Айде хайрлия да е
- Глас в пустиня
да бе пич, вярно е за Марчето:
http://www.dnes.bg/temida/2011/01/25/mu ... ini.109635
може би най-после съдът ще стане европейски, а не османско-комунистически
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
-
Megi_Koleva
Re: Айде хайрлия да е
Бързаш! Чакай да чуем и другите инстанции. Който последен се смее, най- добре се смее. Къде ти апелативен съд, върховен касационен... ехе... колко вода има още да изтече до края.
- Глас в пустиня
Ми точно затова бързам - че после може и да не се случи.Megi_Koleva написа:Бързаш! Чакай да чуем и другите инстанции. Който последен се смее, най- добре се смее. Къде ти апелативен съд, върховен касационен... ехе... колко вода има още да изтече до края.
хъ!...тази жена не беше ли подведена под отговорност по време на Станишев?ELBI написа:да бе пич, вярно е за Марчето:
ааа...сигурно това са ония очаквани ПР мероприятия за правителството...
спомням си миналата година как се кипреше оня ми ти Бойко в една болница да открива нова медицинска апаратура и техника в една клиника. Бяха същите машинарии с които работя, та по една случайност знам почти всичко за това кой и кога финансира покупката, кога ремонтираха, кога доставиха апаратурата ...и разни други работи. Е голяма наглост е това, си викам, можеше поне министъра си да изпрати...пък и се напъва да разбира там каквото му говори оная ми ти професорка...
Блажени са бедните духом
- Глас в пустиня
-
Megi_Koleva
Едно е да се чуе, друго е да стане.БоЕВ написа:Ми точно затова бързам - че после може и да не се случи.Megi_Koleva написа:Бързаш! Чакай да чуем и другите инстанции. Който последен се смее, най- добре се смее. Къде ти апелативен съд, върховен касационен... ехе... колко вода има още да изтече до края.
- Глас в пустиня
Квот стане - важно е усещането, че лошите най-сетне ще бъдат напляскани.Megi_Koleva написа:
Едно е да се чуе, друго е да стане.
-
Megi_Koleva
Да, това е и целта на ситуацията- вярващите да се позарадват... Нищо, че после разочарованието ще е още по- голямо- когато горната инстанция оправдае /примерно , де/ подсъдимите. За мен в конкретния случай друго е по- интересно: а то е смехотворността на обвинението. Едва ли това са най- тежките и укорими прегрешения на конкретната особа. Важното е да се изпълни обвинителната мисия и да се въздейства убедително на аудиторията с някоя, макар и дребна кирлива риза. Има време до развръзката. Ще видим каква е.БоЕВ написа:Квот стане - важно е усещането, че лошите най-сетне ще бъдат напляскани.Megi_Koleva написа:
Едно е да се чуе, друго е да стане.
за съжаление точно тук ще се съглася с тебMegi_Koleva написа: Да, това е и целта на ситуацията- вярващите да се позарадват...
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
- Глас в пустиня
На Лупи отдавна му кроят капа - дано тия присъди не останат само в сферата на добрите пожелания.Амаранта написа:www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2706447