да станат премиери, преподаватели в университети и членове в надзорни съвети...
та така...слушах ги снощи записите, еми смях се по едно време, разбира се, как да не се смея?!...дето казал някакъв немец журналист 'Как може човек да е толкова глупав, да говори такива неща по тел?' :lol:
та проституция, наркотици и измами с пари казваш ти...аз обаче виждам най-обикновени данъчни престъпления и корупция...малка, голяма, средна...в различни цветове и всякави миксове...
а трябва ли сега да се чудя от Митниците и от Мишо бирата кой е добря и кой е лошия? И това ли някой трябва да ми го каже, обясни колко е сложно и мнoгoпластово положонието и т.н.?

...btw и дянков го гледах в Тед Бг, май Рем беше пуснал някакъв link, и той не може много много да говори...останах разочарована като го чух...
Блажени са бедните духом
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Sweety написа: ами да, не е съвсем точно същото...в тия страни дето искаме да приличаме на тях, престъпните босове няма как да станат премиери, преподаватели в университети и членове в надзорни съвети...
та така...слушах ги снощи записите, еми смях се по едно време, разбира се, как да не се смея?!...дето казал някакъв немец журналист 'Как може човек да е толкова глупав, да говори такива неща по тел?' :lol:
та проституция, наркотици и измами с пари казваш ти...аз обаче виждам най-обикновени данъчни престъпления и корупция...малка, голяма, средна...в различни цветове и всякави миксове...
а трябва ли сега да се чудя от Митниците и от Мишо бирата кой е добря и кой е лошия? И това ли някой трябва да ми го каже, обясни колко е сложно и мнoгoпластово положонието и т.н.?

...btw и дянков го гледах в Тед Бг, май Рем беше пуснал някакъв link, и той не може много много да говори...останах разочарована като го чух...
Ама не говори така за хората, които въплъщават единствената ни надежда за национално спасение, моля ти се! :grin:

На мен изобщо самото присъствие на Дянков в ТЕД ми се видя доста компрометиращо за тях, после реших да ги оправдая пред себе си с местното тукашно слагачество.
В някакъв момент сигурно ще се преодолея да го изслушам, но по-нататък и след всички останали. :crying:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Искат вот на доверие.

Умен ход и дори може би почтен.
Това заради Грийн го пиша, да види, че съм непредубедена. :blum:
Panta rhei...
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Мнемозина написа:Искат вот на доверие.

хаха...вот на доверие за едни хора от други хора на които не може да се има доверие...със сигурност не може...
и това ако не е лицемерие?!
(и аз това заради Green го казвам) :winkw:
аз пък съм възмутена :badair:
Блажени са бедните духом
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Не си, бе. Аз кво съм казал? Един приятел оня ден говореше за Дянков нещо. Ма викам недей така, и му дадох кърпичка да се избърше, хората викам го харесват.
И за тебе се сетих
annonymus

Мнение от annonymus »

Искат вот на доверие, за да се циментират.

Най-вероятно ще мине (ако се съмняваха, нямаше да го искат).

Умно - може би, макар и изтъркано. Почтено - съмнявам се.
Положителния резултат от вота ще ги направи още по нагли, безпардонни и арогантни. Така си мисля аз...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Sweety написа:

хаха...вот на доверие за едни хора от други хора на които не може да се има доверие...със сигурност не може...
и това ако не е лицемерие?!
(и аз това заради Green го казвам) :winkw:
аз пък съм възмутена :badair:
Трябва !
Да се види!
Какъв е БИЗНЕСА!
На мутрите!
На политиците!
На Борисов!

Стига глупости, да се покажат парите! Сега за първи път има шанс това да се види, само ако може да се погледне стъпка зад тия записи или вотове. Защо ги пукат, какво искат да постигнат тия БИЗНЕСМЕНИ?

Възмущението което предизвикват е димна завеса, водевила е димна завеса... бе кво да пиша

Аз съм за Борисов да си остане, за съм да победи в срс-скандала и се надявам(без да вярвам) че така и толкова много ще серазкрие по време на тая бизнес война, че никога повече да не вземе и глас. А защо пък не- съд и прокуратура да вземат отношение.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Никога не ми е бил симпатичен, нито съм гласувал за него, но кат е подложен на такава яка атака от супер яки места - говори, че октоподът наистина живее и е по-страшен, отколкото очаквахме. Готов е да бутне всеки - премиер, министър и каквото има там, ако не му играе по свирката. Уджас и безумие, но факт.

Изводът е един - ББ май си е повярвал, че ще се пребори с мафията и даже май се опитва наистина да го прави... Е - ще остави примерно ТИМ на мира, но все пак ще се бори с останалите.
Green Light написа:Възмущението което предизвикват е димна завеса, водевила е димна завеса... бе кво да пиша

Аз съм за Борисов да си остане, за съм да победи в срс-скандала и се надявам(без да вярвам) че така и толкова много ще серазкрие по време на тая бизнес война, че никога повече да не вземе и глас. А защо пък не- съд и прокуратура да вземат отношение.
annonymus

Мнение от annonymus »

ELBI написа: Изводът е един - ББ май си е повярвал, че ще се пребори с мафията и даже май се опитва наистина да го прави... Е - ще остави примерно ТИМ на мира, но все пак ще се бори с останалите.
ББ бори мафията? Не го вярвам.
В момента има надцакване, което е вредно за всички.
Единственият смислен аргумент в полза на ББ от моя гледна точка е, че няма свястна алтернатива.
Дори не искам да мисля кой ще е следващия месия.
Но от друга страна - той насажда полицейщина, авторитаризъм и клиентелизъм.
Не знам кое е по-голямото зло - да си иде или да остане? Наистина не знам.
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Green Light написа:... Един приятел оня ден говореше за Дянков нещо. Ма викам недей така, и му дадох кърпичка да се избърше, хората викам го харесват.
И за тебе се сетих
:lol:
Блажени са бедните духом
Публикувай отговор