По сряд нощ някой решил да се регистрира, разби`йш ли
Такъв подвиг просто не може да бъде отминат
И понеже щатните поздравители ги няма, си позволявам да поема това бреме на крехките си плещи :)
Добре дошла и приятно прекарване тук
Като ще е посрещане, да е!Gaspode написа:Гледам, и не вярвам на ушите си
И понеже щатните поздравители ги няма, си позволявам да поема това бреме на крехките си плещи :)
![]()
![]()
Дошла е правилното. Егати! А аз се подведох по името на индийското божество.БоЕВ написа:Като ще е посрещане, да е!
Добре дошъл/а!
Наздраве!
Gaspode написа:Гледам, и не вярвам на ушите си
![]()
![]()

Е да, де! Видох! Ама след после! Ноо ми е бърз спусъка...Kent написа:Добре дошла и от мен![]()
П.П. Реме, че си Умен спор нема...ама нали и профилите са за да се вижда туй-онуй
Аз пък правя асоциации с Рама крем бонжурfrisky lioness написа:
Утрото започвам с RAMA маргарин, с RAMA маргарин![]()
![]()
![]()
![]()

Именно! Затова и питах към Сол ли пътува и си мислех, че е мъж.[unknown] написа:П.П. Аз пък се сетих за "Среща с Рама"
И аз залагам, че е мъж.Remmivs написа:Именно! Затова и питах към Сол ли пътува и си мислех, че е мъж.[unknown] написа:П.П. Аз пък се сетих за "Среща с Рама"
Тва вие интелегентите си личите от далеч, виж ни нас с вяра....[unknown] написа:П.П. Аз пък се сетих за "Среща с Рама"

Щото сме вятърничави, чаровни и необременени, бе Фрискиfrisky lioness написа:Тва вие интелегентите си личите от далеч, виж ни нас с вяра....[unknown] написа:П.П. Аз пък се сетих за "Среща с Рама":shy: Само кремове и маргарини са ни в главите
аз съм обременена и параноичнаvyara написа:Щото сме вятърничави, чаровни и необременени, бе Фрискиfrisky lioness написа:Тва вие интелегентите си личите от далеч, виж ни нас с вяра....[unknown] написа:П.П. Аз пък се сетих за "Среща с Рама":shy: Само кремове и маргарини са ни в главите
vyara написа:
Щото сме вятърничави, чаровни и необременени, бе Фриски

И любо...знателнаDark написа: аз съм обременена и параноична
кю-регистрацията показва жена
Дама е. Виж й профила, както казва Кента. Аз после видях, че и Гаспода е гледал преди да пише, но не и аз :)vyara написа:И аз залагам, че е мъж.Remmivs написа:Именно! Затова и питах към Сол ли пътува и си мислех, че е мъж.[unknown] написа:П.П. Аз пък се сетих за "Среща с Рама"
Вече ме загриза любопитството...
О, агент Дарки, правиш конкуренция. Аз от кю-та не разбирам, само в гугъл шпионирамDark написа:аз съм обременена и параноичнаvyara написа:Щото сме вятърничави, чаровни и необременени, бе Фрискиfrisky lioness написа:Тва вие интелегентите си личите от далеч, виж ни нас с вяра....[unknown] написа:П.П. Аз пък се сетих за "Среща с Рама":shy: Само кремове и маргарини са ни в главите
Освен да е дал подвеждаща информация в ICQ-то.Remmivs написа:Именно! Затова и питах към Сол ли пътува и си мислех, че е мъж.[unknown] написа:П.П. Аз пък се сетих за "Среща с Рама"

Абе, вие сте се сбрали тук егаси и разведката:blink:Dark написа:
аз съм обременена и параноична

Хахахахаха![unknown] написа:Освен да е дал подвеждаща информация в ICQ-то.Remmivs написа:Именно! Затова и питах към Сол ли пътува и си мислех, че е мъж.[unknown] написа:П.П. Аз пък се сетих за "Среща с Рама"
Чак се сетих за оня виц - "Оставете детето само да си избере..."Remmivs написа:Хахахахаха![unknown] написа:Освен да е дал подвеждаща информация в ICQ-то.Remmivs написа:Именно! Затова и питах към Сол ли пътува и си мислех, че е мъж.[unknown] написа:П.П. Аз пък се сетих за "Среща с Рама"
Ще падне от смях като ни види как го бистрим.
Ето кой е параноика. Бива ли да се съмняваш така, бе Ънноуне![unknown] написа:Освен да е дал подвеждаща информация в ICQ-то.Remmivs написа:Именно! Затова и питах към Сол ли пътува и си мислех, че е мъж.[unknown] написа:П.П. Аз пък се сетих за "Среща с Рама"
Пише си, бе, Фриски, и име, и години, че и откъс от песен има...frisky lioness написа: Абе, вие сте се сбрали тук егаси и разведката:blink::winkw:
Как ви идват на акъла такива работи бе, хора:lol::-)
Добре дошла! Дано да ти е интересно!vyara написа:Жена викаш... ми добре!
Не бе, Фриски. Просто едно време много четях фантастика.frisky lioness написа:Тва вие интелегентите си личите от далеч, виж ни нас с вяра....[unknown] написа:П.П. Аз пък се сетих за "Среща с Рама":shy: Само кремове и маргарини са ни в главите

Видях. Ама тва след като дарки вече се беше сетила да фърли едно око там4avdar4e написа:
Пише си, бе, Фриски, и име, и години, че и откъс от песен има...

