п.п. прекарах една безсънна нощ край леглото на болно дете. днес цял ден съм като отнесена, пък той е свеж и търчи нагоре-надолу.
п.п.п. тъй като ще съм си вкъщи още ден-два ще изчета всички теми тук. и ще напиша може би няколко.
bead_ написа:спестете си ги
п.п. прекарах една безсънна нощ край леглото на болно дете. днес цял ден съм като отнесена, пък той е свеж и търчи нагоре-надолу.
п.п.п. тъй като ще съм си вкъщи още ден-два ще изчета всички теми тук. и ще напиша може би няколко.
какво казваш си готвила - тва първо. И второ- къде живееш? Ку споделиш- нямаш проблеми дори осморна доза да направишМнемозина написа:
Аз пък днес направих сложно кулинарно наблюдение.
Когато по принцип правиш една рецепта в двойна доза;
обаче известно време не си я правила
и в главата ти двойната доза е останала като основна,
а помниш че това се правеше в двойна
- накрая се получава четворна.
хаха. е, колкото повече...Мнемозина написа:накрая се получава четворна.
Мхм, познато. Добре, че поне се вдигат бързо на крака. А ти се пази да не прихванеш, защото в последния месец се изредиха двамцата вкъщи с вирусчета, оцеляха с минамални поражения, но стресът и изтощението докараха на майка им пневмония.bead_ написа:спестете си ги
п.п. прекарах една безсънна нощ край леглото на болно дете. днес цял ден съм като отнесена, пък той е свеж и търчи нагоре-надолу.![]()
Онази корона правих - първо.windcolours написа:
какво казваш си готвила - тва първо. И второ- къде живееш? Ку споделиш- нямаш проблеми дори осморна доза да направишМалкият яде колкото членовете на цялото ми дмакинство, взети заедно. Дори не е в пубертета.
Де късмет де!bead_ написа:... и ще напиша може би няколко.
А понякога си остават в него до 70-80 години.Мнемозина написа: децата понякога се променят в пубертета.

Има да. Много здрава около мене. Засега ни подминава. Много ме е яд че не се ваксинирах тая година.frisky lioness написа:Бързо оздравяване
Имам много, много такива нощи:(
Абе, в София има ли грипна епидемия?!
Никога досега не съм се ваксинирала (противогрипно). Да чукна на дърво...разминавало ми се еGreen Light написа:Има да. Много здрава около мене. Засега ни подминава. Много ме е яд че не се ваксинирах тая година.frisky lioness написа:Бързо оздравяване
П.П. В единствено число говоря защото всички у нас и във фирмата са привърженици на теорията на фармацефтичния заговор и на вредата от ваксините. Само аз съм будалата. Ма тая година проспах октомври и ноември, и на.

ако искаш аз ше дода да те ваксинирамGreen Light написа: Много ме е яд че не се ваксинирах тая година.
Винаги готов!блонди написа:ако искаш аз ше дода да те ваксинирамGreen Light написа: Много ме е яд че не се ваксинирах тая година.
като боев със соларите
Троянска ли ти е ваксината? Колко градуса?блонди написа: ако искаш аз ше дода да те ваксинирам
като боев със соларите
Piqndurnik написа:Троянска ли ти е ваксината? Колко градуса?блонди написа: ако искаш аз ше дода да те ваксинирам
като боев със соларите
аз си направих ваксина след нова година (възползвах се че ги предлагат на тези които работят по болниците), беше комбинирана сезонен +свински грип,Green Light написа:Има да. Много здрава около мене. Засега ни подминава. Много ме е яд че не се ваксинирах тая година.frisky lioness написа:Бързо оздравяване
П.П. В единствено число говоря защото всички у нас и във фирмата са привърженици на теорията на фармацефтичния заговор и на вредата от ваксините. Само аз съм будалата. Ма тая година проспах октомври и ноември, и на.
Ако обявят и тук....Remmivs написа:грипна ваканция е голямата следващата седмица

Аз съм доброто ченге,БоЕВ написа:Опита ли да му опънеш ушите? При мен, а и у много други от моето поколение, това упражнение имаше страхотен оздравителен и мотивационен ефект.frisky lioness написа: Знам ли...
Чай не иска,
капки в носа не иска...
да учи-не иска...
:blink::mad::?

Време е значи за древната тактика на "сопата и моркова":winkw:frisky lioness написа:Аз съм доброто ченге,БоЕВ написа:Опита ли да му опънеш ушите? При мен, а и у много други от моето поколение, това упражнение имаше страхотен оздравителен и мотивационен ефект.frisky lioness написа: Знам ли...
Чай не иска,
капки в носа не иска...
да учи-не иска...
:blink::mad::?
баща му-лошото
Той и затова ми се е качил на главата
Синът де, не баща му:winkw: