Кой поташе за тройки? Ей я! Стана!vyara написа:И аз съм тъй, ама нали си приличаме с теб.
Много мистюрозен тоз Калиостро. Искам да го познавам наживо, щото той тук е неразгадаем.
Той например никога не пуска снимки, не говори за семейството си... Ако пуска теми за нещо, което го вълнува, то ще е някоя статия от вестник - бил той жълт или не... Използва почти само една емотикона -. Много е обран някак. Даже големите букви и запетайки му се свидят. Ако се разпусне да изкаже нещо лично, то ще е за мацки или алкохол.... Мистерия отсякъде, но в това му е чарът.
:blum:
Ох...
Застолье.Грузин поднимает тост. "Я хочу выпить за свои пять пальцев.Мизинец-самый маленький, за него нельзя не выпить, указательный указывает нам в жизни путь- за него тоже нельзя не выпить, большим мы нажимаем на различные кнопки, безыменный - без имени, его тоже нельзя забывать, но особенно я хочу выпить за свой средний палец, потому что когда я прихожу домой уставший с работы и имею жену один раз, два раза, а ей все мало, а я уже не могу, то я беру средний палец, сгибаю его слегка, затем стучу им жене по лбу и спрашиваю "Скока можно жэ, скока можно?"ФРИСКИ-то написа:ДРАЩЕТЕ
- Green Light
Re: Ох...
на мен ми хареса.caliostro написа:
не всички са досадни
в случая авторката е също досадна
по-хубаво от мен си го описала:-)vyara написа: И аз съм тъй, ама нали си приличаме с теб.
Много мистюрозен тоз Калиостро. Искам да го познавам наживо, щото той тук е неразгадаем.
Той например никога не пуска снимки, не говори за семейството си... Ако пуска теми за нещо, което го вълнува, то ще е някоя статия от вестник - бил той жълт или не... Използва почти само една емотикона -. Много е обран някак. Даже големите букви и запетайки му се свидят. Ако се разпусне да изкаже нещо лично, то ще е за мацки или алкохол.... Мистерия отсякъде, но в това му е чарът.
ама и аз много искам да го познавам на живо
но се крие, не се дава лесно:lol:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
ти не се обаждай, че ей сега станахме четворка:winkw:Remmivs написа:Кой поташе за тройки? Ей я! Стана!vyara написа:И аз съм тъй, ама нали си приличаме с теб.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Пак ще трябва да повторя Латрево, но и аз харесвам всеки по различен начин. Харесвам едновременно хора, които не се траят помежду си...Remmivs написа:Кой поташе за тройки? Ей я! Стана!vyara написа:И аз съм тъй, ама нали си приличаме с теб.
налиvyara написа:Как я караш, разправяй. Днес сме открехнали изповедалнята. Щото и ти си един такъв мистюрьозен. Че си и далече. Не можем да те срещнем на живо...Zmeu написа:важното е купона да тече :)vyara написа: Ам ти къв си са изтипосал такъв - очите ти не се видят. Маймуна!![]()
той ни е другия любимец
и може да разказва, ама не ще
- Пипилота Шантиклер
дарки виждала съм човека, не е такъв изобщоDark написа:Оооо, ти си от гранде мъжествените типове дето пребиват собствените си жени и смятат, че и другите стават за тая работа?caliostro написа: отиваш в дълбокото
а не се набутвай
споко човече, не отива на мъж да заплашва слаба и нежна жена, някак смешно
или ще организираш група?
ехооооо, отворения
някаква изкривена представа си изграждате един за друг в тоя тъп нет и затова се дърляте
- Dark Angel
я каква си синя каскаПипилота Шантиклер написа:
дарки виждала съм човека, не е такъв изобщо
някаква изкривена представа си изграждате един за друг в тоя тъп нет и затова се дърляте
човека го не знам какъв е, но изказването че видиш ли оказва голямо благоволение като пише ми напомни за оня, зеления
а нета, нета е адски тъпо място - един ме мисли за супер мъжкарана, друг за кекава барби, трети по-тъп човек от мен не срещал, абе ясто и 1/2....да изтръпне човек
затова ще ида да пия реално кафе с една приятелка
стига ми работа за днес
приятно
ПП/ а със зимните кънки? м?
Във всички случаи нет-образът ти ще спечели много, ако си спестяваш обидите към околните.Dark написа: я каква си синя каска
човека го не знам какъв е, но изказването че видиш ли оказва голямо благоволение като пише ми напомни за оня, зеления
а нета, нета е адски тъпо място - един ме мисли за супер мъжкарана, друг за кекава барби, трети по-тъп човек от мен не срещал, абе ясто и 1/2....да изтръпне човек
Panta rhei...
- Пипилота Шантиклер
:))) за сжалост не се славя с голяма досетливостDark написа:я каква си синя каскаПипилота Шантиклер написа:
дарки виждала съм човека, не е такъв изобщо
затова ще ида да пия реално кафе с една приятелка
стига ми работа за днес
приятно
ПП/ а със зимните кънки? м?
какви кънки?
- Dark Angel
извинявай, грешкаПипилота Шантиклер написа: :))) за сжалост не се славя с голяма досетливост
какви кънки?
това с кънките преди малко го говорих по телефона
преди малко дигнах телефона и казах на сестра ми "Телл ми......" и тя каза, че ми е време да отида да го ударя на живот /не точно като Емил от Л. де
- Пипилота Шантиклер
е ми като я предизвиква какво да прави?!Мнемозина написа:Във всички случаи нет-образът ти ще спечели много, ако си спестяваш обидите към околните.Dark написа: я каква си синя каска
виртуалния му образ е хлъзгав като червей или като питон, лоша работа
пък какво беше изумлението ми като го видях по места нетски и с хора дето после върли врагове ми станаха
ама така е то
Винаги има какво друго да се направи. Въпрос на личен избор.Пипилота Шантиклер написа:
е ми като я предизвиква какво да прави?!
пък какво беше изумлението ми като го видях по места нетски и с хора дето после върли врагове ми станаха
ама така е то
Panta rhei...
- Dark Angel
ще се напълни банковата ми сметка?Мнемозина написа:
Във всички случаи нет-образът ти ще спечели много, ако си спестяваш обидите към околните.
не ми трябва нищо, аз си се харесвам такава
ако много се ъпгрейдна ще ме видят, ще ми завидят...нда
тълпата фенове няма да се събира повече на стълбите, пък то неудобно, зима е, нощем е студ
ПП/ аз нямам нужда да бъда харесвана от мнозинството. държа се както се чувствам, дали ме харесва/не е харесва този/тази/онази/онзи в моят личен живот - нямам власт над тях. определено няма да положа усилия да се държа по приемлив за обществото начин - харесва ми да съм в устата на хората
Тогава не се възмущавай.Dark написа:ще се напълни банковата ми сметка?Мнемозина написа:
Във всички случаи нет-образът ти ще спечели много, ако си спестяваш обидите към околните.
не ми трябва нищо, аз си се харесвам такава![]()
ако много се ъпгрейдна ще ме видят, ще ми завидят...нда
тълпата фенове няма да се събира повече на стълбите, пък то неудобно, зима е, нощем е студ
ПП/ аз нямам нужда да бъда харесвана от мнозинството. държа се както се чувствам, дали ме харесва/не е харесва този/тази/онази/онзи в моят личен живот - нямам власт над тях. определено няма да положа усилия да се държа по приемлив за обществото начин - харесва ми да съм в устата на хоратаот време оно съм свикнала да се стряскат от мен
така де, интересният живот е нещо прекрасно
Panta rhei...
- Dark Angel
това пък защо? щото на теб не ти харесва?Мнемозина написа:
Тогава не се възмущавай.
аз се възмущавам от цинични говеда като Калиостро и си им го казвам
изразявам мнение, а ти трябва да четеш по-внимателно какво съм писала, какво се изказваш без да си видяла какво съм писала в темата
Re: Знаете, че обичам да се повтарям :)
И аз съм абсолютно на същото мнение.Remmivs написа:
Еволюцията няма никакво противоречие с вярата според мен. Напротив допълват се нещата.
Споделеност, хармоничност, вяра...
Имах предвид да не се възмущаваш - добре де, да не се учудваш от образите, които изграждаш у нетските хора за себе си.Dark написа:това пък защо? щото на теб не ти харесва?Мнемозина написа:
Тогава не се възмущавай.
аз се възмущавам от цинични говеда като Калиостро и си им го казвам
изразявам мнение, а ти трябва да четеш по-внимателно какво съм писала, какво се изказваш без да си видяла какво съм писала в темата
Ще ме прощаваш, ама това, дето си го писала в точно тая тема, не изисква кой знае колко задълбочено четене. Мнение - дори и съвсем, ама съвсем различно от нечие друго - може да се изрази и без обиди.
Последно промяна от Мнемозина на 09.02.07, 21:02, променено общо 1 път.
Panta rhei...
-
Гленка
Аз пък смятам илюзиите за най-голямата ни привилегия.vyara написа: А защо ни е дарил всевишния с възможността да си създаваме и да живеем в илюзии, това никога няма да мога да си обясня.
Никое друго същество не ги умее
Много обичам темата за илюзиите. Работата е там, че хората понякога трудно различават илюзии от реалност. Обикновено хората вярват в онова, което им се иска да е вярно, защото това ги прави по-щастливи, но крие риск от разочрования. А кой обича да бъде разочарован? Самият факт, че често сме недоволни и разочаровани показва колко много илюзии храним и колко погрешна представа и очаквания имаме. В противен случай щяхме да сме удовлетворени от всичко, нали? Илюзиите са ни нужни, защото сме ограничени, а и защото инстинктивно се стремим да сме щастливи. И колкото сме по-ограничени, толкова повече илюзии имаме. На пръв поглед изглежда нелогично това твърдение, защото нали казват, че умният човек бил по-скоро нещастен поради знанието си. Но аз така или иначе не съм съгласна с последното.Гленка написа:Аз пък смятам илюзиите за най-голямата ни привилегия.vyara написа: А защо ни е дарил всевишния с възможността да си създаваме и да живеем в илюзии, това никога няма да мога да си обясня.
Не мислиш ли че вски живее в свой собствен сят с илюзии. ПОнакога ми се струва, че точно това ни помага да сме щастливи...vyara написа:Много обичам темата за илюзиите. Работата е там, че хората понякога трудно различават илюзии от реалност. Обикновено хората вярват в онова, което им се иска да е вярно, защото това ги прави по-щастливи, но крие риск от разочрования. А кой обича да бъде разочарован? Самият факт, че често сме недоволни и разочаровани показва колко много илюзии храним и колко погрешна представа и очаквания имаме. В противен случай щяхме да сме удовлетворени от всичко, нали? Илюзиите са ни нужни, защото сме ограничени, а и защото инстинктивно се стремим да сме щастливи. И колкото сме по-ограничени, толкова повече илюзии имаме. На пръв поглед изглежда нелогично това твърдение, защото нали казват, че умният човек бил по-скоро нещастен поради знанието си. Но аз така или иначе не съм съгласна с последното.Гленка написа:Аз пък смятам илюзиите за най-голямата ни привилегия.vyara написа: А защо ни е дарил всевишния с възможността да си създаваме и да живеем в илюзии, това никога няма да мога да си обясня.
Ами нали точно това казвам и аз де.Глен написа:Не мислиш ли че вски живее в свой собствен сят с илюзии. ПОнакога ми се струва, че точно това ни помага да сме щастливи...vyara написа:Много обичам темата за илюзиите. Работата е там, че хората понякога трудно различават илюзии от реалност. Обикновено хората вярват в онова, което им се иска да е вярно, защото това ги прави по-щастливи, но крие риск от разочрования. А кой обича да бъде разочарован? Самият факт, че често сме недоволни и разочаровани показва колко много илюзии храним и колко погрешна представа и очаквания имаме. В противен случай щяхме да сме удовлетворени от всичко, нали? Илюзиите са ни нужни, защото сме ограничени, а и защото инстинктивно се стремим да сме щастливи. И колкото сме по-ограничени, толкова повече илюзии имаме. На пръв поглед изглежда нелогично това твърдение, защото нали казват, че умният човек бил по-скоро нещастен поради знанието си. Но аз така или иначе не съм съгласна с последното.Гленка написа:Аз пък смятам илюзиите за най-голямата ни привилегия.vyara написа: А защо ни е дарил всевишния с възможността да си създаваме и да живеем в илюзии, това никога няма да мога да си обясня.
Извинявай много за грешките. Взимам си сериозна бележка.Глен написа:Не мислиш ли че вски живее в свой собствен сят с илюзии. ПОнакога ми се струва, че точно това ни помага да сме щастливи...vyara написа:Много обичам темата за илюзиите. Работата е там, че хората понякога трудно различават илюзии от реалност. Обикновено хората вярват в онова, което им се иска да е вярно, защото това ги прави по-щастливи, но крие риск от разочрования. А кой обича да бъде разочарован? Самият факт, че често сме недоволни и разочаровани показва колко много илюзии храним и колко погрешна представа и очаквания имаме. В противен случай щяхме да сме удовлетворени от всичко, нали? Илюзиите са ни нужни, защото сме ограничени, а и защото инстинктивно се стремим да сме щастливи. И колкото сме по-ограничени, толкова повече илюзии имаме. На пръв поглед изглежда нелогично това твърдение, защото нали казват, че умният човек бил по-скоро нещастен поради знанието си. Но аз така или иначе не съм съгласна с последното.Гленка написа:Аз пък смятам илюзиите за най-голямата ни привилегия.vyara написа: А защо ни е дарил всевишния с възможността да си създаваме и да живеем в илюзии, това никога няма да мога да си обясня.
Харесвам илюзиите, в последно време все повече ми се струва, че не искам да знам нищо за истината...
Там е работата, че не само ти ги харесваш. Няма човек без илюзии.Глен написа:Извинявай много за грешките. Взимам си сериозна бележка.Глен написа:Не мислиш ли че вски живее в свой собствен сят с илюзии. ПОнакога ми се струва, че точно това ни помага да сме щастливи...vyara написа:Много обичам темата за илюзиите. Работата е там, че хората понякога трудно различават илюзии от реалност. Обикновено хората вярват в онова, което им се иска да е вярно, защото това ги прави по-щастливи, но крие риск от разочрования. А кой обича да бъде разочарован? Самият факт, че често сме недоволни и разочаровани показва колко много илюзии храним и колко погрешна представа и очаквания имаме. В противен случай щяхме да сме удовлетворени от всичко, нали? Илюзиите са ни нужни, защото сме ограничени, а и защото инстинктивно се стремим да сме щастливи. И колкото сме по-ограничени, толкова повече илюзии имаме. На пръв поглед изглежда нелогично това твърдение, защото нали казват, че умният човек бил по-скоро нещастен поради знанието си. Но аз така или иначе не съм съгласна с последното.Гленка написа:Аз пък смятам илюзиите за най-голямата ни привилегия.vyara написа: А защо ни е дарил всевишния с възможността да си създаваме и да живеем в илюзии, това никога няма да мога да си обясня.
Харесвам илюзиите, в последно време все повече ми се струва, че не искам да знам нищо за истината...
Благодаря за търпението.vyara написа:Там е работата, че не само ти ги харесваш. Няма човек без илюзии.Глен написа:Извинявай много за грешките. Взимам си сериозна бележка.Глен написа:Не мислиш ли че вски живее в свой собствен сят с илюзии. ПОнакога ми се струва, че точно това ни помага да сме щастливи...vyara написа:Много обичам темата за илюзиите. Работата е там, че хората понякога трудно различават илюзии от реалност. Обикновено хората вярват в онова, което им се иска да е вярно, защото това ги прави по-щастливи, но крие риск от разочрования. А кой обича да бъде разочарован? Самият факт, че често сме недоволни и разочаровани показва колко много илюзии храним и колко погрешна представа и очаквания имаме. В противен случай щяхме да сме удовлетворени от всичко, нали? Илюзиите са ни нужни, защото сме ограничени, а и защото инстинктивно се стремим да сме щастливи. И колкото сме по-ограничени, толкова повече илюзии имаме. На пръв поглед изглежда нелогично това твърдение, защото нали казват, че умният човек бил по-скоро нещастен поради знанието си. Но аз така или иначе не съм съгласна с последното.Гленка написа:Аз пък смятам илюзиите за най-голямата ни привилегия.vyara написа: А защо ни е дарил всевишния с възможността да си създаваме и да живеем в илюзии, това никога няма да мога да си обясня.
Харесвам илюзиите, в последно време все повече ми се струва, че не искам да знам нищо за истината...Затуй толкоз съм се загрижила за тях и са ми интересни.
Днес нещо не ми дава мира, явно...
Все ми е едно....
Извинявай, че съм тъй..объркана...
Ама кво търпение, моля ти са.Глен написа:Благодаря за търпението.vyara написа:Там е работата, че не само ти ги харесваш. Няма човек без илюзии.Глен написа:Извинявай много за грешките. Взимам си сериозна бележка.Глен написа:Не мислиш ли че вски живее в свой собствен сят с илюзии. ПОнакога ми се струва, че точно това ни помага да сме щастливи...vyara написа:Много обичам темата за илюзиите. Работата е там, че хората понякога трудно различават илюзии от реалност. Обикновено хората вярват в онова, което им се иска да е вярно, защото това ги прави по-щастливи, но крие риск от разочрования. А кой обича да бъде разочарован? Самият факт, че често сме недоволни и разочаровани показва колко много илюзии храним и колко погрешна представа и очаквания имаме. В противен случай щяхме да сме удовлетворени от всичко, нали? Илюзиите са ни нужни, защото сме ограничени, а и защото инстинктивно се стремим да сме щастливи. И колкото сме по-ограничени, толкова повече илюзии имаме. На пръв поглед изглежда нелогично това твърдение, защото нали казват, че умният човек бил по-скоро нещастен поради знанието си. Но аз така или иначе не съм съгласна с последното.Гленка написа:Аз пък смятам илюзиите за най-голямата ни привилегия.vyara написа: А защо ни е дарил всевишния с възможността да си създаваме и да живеем в илюзии, това никога няма да мога да си обясня.
