Исках да ви я покажа без да знаете, че е моя и да ви питам какво мислите. Но, Оля ме разубеди. А, аз само искам обективна оценка. Да се абстрахирате, че е моя. Ама едва ли ще можете вече... Както и да е. Картината е своеобразен връх в моето...ъъъъ- творчество. Без да скромнича...latrevw написа:миии, харесва ми. много ми харесва!

ама колкото ти си крив, толкова Оля е мила, добра и внимателнаЪн написа:Исках да ви я покажа без да знаете, че е моя и да ви питам какво мислите. Но, Оля ме разубеди. А, аз само искам обективна оценка. Да се абстрахирате, че е моя. Ама едва ли ще можете вече... Както и да е. Картината е своеобразен връх в моето...ъъъъ- творчество. Без да скромнича...latrevw написа:миии, харесва ми. много ми харесва!
Ин и Ян...кво да прайш- съдба...latrevw написа:ама колкото ти си крив, толкова Оля е мила, добра и внимателнаЪн написа:Исках да ви я покажа без да знаете, че е моя и да ви питам какво мислите. Но, Оля ме разубеди. А, аз само искам обективна оценка. Да се абстрахирате, че е моя. Ама едва ли ще можете вече... Както и да е. Картината е своеобразен връх в моето...ъъъъ- творчество. Без да скромнича...latrevw написа:миии, харесва ми. много ми харесва!
сега няма как да ти докажа обаче, че пак същото щях да кажа. съгласна съм за своеобразния връх.

Това светлеене вярно, че е дразнещо малко. На картината не е толкова силно обаче, тук се получава от самия монитор.БоЕВ написа:Идеята да бъде изобразена точно по тоя начин е добра, различна е някак, нищо че не ми се връзва, мога да я гледам без да ми "боде" в очите. Носа, челото и под очите, много светлее, сякаш е сложила повече пудра, а фотографите казват че е "прегоряло" или "изпържено" от светлината. Всъщност, идеята да я представиш така твоя ли е?

Ами, да- защо пък не. Наричали са я веселата жена, а картината е толкова мрачна...bead_ написа:
слънчева мона лиза? защо пък не!

Гумата се казва кофердам, игличките са каналоразширители и вярно са по цветове- бели, кафяви, лилави, жълти (не златни, тва жените- само злато ви е в главатаSweety написа:Ън, харесва ми картината
И котето и то ми харесва![]()
Моя малкия има такъв сибирски тигър -бебе, често спи при мене...лол
Днес поне половин час от двата часа дето стоях с разчекната уста с една гума в устата и разни иглички с различни цветове... сини, златни и др набучни на нещо, досъщ като топлийки на игленик, си мислех за тебе
![]()
...ахххх

Майстора си е майстор. Не мога така. Мога да го копирам и мисля ще се получи добре, но не и да пресъздам друга картина с неговата техника. Направил съм я Мона Лиза така, както аз мога, а ми се искаше първоначално да я пресъздам все едно е картина на Гог. Естествено- не се получи още от началото и се отказах. И пак казвам- нарисувах я така както аз мога и както ми идва от вътреitcome написа:Ън... този пробвал ли си го?
Не знам дали го обичаш, но да видя лизата в такъв рисунак, ще ми е... най-малко интересно :)

Вие взехте да се подиграватеPiqndurnik написа:Вкарай малко социалистически реализъм, примерно халба пред лицетоЪн написа:Сори, братчед, по- красива не мога да я направя, щото няма да прилича изобщо на Мона Лиза...Quid написа:мнооо грозна и тази бе братчед:-)
и онази и тази са ебати и крокодилите!

ако сложиш на картината фона от оргинала и изпраскаш една гърла на картината си запазвам моя % твърдо на 25% от продажната цена.Ън написа:Сори, братчед, по- красива не мога да я направя, щото няма да прилича изобщо на Мона Лиза...Quid написа:мнооо грозна и тази бе братчед:-)
и онази и тази са ебати и крокодилите!