Всъщност, мнението ти, което съм цитирала, много ми хареса. В първия момент, когато го прочетох, си помислих "едно на нула за чалгата",Ън написа:Едно е да си аматьор и да рисуваш за удоволствие, друго е да си професионалист и да искаш пари, за това което правиш. "На харизан кон зъбите не се гледат", е казал народа, но когато се титулуваш "Художник" с над 40г. стаж, трябва да демонстрираш по- високо ниво, за да не изглеждаш смешен.Амаранта написа:www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=305086#305086
но после осъзнах, че имаш право - щом има съпреживяване, и някой е бил докоснат от нещо, създадено от друг, значи всичко е наред. Тук дори под "нещо", нямам предвид само изкуство - може да е дума, жест...
Не го познавам този художник, но картината ми хареса. Докосва ме. И наистина изглежда професионална работа.
Харесвам Пикасо, Ван Гог - не особено, но никога не съм си позволявала да критикувам изкуството му, а напоследък не критикувам изобщо - както виждаш, следвам съвета ти, дано не съм ти го изхабила много, и заради това да не можеш да си го ползваш и ти.