Ами виж Янето Янев какъв гьонсурат е. Може и да не гадаеш твърде.Амаранта написа: Вероятно трябва да си и малко дебил, за да устоиш. Не знам, гадая само.
Вот на доверие
Дреме ми за нацията ни. Често казано. Въпросната "нация" гласува за ББ, а не аз. Като не ще да мисли "нацията", да се оправя както може.Ън написа:Това е егоистично и безотговорно. Ако вкъщи имаш проблеми ще избягаш ли или ще се опиташ да ги разрешиш?pocti_bezobidna написа:Достатъчно време гледам.shshtt написа:няма да гласуват хората за батбойковски президент, ще видиш
Грешката ми е, че трябваше да си дигна задника и да гледам от другата страна на границата.
Такова поведение и мислене обезкърви нацията ни и ни доведе до тук...
Еми, ето- потвърждаваш горните ми думи. Въпросната нация гласува за ББ, защото болшинството умни и мислещи хора я напуснаха. Съвсем егоистично и безотговорно. И за 20 г. малко по малко се стигна до тук. Върха ще е наистина и ако ЦЦ стане президент...pocti_bezobidna написа:Дреме ми за нацията ни. Често казано. Въпросната "нация" гласува за ББ, а не аз. Като не ще да мисли "нацията", да се оправя както може.Ън написа:Това е егоистично и безотговорно. Ако вкъщи имаш проблеми ще избягаш ли или ще се опиташ да ги разрешиш?pocti_bezobidna написа: Достатъчно време гледам.
Грешката ми е, че трябваше да си дигна задника и да гледам от другата страна на границата.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Мен пък много повече ме тревожи продължителността и устойчивостта на липсата на алтернатива. Колко време вече, ми аз ще се пенсионирам при тез мутри!Gaspode написа:Аз се въздържам. Тези не ми харесват. Въупште. Но пък и алтернатива няма никаква.
Бтв, това мен лично ме тормози най-много - липсата на алтернатива.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Хименно де. Като няма алтернатива се вътрим все в едно и също кръКче. Ма то пък от къде ли може да дойде, изобще, някаква алтернатива?vyara написа:Мен пък много повече ме тревожи продължителността и устойчивостта на липсата на алтернатива. Колко време вече, ми аз ще се пенсионирам при тез мутри!Gaspode написа:Аз се въздържам. Тези не ми харесват. Въупште. Но пък и алтернатива няма никаква.
- Света вода ненапита
абе, значи големи сте шарани всичките, дето пискате, че няма алтернатива...Gaspode написа:Аз се въздържам. Тези не ми харесват. Въупште. Но пък и алтернатива няма никаква.
винаги е така - няма, та няма алтернатива и, когато дойдат избори, спуснат една алтернатива и целокупния български народ кълве на "алтернативата"...
п.п. извинявай, че точно на теб го написах, ама обхваща сите, дето се вайкат за алтернативата...
Виж подводницата!
Няма начин. Фърлям аз по едно око на коментарите в дира, щом се появи статия за него (а и не само за него). Ни едно положително мнение няма, което леко ме успокоява.pocti_bezobidna написа:Него пък съвсем не го разбирам, но пък си има данни за следващия идол на народа.vyara написа:Ами виж Янето Янев какъв гьонсурат е. Може и да не гадаеш твърде.Амаранта написа: Вероятно трябва да си и малко дебил, за да устоиш. Не знам, гадая само.
Еми, ето- потвърждаваш горните ми думи. Въпросната нация гласува за ББ, защото болшинството умни и мислещи хора я напуснаха. Съвсем егоистично и безотговорно. И за 20 г. малко по малко се стигна до тук. Върха ще е наистина и ако ЦЦ стане президент...[/quote]Ън написа:
Дреме ми за нацията ни. Често казано. Въпросната "нация" гласува за ББ, а не аз. Като не ще да мисли "нацията", да се оправя както може.
Това потвърждава само, че все някой друг ни е виновен - обикновено този, дето му е писнало да се занимава с нас. Която пък е една от най-дразнещите черти на великата ни нация.
- Света вода ненапита
Нещо леко си се объркал. Тези, дето пискаме за алтернативата не се хващаме на месии-спасители. Което не пречи на целокупния български народ да ги избира.Манкурт написа:абе, значи големи сте шарани всичките, дето пискате, че няма алтернатива...Gaspode написа:Аз се въздържам. Тези не ми харесват. Въупште. Но пък и алтернатива няма никаква.
винаги е така - няма, та няма алтернатива и, когато дойдат избори, спуснат една алтернатива и целокупния български народ кълве на "алтернативата"...
п.п. извинявай, че точно на теб го написах, ама обхваща сите, дето се вайкат за алтернативата...
- Света вода ненапита
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Света вода ненапита
ами добре де... тук сме все "умни, успели и свестни" хора... що не си спретнем една партийка и да спасим милата ни РОдина?Gaspode написа: Нещо леко си се объркал. Тези, дето пискаме за алтернативата не се хващаме на месии-спасители. Което не пречи на целокупния български народ да ги избира.
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
Ами щото от едни годинки нагоре доста по-трудно си дигаш партакешите и зарязваш всичко за гърба си.Манкурт написа:не е късно да поправиш грешката... що седиш тук, още не знам...pocti_bezobidna написа: Грешката ми е, че трябваше да си дигна задника и да гледам от другата страна на границата.
По-трудно се адаптираш на новото място и т.н. и т.н.
И второ - баш сега където и да е само мен чакат
- Глас в пустиня
Хехе!:lol:vyara написа:Няма начин. Фърлям аз по едно око на коментарите в дира, щом се появи статия за него (а и не само за него). Ни едно положително мнение няма, което леко ме успокоява.pocti_bezobidna написа:Него пък съвсем не го разбирам, но пък си има данни за следващия идол на народа.vyara написа: Ами виж Янето Янев какъв гьонсурат е. Може и да не гадаеш твърде.
Това е възможно най-нелогичния начин да си формираш мнение. Още преди няколко години, когато компартията на братята китайци разбра, че не може да контролира нета създаде специални групи които имат задачата да ровят из новинарските сайтове е да пишат мнения опровержения, мнения откровения, лъжи и всичко което се сетиш. Та това явление беше оценено подобаващо и сега редовна практика е в новинарските сайтове да пишат платени агитпровокатори.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Света вода ненапита
о, това не е измислица само на братската компартия... и нашите ченгета здраво работят по въпроса... пълно е с такива, баш у дирника, а и на много други места...БоЕВ написа: Хехе!:lol:
Това е възможно най-нелогичния начин да си формираш мнение. Още преди няколко години, когато компартията на братята китайци разбра, че не може да контролира нета създаде специални групи които имат задачата да ровят из новинарските сайтове е да пишат мнения опровержения, мнения откровения, лъжи и всичко което се сетиш. Та това явление беше оценено подобаващо и сега редовна практика е в новинарските сайтове да пишат платени агитпровокатори.
но мисля, че вече са плъзнали и в други форуми...
Виж подводницата!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Т'ва сме го мислилиМанкурт написа:ами добре де... тук сме все "умни, успели и свестни" хора... що не си спретнем една партийка и да спасим милата ни РОдина?Gaspode написа: Нещо леко си се объркал. Тези, дето пискаме за алтернативата не се хващаме на месии-спасители. Което не пречи на целокупния български народ да ги избира.
и сме го говорили
Аз не съм преуспяла, но за сметка на това съм чиста...като сълза

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аз лично не си формирам мнението по този начин. Но това, което казваш е така. Личи си обаче, когато четеш подобни мнения кое мнение е на обикновен човечец и кое на надъхан пропагандатор.БоЕВ написа:
Хехе!:lol:
- Света вода ненапита
Колко сме умни, успели и свестни не е серсем ясно :)Манкурт написа:ами добре де... тук сме все "умни, успели и свестни" хора... що не си спретнем една партийка и да спасим милата ни РОдина?Gaspode написа: Нещо леко си се объркал. Тези, дето пискаме за алтернативата не се хващаме на месии-спасители. Което не пречи на целокупния български народ да ги избира.
Но дори да сме, това не е достатъчно да спретнем партийка, че и да спасим рОдината.
Не знам дали е необходимо дори... или просто пречи...
- Света вода ненапита
То да беше само лудото яне, с мед да го намажеш....даже аз сега се замислих за някое изключение, че е по-лесно...vyara написа:Ами виж Янето Янев какъв гьонсурат е. Може и да не гадаеш твърде.Амаранта написа: Вероятно трябва да си и малко дебил, за да устоиш. Не знам, гадая само.
