Не, не искам, а и не мога - точно така е. Това си е темперамент или хороскоп или както там човек реши да си го обяснява.vyara написа: Нима искаш да бъдеш тези неща?! Недей, бе, не е хубаво.
Енергичността и активността е до темперамент, тя не се учи. Колкото до амбициозността, какво пък й е хубавото на нея? По-важно е да имаш търпение и да можеш да се концентрираш, както и да бъдеш последователен. Тогава гарантирано ще постигаш целите си без амбиция. Амбицията е жажда, ламтене, глад. Амбицията е за празноглави и комплексирани хора, те са много амбициозни.
Десетте ключа на щастието - Дийпак Чопра
Panta rhei...
- snowprincess
втора вечер слагам на масата едно печено пиле
това е най-хубавото пиле от всички печени и на грил такива, които съм яла!
забравих го 2-3 дни в хладилника с най-простата марината, която може да си представя и снощи го опекох на много силна фурна загънато в два ката фолио (не помня коя страна беше навън)...
и една бира!
и досега го топлих и сега отивам да го ям
Това ще го приготвям поне един път в седмицата оттук нататък щото е най-мързеливата вкусотия, която съм правила
а да..това е моят първи ключ към щастието...кои са десетте за които се говори в тая тема идея си нямам
това е най-хубавото пиле от всички печени и на грил такива, които съм яла!
забравих го 2-3 дни в хладилника с най-простата марината, която може да си представя и снощи го опекох на много силна фурна загънато в два ката фолио (не помня коя страна беше навън)...
и една бира!
и досега го топлих и сега отивам да го ям
Това ще го приготвям поне един път в седмицата оттук нататък щото е най-мързеливата вкусотия, която съм правила
а да..това е моят първи ключ към щастието...кои са десетте за които се говори в тая тема идея си нямам
Блажени са бедните духом