Харесвам илюзиите, в последно време все повече ми се струва, че не искам да знам нищо за истината...Затуй толкоз съм се загрижила за тях и са ми интересни.
Все ми е едно....
трима руснаци стоят на опашка за водка. зима, стууууууд, дърво и камък се пука, а те чакат ли чакат. купили заветната бутилка и излизат от магазина. този който носил бутилката се подхлъзнал, паднал и ..... хоп няма водкааааааа. Виновният гледа като посрано бебе, вторият крещи:Dark написа: аз се възмущавам от цинични говеда като Калиостро и си им го казвам
- Идиот, простак, кретен. Как можа..... - и т.н. Третият стои с ръце в джобовете и дума не обелва. Крещящият се обръща към него:
- Кажи и ти нещо, подкрепи ме - ама креши ти казвам, ще му изхвръкнат очите.
- Всеки го изживява по своему - едва промълвил оня и си извадил ташаците от джобовете.
Та така. Един с цинизъм, друг с рев. Кой както може/знае и му е по-лесно.
Уж не щеш всички да са еднакви пък викаш - сега всички ще ривем, а ттт
- Пипилота Шантиклер
малиии психодрамата в действиеvyara написа:Ама кво търпение, моля ти са.Глен написа:Благодаря за търпението.vyara написа:Там е работата, че не само ти ги харесваш. Няма човек без илюзии.Глен написа:Извинявай много за грешките. Взимам си сериозна бележка.Глен написа:Не мислиш ли че вски живее в свой собствен сят с илюзии. ПОнакога ми се струва, че точно това ни помага да сме щастливи...vyara написа:Много обичам темата за илюзиите. Работата е там, че хората понякога трудно различават илюзии от реалност. Обикновено хората вярват в онова, което им се иска да е вярно, защото това ги прави по-щастливи, но крие риск от разочрования. А кой обича да бъде разочарован? Самият факт, че често сме недоволни и разочаровани показва колко много илюзии храним и колко погрешна представа и очаквания имаме. В противен случай щяхме да сме удовлетворени от всичко, нали? Илюзиите са ни нужни, защото сме ограничени, а и защото инстинктивно се стремим да сме щастливи. И колкото сме по-ограничени, толкова повече илюзии имаме. На пръв поглед изглежда нелогично това твърдение, защото нали казват, че умният човек бил по-скоро нещастен поради знанието си. Но аз така или иначе не съм съгласна с последното.Гленка написа:Аз пък смятам илюзиите за най-голямата ни привилегия.vyara написа: А защо ни е дарил всевишния с възможността да си създаваме и да живеем в илюзии, това никога няма да мога да си обясня.
Все ми е едно....
п.п. илюзиите са кофти, да живее истината - шефа ми даде компютър на заем за да съм щастлива
- Пипилота Шантиклер
много си дървена, верноМнемозина написа:Винаги има какво друго да се направи. Въпрос на личен избор.Пипилота Шантиклер написа:
ама така е то
приличаш ми на пагане от олл.бг - всичко знаеш кое как и кога
нема нужда от психо-профил
сигурно се страхувам от гладките повърхности, но.....и дума не ти вярвам за каквото и да е
подбудите ти не са общуване
и понеже все пак сме в нета и совите не са това което са и за съжаление съм деформирана от пребиваването
ако все пак си извънземно моля да ме извиниш
Доста преигравате с Дарк в стремежа си да правите впечатление.Пипилота Шантиклер написа:много си дървена, верноМнемозина написа:Винаги има какво друго да се направи. Въпрос на личен избор.Пипилота Шантиклер написа:
ама така е то
сигурно се страхувам от гладките повърхности, но.....и дума не ти вярвам за каквото и да е
и понеже все пак сме в нета и совите не са това което са и за съжаление съм деформирана от пребиваването
Грешен път сте избрали.
А от Мнемо и от тези, като нея само можете да се учите - очевадно е, че имате нужда.
Кое да извиня?Пипилота Шантиклер написа:много си дървена, верноМнемозина написа: Винаги има какво друго да се направи. Въпрос на личен избор.
Това, че съм дървена? Ми то не е далеч от истината, особено от твоя гледна точка.
Това, че ти приличам на някоя друга? Връзките в твоето съзнание са си връзки в твоето съзнание.
Че не ми вярваш? Това за теб едва ли е проблем, а за мен - още по-малък.
Кое да извиня?
Никой от нас тук не е (само) това, което пише. Очевидно го знаеш. И като го знаеш, за какво ми го написа тоя пост?
Panta rhei...