е - нямало да свършва света догодина
е - нямало да свършва света догодина
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Света вода ненапита
Re: е - нямало да свършва света догодина
ша пия една ракия в тая чест довечера... щото ми олекнА, че ще се живее още, а не само догодина... 
Виж подводницата!
- Green Light
- Света вода ненапита
е, нали ви казах, че цялата драма е за света наречен Интернет
или по-скоро версията му 1 ъ-ъ т.е. 4
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?t=9289
или по-скоро версията му 1 ъ-ъ т.е. 4
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?t=9289
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нищо. Те ще управляват светаМнемозина написа:Пак ли?
Аман.
А с индиговите деца какво ще правим?
Той и затова няма да свърши
Щот ако свърши
...
тези, последните няма да имат какво да управляват:-)
Не знам да се радвам ли или да скърбя...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Не знам, не ми е ясна тая работа и така и ме домързя да си я изясня.frisky lioness написа:Нищо. Те ще управляват светаМнемозина написа:Пак ли?
Аман.
А с индиговите деца какво ще правим?
Той и затова няма да свърши
Щот ако свърши
...
тези, последните няма да имат какво да управляват:-)
Не знам да се радвам ли или да скърбя...
Във всички случаи е по-добре да се радваш.
Panta rhei...
- Green Light
- frisky lioness
- Обратна връзка:
http://indigota.com/Green Light написа:Кои са индиговите деца? Мразя като изтърва нещо.
http://www.bg-donna.com/samopoznanie/care_indigo.html
http://vbox7.com/play:e8a0ccdf
http://www.chudesa.net/p1868/
Последно промяна от frisky lioness на 20.01.11, 12:34, променено общо 1 път.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
- Green Light
не разбрахМанкурт написа:благодаря... крайно време беше някой да каже, че съм глупост...latrevw написа:хич не ти и трябва да знаешGreen Light написа:Кои са индиговите деца? Мразя като изтърва нещо.
аман от глупости
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
5. „Древна душа“, чувства се така, като че ли не е на 13, а вече на 43.latrevw написа:не разбрахМанкурт написа:благодаря... крайно време беше някой да каже, че съм глупост...latrevw написа: хич не ти и трябва да знаеш
аман от глупостити си индигово дете ли
16. Въобще не му действат предишните приоми на възпитанието. Той изобщо не реагира на строгите „възпитателни мерки“, например наказание, заплахи или унижение.

- Света вода ненапита
пропусна и, че съм левичар, т.е. при мен по-активна е дясната част на мозъка...frisky lioness написа: 5. „Древна душа“, чувства се така, като че ли не е на 13, а вече на 43.
16. Въобще не му действат предишните приоми на възпитанието. Той изобщо не реагира на строгите „възпитателни мерки“, например наказание, заплахи или унижение.
и мразя учителката ми по писане, защото ме принуди да се науча да пиша с дясната ръка...
някакви други пояснения?
и да, определено никога не са ми действали възпитателните мерки...
Виж подводницата!
така като чета описаното по-горе все едно слушам диагнозата, която поставиха лекарите на детето на приятелско семейство, а именно: хиперактивност. други вмъкват и елементи на аутизъмМанкурт написа:пропусна и, че съм левичар, т.е. при мен по-активна е дясната част на мозъка...frisky lioness написа: 5. „Древна душа“, чувства се така, като че ли не е на 13, а вече на 43.
и мразя учителката ми по писане, защото ме принуди да се науча да пиша с дясната ръка...
някакви други пояснения?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Моят племенник е всичко описано от теб+ останалите неща, описани в тем подобни статии, но съм съгласна и с друго, че всеки един човешки индивид преминава в развитието си през такива периодиМанкурт написа:пропусна и, че съм левичар, т.е. при мен по-активна е дясната част на мозъка...frisky lioness написа: 5. „Древна душа“, чувства се така, като че ли не е на 13, а вече на 43.
някакви други пояснения?

- Света вода ненапита
Мчи ти кък го помниш туй, като си загубил връзка с корените си, не помниш детството си, равнодушно се отнасяш към своята национална култура и прочее.Манкурт написа: пропусна и, че съм левичар, т.е. при мен по-активна е дясната част на мозъка...
някакви други пояснения?
Ама....нЕкой видЕ ли ти аурата, или ти просто се разпозна в описанието. Щот нали това било основното - индиговата аура, демек - синьо - разум...ъъъМанкурт написа:пропусна и, че съм левичар, т.е. при мен по-активна е дясната част на мозъка...frisky lioness написа: 5. „Древна душа“, чувства се така, като че ли не е на 13, а вече на 43.
някакви други пояснения?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Манкурт написа:стандартно изказване на най-обикновено десняк...frisky lioness написа: всеки един човешки индивид преминава в развитието си през такива периоди
Аз обаче в детските си години съм била точно такова дете, каквото описват
и не по друга причина, а чисто и просто защото съм първородна и ...защото съм
ЛЪВ:blum:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Nejimaki-dori
- Света вода ненапита
- Nejimaki-dori