http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/02/ ... n_vuchkov/
Горкия ББ - няма кой да го прегърне и нахрани.
е, така еблонди написа:но бат боко е просто върхът в това наистина дълго интервю
Днес срещнах няколко (словом: няколко!) души, които са го изгледали отначало до край.блонди написа:изгледах го
бат боко каза точно това, което и аз бих казал
друг е въпроса дали някой чува...или кат професора ръкомаха с ръце и "продължава нататъка"..
в този разговор бат боко си го харесах
п.п.
една случка от миналото
кой да оглави една специализирана служба
и предложението е неочаквано- мутра
която знае всички софийски потайности
ми кой друг?! че той ги знае по малки имена /не става въпрос за бб а за човек от преди/
друг е въпроса в чий интерес се използват знанията
но бат боко е просто върхът в това наистина дълго интервю
не очаквах от себе си че ще го харесамчестен кръст
даже не употребяваше "аз", може би вече се е научил
или еволюирал
е затова се сетих за тая случка в послеписа
а требеше първо да изгледашRemmivs написа:Аз не мисля да го гледам. Просто няма да издържа 2 часа. Определено.
Но прочетох това (и не само него, но това беше първо).
Да бъдеш Бойко Борисов
народ, който се отказва от свободите си за сметка на сигурносттаRemmivs написа:а това ми се иска да не го бях чел
http://www.webcafe.bg/id_1679233190_V_k ... _nadejdata
Мерси за лекцията.блонди написа:народ, който се отказва от свободите си за сметка на сигурността
рано или късно губи и двете
защо не пиеш от кладенеца а искаш водата да ти мине през филтри, помпи, кранчета, полиетиленови тръби /щот напоследък са ги набедили за здравословни/ и да натискаш копчета...сиреч кранчето на чешмата?!
гугъл брадчед...колкото и помага толкова и вреди
или да цитирам един мой пътеводен мислител
"Един и същи огън и изгаря, и мрака прогонва"
с гугъл ще намериш чии са думите
до скоро мислех, че си широко скроен
напоследък виждам че само натискаш копчета
и питаш чичко гугъл
п.п. опазил ме Господ да ме помислиш за защитник на боко и сие...
не ти трябва да го четеш, тези неща се виждат с просто око и то отдавна.Remmivs написа:а това ми се иска да не го бях чел
http://www.webcafe.bg/id_1679233190_V_k ... _nadejdata
Въпросът, мила ми Безобидна, е в старата истина, че дори и ние да не се занимаваме с политика, тя се занимава с нас.pocti_bezobidna написа:Напоследък се чудя - аз ли имам лош тайм мениджмънт или останалите имат много свободно време.Мнемозина написа:
Днес срещнах няколко (словом: няколко!) души, които са го изгледали отначало до край.:
Да попилееш два часа за бойко и Вучков... Добре де, може и да си е струвало, не знам
На този свят всичко опира до две неща, както казваше един мой преподавател в ТУ, а именно до желание и възможност. Освен възможност да отделиш два часа, трябва да имаш и желание за това. На мен ми липсва второто.pocti_bezobidna написа:Напоследък се чудя - аз ли имам лош тайм мениджмънт или останалите имат много свободно време.Мнемозина написа:
Днес срещнах няколко (словом: няколко!) души, които са го изгледали отначало до край.:
Да попилееш два часа за бойко и Вучков... Добре де, може и да си е струвало, не знам
А, професионалния ентерес е друго - това им е работата. Гледат, щото трябва.Мнемозина написа:Въпросът, мила ми Безобидна, е в старата истина, че дори и ние да не се занимаваме с политика, тя се занимава с нас.pocti_bezobidna написа:Напоследък се чудя - аз ли имам лош тайм мениджмънт или останалите имат много свободно време.Мнемозина написа:
Та... приеми го като професионален интерес от тяхна страна и не го мисли повече.
Ще се издигнем и ние до това ниво на самоорганизация някой ден.
п.п. и внимавай повечко с "аз"-аRemmivs написа:Аз съм този, който съм. И това не само, че ми харесва, но и ме прави щастлив и харизматичен.
Отново ти дължа благодарност за лекцията.блонди написа:приказваш глупости
вместо да сочиш статии от журналя /които сам казваш че презираш- преекспонирам ти думите/
да беше изгледал материала сам без някой да ти казва кво да намираш в него
и чак тогава да го обсъждаш
има много добро обяснение и за веи-та и за новите инвеститори и кой плаща...
да, ама не
вместо това се сети, че си застанал някога на някаква си позиция
п.п. и внимавай повечко с "аз"-а
да не заприличаш на тоя дет го обсъждаме...
сигурноRemmivs написа: Отново ти дължа благодарност за лекцията.
PS
Между другото, когато наречеш някого "ти" наричаш себе си "аз".
Ами аз ще каже, ами, какво друго? Може да каже и "наша Милост", ама това надали ще те устрои подходящо.блонди написа:сигурноRemmivs написа: Отново ти дължа благодарност за лекцията.
PS
Между другото, когато наречеш някого "ти" наричаш себе си "аз".
просто имам желание да си отпушиш ушилата
света не е само женки и секс червено вино и синьо сирене
или както се казваше у вица за най-благодатното чудо
"след убийствен секс, жената се дематериализира и на нейно място се появява маса отрупана с манджа и пиячка и околовръст седнали най-добрите приятели..."
боже! извинявам се, объркала съм темите, разбира сеМнемозина написа:Лат! Моля ти сеlatrevw написа:Любовни упражнения - Ваня Щерева
някой? отзиви?обясни ми какво точно те накара да пуснеш тоя точно въпрос в темата точно за БатБойко и Юлиан Вучков?
![]()
Иначе - не го знам това, няма ли да е жълтичко?
А, добре.latrevw написа:боже! извинявам се, объркала съм темите, разбира сеМнемозина написа:Лат! Моля ти сеlatrevw написа:Любовни упражнения - Ваня Щерева
някой? отзиви?обясни ми какво точно те накара да пуснеш тоя точно въпрос в темата точно за БатБойко и Юлиан Вучков?
![]()
Иначе - не го знам това, няма ли да е жълтичко?
исках да го постна в темата, в която пишете какво четете.
Чакай и аз да се обадя ни в клин, ни в ръкавlatrevw написа:Любовни упражнения - Ваня Щерева
някой? отзиви?