Вот на доверие

Все същите

Подкрепям правителството

Анкетата свършва на 04.02.11, 10:29

Да
9
47%
Въздържам се
4
21%
Против
6
32%

Общо гласове: 19

Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

ELBI написа:
Мнемозина написа:Не съм убедена, че е и точно това, но както и да е.
Те винаги са многопосочни тия неща.
За магистрали ли говориш?
Мммм, не точно. Най-малкото защото те са само двупосочни. Но и защото тях ще ги оправим, докато свърши мандатът. А може в това време да успеем и да ги ремонтираме. :grin:
Panta rhei...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Мнемозина написа:
ELBI написа:
Мнемозина написа:Не съм убедена, че е и точно това, но както и да е.
Те винаги са многопосочни тия неща.
За магистрали ли говориш?
Мммм, не точно. Най-малкото защото те са само двупосочни. Но и защото тях ще ги оправим, докато свърши мандатът. А може в това време да успеем и да ги ремонтираме. :grin:
мен пък ме кефи в това отношение ББ. Другите - хем нищо не правят, хем същите лайна ги творят. Този поне ако направи магистралите, ще имаме практическа полза. Нещо да се сещаш по време на Станишев да е направено и останало? Нищо. От Царя? Също нищо. От Костов според мен останаха разкарване на мутрите от директното и грубо застраховане на автомобили и магазини и мостът при Правец + стабилизиране на ситуацията, дето в 97-ма си бе наистина трагична. След това - яко разпродаване на страната за жълти стотинки и толкоз. А, да - влизането в ЕС и НАТО, но де факто основните процеси и преговори си бяха започнати и до голяма степен завършени от Костов. Царят си беше за и двете неща, но имаше ужасно неефективна и корумпирана администрация, докато Станишев, ако беше по-рано - ни в НАТО, ни в ЕС щяхме да влезем.

Да ти призная и не виждам за какво толкова врънкат да се подслушват министри и висши чиновници. За първи път те имат/ще имат страх да не си правят каквото искат и да не крадат толкова. Може би след 2-3 правителства с такъв страх, висшата държавна машаина и да заработи с малко корупция и далавери. Не знам ... просто си мисля тип Грийн Лайт
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

ELBI написа:
мен пък ме кефи в това отношение ББ. Другите - хем нищо не правят, хем същите лайна ги творят. Този поне ако направи магистралите, ще имаме практическа полза. Нещо да се сещаш по време на Станишев да е направено и останало? Нищо. От Царя? Също нищо. От Костов според мен останаха разкарване на мутрите от директното и грубо застраховане на автомобили и магазини и мостът при Правец + стабилизиране на ситуацията, дето в 97-ма си бе наистина трагична. След това - яко разпродаване на страната за жълти стотинки и толкоз. А, да - влизането в ЕС и НАТО, но де факто основните процеси и преговори си бяха започнати и до голяма степен завършени от Костов. Царят си беше за и двете неща, но имаше ужасно неефективна и корумпирана администрация, докато Станишев, ако беше по-рано - ни в НАТО, ни в ЕС щяхме да влезем.

Да ти призная и не виждам за какво толкова врънкат да се подслушват министри и висши чиновници. За първи път те имат/ще имат страх да не си правят каквото искат и да не крадат толкова. Може би след 2-3 правителства с такъв страх, висшата държавна машаина и да заработи с малко корупция и далавери. Не знам ... просто си мисля тип Грийн Лайт
Може и да си прав, не знам.
В крайна сметка като се замислиш, същите основни неща може да се кажат и за немалка част от соцвремената. :duno:
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

ELBI написа: мен пък ме кефи в това отношение ББ. Другите - хем нищо не правят, хем същите лайна ги творят. Този поне ако направи магистралите, ще имаме практическа полза.
Да ти призная и не виждам за какво толкова врънкат да се подслушват министри и висши чиновници. За първи път те имат/ще имат страх да не си правят каквото искат и да не крадат толкова. Може би след 2-3 правителства с такъв страх, висшата държавна машаина и да заработи с малко корупция и далавери. Н
В нито едно отношение ББ не ме кефи.
Големите приказки за спортни зали и мегаломански музеи, в които реално няма какво да се сложи означават, че просто едни пари ще се дадат на едни (наши) хора.
Като гледам Софийските пътни артерии и ремонтите по тях, не мисля, че с магистралите ще има по-приличен резултат.
Страха не води до нищо добро. И не смятам, че хората, които взимат решения - депутати, министри и други отговорни фактори - трябва да са мотивирани от страх.

Единственото предимство на ББ в момента е, че алтернативите му са по-лоши и от него.
Надявам се до местните избори ОДС най-накрая да се осеферят, щото иначе не ми се мисли...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

ELBI написа: Този поне ако направи магистралите, ще имаме практическа полза.
ей, в единствено число и ти пишеш... :grin:

п.п. магистралите с такси ли ще бъдат като ги направи? кой всъщност ще събира таксите чува ли се?
п.п.п. не съм гласувала в анкетата :blum:
just perfect
Публикувай отговор