4avdar4e написа:И любо...знателнаDark написа: аз съм обременена и параноична
кю-регистрацията показва женана всичкото отгоре
Стига бе! И аз също така си мислех![unknown] написа:Не бе, Фриски. Просто едно време много четях фантастика.
По този повод да ви кажа, че небезизвестният свежар-"pyrx", подвизаващ се в 40- 50 на дира, а и в мед. клубовете, не бил "Пиркс"!А аз винаги съм смятал, че ника му е името на любимият навигатор.
Човек винаги трябва да има едно на ум.vyara написа:Ето кой е параноика. Бива ли да се съмняваш така, бе Ънноуне![unknown] написа:Освен да е дал подвеждаща информация в ICQ-то.Remmivs написа:Именно! Затова и питах към Сол ли пътува и си мислех, че е мъж.[unknown] написа:П.П. Аз пък се сетих за "Среща с Рама"
:lol:

А защо не? В моя профил си е истинското..frisky lioness написа: Видях. Ама тва след като дарки вече се беше сетила да фърли едно око тамВерно и име си има...Дали е истинско? Едва ли:winkw:
Нали.Remmivs написа:Хахахахаха![unknown] написа:Освен да е дал подвеждаща информация в ICQ-то.Remmivs написа:Именно! Затова и питах към Сол ли пътува и си мислех, че е мъж.[unknown] написа:П.П. Аз пък се сетих за "Среща с Рама"
Ще падне от смях като ни види как го бистрим.

И аз четях фантастика много в гимназията, но явно битовизмите в последните години са успели да изместят тази ми научно-фантастична гледна точка[unknown] написа:Не бе, Фриски. Просто едно време много четях фантастика.frisky lioness написа:Тва вие интелегентите си личите от далеч, виж ни нас с вяра....[unknown] написа:П.П. Аз пък се сетих за "Среща с Рама":shy: Само кремове и маргарини са ни в главите
По този повод да ви кажа, че небезизвестният свежар-"pyrx", подвизаващ се в 40- 50 на дира, а и в мед. клубовете, не бил "Пиркс"!А аз винаги съм смятал, че ника му е името на любимият навигатор.

Чета, но значително по- малко. Нали знаеш- двама терминатори на главата, ядове повече, а и нали пиша тук...Remmivs написа:Стига бе! И аз също така си мислех![unknown] написа:Не бе, Фриски. Просто едно време много четях фантастика.
PS
А сега не четеш ли вече? Знаеш ли, че има доста добри неща...

може да не е прав в случая, но защо пък да не се усъмни, аз имам познат, който има три кю-та - едното е негово, другото женско, третото на мъж, но с други годиниvyara написа:Ето кой е параноика. Бива ли да се съмняваш така, бе Ънноуне![unknown] написа:Освен да е дал подвеждаща информация в ICQ-то.Remmivs написа:Именно! Затова и питах към Сол ли пътува и си мислех, че е мъж.[unknown] написа:П.П. Аз пък се сетих за "Среща с Рама"

Баси! Аз нямам ни едно!snowprincess написа:може да не е прав в случая, но защо пък да не се усъмни, аз имам познат, който има три кю-та - едното е негово, другото женско, третото на мъж, но с други годиниvyara написа:Ето кой е параноика. Бива ли да се съмняваш така, бе Ънноуне![unknown] написа:Освен да е дал подвеждаща информация в ICQ-то.Remmivs написа:Именно! Затова и питах към Сол ли пътува и си мислех, че е мъж.[unknown] написа:П.П. Аз пък се сетих за "Среща с Рама"
има хора с проблеми:winkw::lol:
в дир-а има двама Пиркса (различно беше и-то май)[unknown] написа:Не бе, Фриски. Просто едно време много четях фантастика.frisky lioness написа:Тва вие интелегентите си личите от далеч, виж ни нас с вяра....[unknown] написа:П.П. Аз пък се сетих за "Среща с Рама":shy: Само кремове и маргарини са ни в главите

и аз не съм чела от много време, пусни линк на интересното, че ме мързи да търсяRemmivs написа:Стига бе! И аз също така си мислех![unknown] написа:Не бе, Фриски. Просто едно време много четях фантастика.
PS
А сега не четеш ли вече? Знаеш ли, че има доста добри неща...

Ми нали постоянно се говори за анонимност, та.....зат'ва4avdar4e написа:А защо не? В моя профил си е истинското..frisky lioness написа: Видях. Ама тва след като дарки вече се беше сетила да фърли едно око тамВерно и име си има...Дали е истинско? Едва ли:winkw: