Ох...
Ох...
Малко неудобно да пускам нещо от друг клуб, ама...
Ето какво четох преди малко в клуб 40-50 от дир-а:
clubs.dir.bg/showflat.php?Board=forty&Number=1946870409&page=0&view=collapsed&sb=5&part=all&vc=1
Хареса ми този разказ на вр. ...
clubs.dir.bg/showflat.php?Board=forty&Number=1946870409&page=0&view=collapsed&sb=5&part=all&vc=1
Re: Ох...
и кое ти хареса по точно?vyara написа:Малко неудобно да пускам нещо от друг клуб, ама...
Не знам... хареса ми. Да го анализирам ли искаш. Човек или харесва нещо или не. Като почнеш да обясняваш защо харесваш нещо на някой, който не го харесва, нищо не се получава.caliostro написа:и кое ти хареса по точно?vyara написа:Малко неудобно да пускам нещо от друг клуб, ама...
- snowprincess
защото врабеца мисли за чувствата на баща сиcaliostro написа:и кое ти хареса по точно?vyara написа:Малко неудобно да пускам нещо от друг клуб, ама...

- Dark Angel
хареса ми 
с единият ми дядо ходим на кафе и торта понякога - обаждам се, той се избръсва гладко, слага вратовръзка и излизаме
вече е много стар, за него просто ми се къса сърцето - старостта прави ужасни неща с хората
интелигентен и хубав мъж, такъв, че жените се обръщаха след него по улиците, даже като беше на 60
като се виждаме и излизаме с него се чувствам сякаш аз съм по-възрастната
много ми е мъчно - за другите ми роднини, за всичките им приятели - една невероятна, интелигентна, артистична, бохемска компания
доплака ми се
с единият ми дядо ходим на кафе и торта понякога - обаждам се, той се избръсва гладко, слага вратовръзка и излизаме
вече е много стар, за него просто ми се къса сърцето - старостта прави ужасни неща с хората
интелигентен и хубав мъж, такъв, че жените се обръщаха след него по улиците, даже като беше на 60
като се виждаме и излизаме с него се чувствам сякаш аз съм по-възрастната
много ми е мъчно - за другите ми роднини, за всичките им приятели - една невероятна, интелигентна, артистична, бохемска компания
доплака ми се
а таой дали ги чуства така нещатаsnowprincess написа:защото врабеца мисли за чувствата на баща сиcaliostro написа:и кое ти хареса по точно?vyara написа:Малко неудобно да пускам нещо от друг клуб, ама...
сега сме на върха на камбаната
на чичко ти Гаус
наляво деца, надясно - пак деца
наляво деца, надясно - пак деца
- Dark Angel
Калиостро, върви на .......caliostro написа:и кое ти хареса по точно?vyara написа:Малко неудобно да пускам нещо от друг клуб, ама...
е не мое всички да подскачаме на тънки душевни струниDark написа:Калиостро, върви на .......caliostro написа:и кое ти хареса по точно?vyara написа:Малко неудобно да пускам нещо от друг клуб, ама...
И ето нещо като аргументvyara написа:Не знам... хареса ми. Да го анализирам ли искаш. Човек или харесва нещо или не. Като почнеш да обясняваш защо харесваш нещо на някой, който не го харесва, нищо не се получава.caliostro написа:и кое ти хареса по точно?vyara написа:Малко неудобно да пускам нещо от друг клуб, ама...

Диалоги кошки и человека
- Dark Angel
еби си майката човечеcaliostro написа: е не мое всички да подскачаме на тънки душевни струни
и бъди кууууууул
с тези маниери направо на улицата отнасяш шамараDark написа:еби си майката човечеcaliostro написа: е не мое всички да подскачаме на тънки душевни струни
и бъди кууууууул
това е животаvyara написа:Добре, няма проблем, че не ти е харесало. Повече от нормално е всеки да си харесва различни неща. И ти си имаш тънки струни, не се прави на нечовек.caliostro написа:последният комикс който гледах беше - син сити
повече ми хареса
Понякога, отричайки нещо, ние пак показваме пристрастност към него.
изтъркано като изказ но всичко е събрано в него
не отричам нищо
имам си мнение кото всеки
и нищо повече
Именно за това говоря и аз. Нищо че пак се опитвам да оригиналнича. Тези дни гледам архивни кадри. Чудно нещо е камерата. Такива неща запечатва. Гледаш ги и си мислиш това наистина ли е било? Това наистина ли е малката, а това баща ми/майка ми/леля ми/хвърчилото на баба ми? И усещаш, че в момента на запечатването на кадрите си направил кехлибарено зрънце. А насекомите вътри макар и близки до днешните не са същите. Вече не.
- Dark Angel
отнасям шамара, а на теб верните другари ти отнасят главатаcaliostro написа:с тези маниери направо на улицата отнасяш шамараDark написа:еби си майката човечеcaliostro написа: е не мое всички да подскачаме на тънки душевни струни
и бъди кууууууул
ние много тачим да избиваме по един хубав бой куул-пипъли и да ги пращаме да си вървят по живо и не съвсем по здраво
- snowprincess
няма начин да не е оценил нейната постъпката и дори да не го е показал, това са едни такива малки жестове, които носят много щастие на възрастните ни родителиZmeu написа:а таой дали ги чуства така нещатаsnowprincess написа:защото врабеца мисли за чувствата на баща сиcaliostro написа:и кое ти хареса по точно?vyara написа:Малко неудобно да пускам нещо от друг клуб, ама...

Е, приеми че нещо е преминало през черупката ми днес, а твоята не е успяло да пробие.caliostro написа:това е животаvyara написа:Добре, няма проблем, че не ти е харесало. Повече от нормално е всеки да си харесва различни неща. И ти си имаш тънки струни, не се прави на нечовек.caliostro написа:последният комикс който гледах беше - син сити
повече ми хареса
Понякога, отричайки нещо, ние пак показваме пристрастност към него.
изтъркано като изказ но всичко е събрано в него
не отричам нищо
имам си мнение кото всеки
и нищо повече
Но и твоята черупка не е от желязо, въобще не ти минава номера
И освен това да бъдеш мъжкар и да показваш емоции не са несъвместими неща (това помежду другото, ако искаш не му обръщай внимание
тези моменти трябва да ги изживяваме пълноценно - у момента.Remmivs написа:Именно за това говоря и аз. Нищо че пак се опитвам да оригиналнича. Тези дни гледам архивни кадри. Чудно нещо е камерата. Такива неща запечатва. Гледаш ги и си мислиш това наистина ли е било? Това наистина ли е малката, а това баща ми/майка ми/леля ми/хвърчилото на баба ми? И усещаш, че в момента на запечатването на кадрите си направил кехлибарено зрънце. А насекомите вътри макар и близки до днешните не са същите. Вече не.
да създаваме такива днес и утре и да оставиме добрите разказвачи да разказват и останалите да си коментират и да ни псуват
в момента не винаги можеш да оцениш това, което ти се случваcaliostro написа:
тези моменти трябва да ги изживяваме пълноценно - у момента.
да създаваме такива днес и утре и да оставиме добрите разказвачи да разказват и останалите да си коментират и да ни псуват
трупаш, трупаш, а след време не е лошо да се върнеш към хубавите моменти
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
И аз не харесвам писанията на вр., много отдавна й се дразня, но това е друга тема...caliostro написа: е не мое всички да подскачаме на тънки душевни струни
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не изчетох целия разказ, както и цялата тема, но малкото , което прочетох ме.....натъжиvyara написа:Малко неудобно да пускам нещо от друг клуб, ама...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
О, да! Напълно подкрепям!caliostro написа:тези моменти трябва да ги изживяваме пълноценно - у момента.
Обаче аз изпитвам удоволствие и да си спомням. Така отново изживявам моментите. Странно, но хубаво чувство.
Обидите, друже, са оръжие на слабите. Защо въобще им обръщаш внимание?
- snowprincess
защо се дразниш? хубавото при нея е, че казва мнението си (положително или отрицателно) по даден въпрос без да обижда4avdar4e написа:И аз не харесвам писанията на вр., много отдавна й се дразня, но това е друга тема...caliostro написа: е не мое всички да подскачаме на тънки душевни струни