....
Желю Желев, май....само.
Желю затова е аут, щото е изключение.Амаранта написа:То да беше само лудото яне, с мед да го намажеш....даже аз сега се замислих за някое изключение, че е по-лесно...vyara написа:Ами виж Янето Янев какъв гьонсурат е. Може и да не гадаеш твърде.Амаранта написа: Вероятно трябва да си и малко дебил, за да устоиш. Не знам, гадая само.
....
Желю Желев, май....само.мъ е аут.
По принцип политиката си е блато и мърляво местенце - напъхаш ли се вътре, трябва да се наясно, че ти предстоят ред нечистоплътни компромиси.
Но все пак и такива като Яне не са мнозинство. За щастие. За него си мисля, че ако някой друг му плати повече, моментално ще се завърти в негова посока.
ПП. Бе нали той едно време хвърляше позиви и димки?
Ти полудя бе!Манкурт написа:глей сега... аз лично предлагам Грийна за президент...Gaspode написа: Колко сме умни, успели и свестни не е серсем ясно :)
Но дори да сме, това не е достатъчно да спретнем партийка, че и да спасим рОдината.
Не знам дали е необходимо дори... или просто пречи...
Кой ще пише в клуба после?
Все пак приоритетите трябва да се степенуват...
Panta rhei...
Хм, мисуиш уи, че янето е на свободна практика, и може да се върти както му скимне? Според мен е на заплата, и изпълнява поръчения...а кат го уволнят, не се знае каква ще е съдбата му.pocti_bezobidna написа:...
По принцип политиката си е блато и мърляво местенце - напъхаш ли се вътре, трябва да се наясно, че ти предстоят ред нечистоплътни компромиси.
Но все пак и такива като Яне не са мнозинство. За щастие. За него си мисля, че ако някой друг му плати повече, моментално ще се завърти в негова посока.
Че е на заплата, на заплата е. Но си мисля, че е волнонаемен. Закачил се е за някой навит да плаща и ако го уволнят - ще си търси друг работодател.Амаранта написа:Хм, мисуиш уи, че янето е на свободна практика, и може да се върти както му скимне? Според мен е на заплата, и изпълнява поръчения...а кат го уволнят, не се знае каква ще е съдбата му.pocti_bezobidna написа:...
Но е много възможно и да не е толкова фрий и да си е отгледан специално
четох първата страница, втората още не съм...а снощи четох много от коментарите по разни инет издания, даже един приятел във facebook беше заформил лек разговор с една мацка, която се изказваше професионално за срс-тата
който не спазва законите ..той е лош
който ги спазва...е добър
(знам, знам ги всичките недостатъци на това твърдение, няма нужда да ги повтаряме)
който не спазва законите-не може да заема пост в изпълнителната власт, да бъде народен представител и т.н.
...факта, че (ще повторя) дребната корупция от зам. министър надолу гризе обществото и отделния човек, не оправдава никакви компромиси по отношение на министри и премиери и т.н.
България трябва да има правителство ...минимум правителство което спазва законите
аз бих искала да кажа на уважаемети ми сънародници да не бъркат престъпленията, които най-общо означават нарушение на закона, с лобирането...защото прочетох и такива мнение, че видите ли било нещо нормално лобирането...определени хора лобират (пред) политиците за да се промени някакъв закон, наредба или нещо си, а НЕ да го нарушават.
сега за Бойко и министрите му и други там важни персони не само, че има съмнения, че нарушават законите, ами за някой дори си има доказателства доколкото разбрах...
пък тези записи дето толкова много се обсъждат (и за това на Green явно му беше писнало) хич да не са истински, ама ей така дума по дума да са ги сглобили, пак не мога да разбера как така намираме за нормално премиера да говори за някого в служебни разговори наричайки го Мишо бирата?!...сега един човек като говори като мутра, има немалка вероятност да е мутра...
разбира се, че e отговор НЕ
който не спазва законите ..той е лош
който ги спазва...е добър
(знам, знам ги всичките недостатъци на това твърдение, няма нужда да ги повтаряме)
който не спазва законите-не може да заема пост в изпълнителната власт, да бъде народен представител и т.н.
...факта, че (ще повторя) дребната корупция от зам. министър надолу гризе обществото и отделния човек, не оправдава никакви компромиси по отношение на министри и премиери и т.н.