Сетих се за "Американски прелести" - оня младеж, който записваше всичко с камерата си...Remmivs написа:
О, да! Напълно подкрепям!
Обаче аз изпитвам удоволствие и да си спомням. Така отново изживявам моментите. Странно, но хубаво чувство.
И аз съм така - искам да задържа завинаги някои моменти. Някои неща живеят само в паметта ми, а колко са се заличили безвъзвратно, един Господ знае...
Това сигурно е някаква форма на страх от смъртта...
Заради Мага ли?4avdar4e написа:И аз не харесвам писанията на вр., много отдавна й се дразня, но това е друга тема...caliostro написа: е не мое всички да подскачаме на тънки душевни струни
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
vyara написа:Сетих се за "Американски прелести" - оня младеж, който записваше всичко с камерата си...Remmivs написа:
И аз съм така - искам да задържа завинаги някои моменти. Някои неща живеят само в паметта ми, а колко са се заличили безвъзвратно, един Господ знае...
всъщност никого не ми е било ясно защо страха от живота се нарича страх от смърта
вероятно от там тръгват и недоразуменията
отиваш в дълбокотоDark написа:отнасям шамара, а на теб верните другари ти отнасят главатаcaliostro написа:с тези маниери направо на улицата отнасяш шамараDark написа:еби си майката човечеcaliostro написа: е не мое всички да подскачаме на тънки душевни струни
и бъди кууууууул
ние много тачим да избиваме по един хубав бой куул-пипъли и да ги пращаме да си вървят по живо и не съвсем по здраво
а не се набутвай
- snowprincess
мир на душата му, че го споменаваме, и аз за него си помислих, но съм сигурна, че нямаше омраза при тях, тя му се ядосваше на писанията, на него пък му беше мъчно, че не е разбран, но не и се сърдешеМнемозина написа:Заради Мага ли?4avdar4e написа:И аз не харесвам писанията на вр., много отдавна й се дразня, но това е друга тема...caliostro написа: е не мое всички да подскачаме на тънки душевни струни

Недоразуменията тръгват може би от там, че не всеки осъзнава смъртността си. За мен няма да има "после", няма да има "след". Всичко е само за този кратък миг и край. Ти може би се смяташ за безсмъртен, ако правилно усещамcaliostro написа:vyara написа:Сетих се за "Американски прелести" - оня младеж, който записваше всичко с камерата си...Remmivs написа:
всъщност никого не ми е било ясно защо страха от живота се нарича страх от смърта
Не точно, но и заради това. Не обичам назидателното размахване на пръсти. Много е рязка за вкуса миМнемозина написа: Заради Мага ли?
не познаването на живота и неговият кръговрат вероятно довежда до неосъзнаването на смърта.vyara написа:Недоразуменията тръгват може би от там, че не всеки осъзнава смъртността си. За мен няма да има "после", няма да има "след". Всичко е само за този кратък миг и край. Ти може би се смяташ за безсмъртен, ако правилно усещамcaliostro написа:vyara написа:Сетих се за "Американски прелести" - оня младеж, който записваше всичко с камерата си...Remmivs написа:
ако безсмъртието го възприемаш в това - човек да остави хора да мислят с добро за него ако е умрял - то тогава мисля че може и да съм се обезсмъртил
знам ли
или вероятно бачкам в тази посока
- snowprincess
той е възприел факта, че човек и да се страхува, и да не се, му се случва това, което му е "писано", така че няма смисъл да се тревожим за неща, които не зависят от насvyara написа:Недоразуменията тръгват може би от там, че не всеки осъзнава смъртността си. За мен няма да има "после", няма да има "след". Всичко е само за този кратък миг и край. Ти може би се смяташ за безсмъртен, ако правилно усещамcaliostro написа:vyara написа:Сетих се за "Американски прелести" - оня младеж, който записваше всичко с камерата си...Remmivs написа:

Не, омраза нямаше, но... сложно е.snowprincess написа:мир на душата му, че го споменаваме, и аз за него си помислих, но съм сигурна, че нямаше омраза при тях, тя му се ядосваше на писанията, на него пък му беше мъчно, че не е разбран, но не и се сърдешеМнемозина написа:Заради Мага ли?4avdar4e написа:И аз не харесвам писанията на вр., много отдавна й се дразня, но това е друга тема...caliostro написа: е не мое всички да подскачаме на тънки душевни струни
Маг наистина имаше нужда от укротяване от време на време. Ама и тя беше много крайна на моменти.
Сложно е.
Panta rhei...