България трябва да има правителство ...минимум правителство което спазва законите
аз бих искала да кажа на уважаемети ми сънародници да не бъркат престъпленията, които най-общо означават нарушение на закона, с лобирането...защото прочетох и такива мнение, че видите ли било нещо нормално лобирането...определени хора лобират (пред) политиците за да се промени някакъв закон, наредба или нещо си, а НЕ да го нарушават.
сега за Бойко и министрите му и други там важни персони не само, че има съмнения, че нарушават законите, ами за някой дори си има доказателства доколкото разбрах...
пък тези записи дето толкова много се обсъждат (и за това на Green явно му беше писнало) хич да не са истински, ама ей така дума по дума да са ги сглобили, пак не мога да разбера как така намираме за нормално премиера да говори за някого в служебни разговори наричайки го Мишо бирата?!...сега един човек като говори като мутра, има немалка вероятност да е мутра...
разбира се, че e отговор НЕ
Блажени са бедните духом
еее, хайде сега...тука индиректно ме наричаш мене егоист и безотговорнаЪн написа:Еми, ето- потвърждаваш горните ми думи. Въпросната нация гласува за ББ, защото болшинството умни и мислещи хора я напуснаха. Съвсем егоистично и безотговорно. И за 20 г. малко по малко се стигна до тук. Върха ще е наистина и ако ЦЦ стане президент...pocti_bezobidna написа:Дреме ми за нацията ни. Често казано. Въпросната "нация" гласува за ББ, а не аз. Като не ще да мисли "нацията", да се оправя както може.Ън написа: Това е егоистично и безотговорно. Ако вкъщи имаш проблеми ще избягаш ли или ще се опиташ да ги разрешиш?
Блажени са бедните духом
vyara написа:Мен пък много повече ме тревожи продължителността и устойчивостта на липсата на алтернатива. Колко време вече, ми аз ще се пенсионирам при тез мутри!Gaspode написа:Аз се въздържам. Тези не ми харесват. Въупште. Но пък и алтернатива няма никаква.
P.S. радвам се да те видя Вяра
Блажени са бедните духом
Манкурт написа:абе, значи големи сте шарани всичките, дето пискате, че няма алтернатива...Gaspode написа:Аз се въздържам. Тези не ми харесват. Въупште. Но пък и алтернатива няма никаква.

Блажени са бедните духом
- Green Light
latrevw написа:харесвам не в такъв смисъл. Харесваш ли го за премиер?Green Light написа: Тук няма да има много отговори "да" на въпрос харесвате ли ББ.
Пък и, Латрево, май не е много правилно политическите ни възгледи да се формират според това кого харесваме. Аз харесвам Любен Дилов. Супер ми е неприятен Костов. Мартин Димитров също. Но не мога да намеря аргументи в полза на това да гласувам за Любен Дилов и обратно - намирам такива за Костов и Димитров
абе тоз Мартин Димитров и на мен ми е адски неприятен, и остави това, ами и едно интервю негово не съм видяла, което да ме грабне, да закимам с глава, да се съглася, толкоз е безличен, толкоз не може да говори.
Ами човека Любен Дилов го харесвам. Като го харесвам, като човек, го харесавм и като премиер. Харесване. Има и други такива. Паси например. Кой още? Даниел Вълчев, Свинаров, Кунева, тая как се казваше министърката по европроектите на Станишев, има сигурно и много бесепари сруги ама не се сещам в момента. Ще са ми симпатични хората и с удоволствие ще ги слушам, и наживо бих се радвал да ги срещна, но те биха изпълнявали програма различна от тази която аз смятам за полезна. Та ще спорим с тях сигурно, преди да вдигнем чашите и да теглим майната на всичко.
П.П. Латрево това го написах за точно час и половина. Сигурно е най- несвързания ми пост форевър
Заради вота, как! Да се зачете и моят глас.Sweety написа:vyara написа:Мен пък много повече ме тревожи продължителността и устойчивостта на липсата на алтернатива. Колко време вече, ми аз ще се пенсионирам при тез мутри!Gaspode написа:Аз се въздържам. Тези не ми харесват. Въупште. Но пък и алтернатива няма никаква.
Бтв, това мен лично ме тормози най-много - липсата на алтернатива.![]()
P.S. радвам се да те видя Вяра...ма как така се появи изведнъж?!...или това ще е заради вота?