То вярно, че на тоз етап други ценности май няма, ама викам да питам аз. Пък кат се изложа-изложа
И вий ли кат мен...така
И вий ли кат мен...така
И вие ли като мен, като имате спукана рейка на семейната кола и харчене на масло от двигателя, очаквате подкрепа и съвет от половинаката/или партьора/ или само питате, "Да тягля ли пари за ремонт или да карам тъй".
То вярно, че на тоз етап други ценности май няма, ама викам да питам аз. Пък кат се изложа-изложа
Re: И вий ли кат мен...така
МПС-то е гадна изсмуквачка на пари.Глен написа:И вие ли като мен, като имате спукана рейка на семейната кола и харчене на масло от двигателя, очаквате подкрепа и съвет от половинаката/или партьора/ или само питате, "Да тягля ли пари за ремонт или да карам тъй".
Аз предпочитам да ги сменям, вместо да влагам финанси в тях. Особено пък за мащабни ремонти. А и лесно ги намразвам тъпите коли, ако съм катастрофирал с тях. Както стана с последната...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

И аз така мисля да постъпя. Но поня малко да я пооправя, че иначе не мога да търся никаква цена. Пък тя поне е 2000г.[unknown] написа:МПС-то е гадна изсмуквачка на пари.Глен написа:И вие ли като мен, като имате спукана рейка на семейната кола и харчене на масло от двигателя, очаквате подкрепа и съвет от половинаката/или партьора/ или само питате, "Да тягля ли пари за ремонт или да карам тъй".
Аз предпочитам да ги сменям, вместо да влагам финанси в тях. Особено пък за мащабни ремонти. А и лесно ги намразвам тъпите коли, ако съм катастрофирал с тях. Както стана с последната...![]()
![]()
:-):-)
Сигурно пак същия модел ще търся ако има по-нови модели.
Благодаря ти за мението:)Оценявам.
- Глас в пустиня
Рейка казваш...и харчене на масло! За няколко повреди ли говорим, или маслото бяга заради рейката?!:roll:Глен написа:И вие ли като мен, като имате спукана рейка на семейната кола и харчене на масло от двигателя, очаквате подкрепа и съвет от половинаката/или партьора/ или само питате, "Да тягля ли пари за ремонт или да карам тъй".
аз пък се чудя и мая
дали да се пробвам с една междинка а6 1.9 tdi
ма ноо парэ им искат бе егати
някой да е наясно с този бизнес
- snowprincess
нищо не разбирам от коли, като нещо прокапе, заскърца, разчука или свети/несвети... връчвам колата на мъж ми, вчера ми я прекара на годишен преглед и казал на хората да я видят по обстойно, щото не я карал той и не и знаел проблемитеГлен написа:И вие ли като мен, като имате спукана рейка на семейната кола и харчене на масло от двигателя, очаквате подкрепа и съвет от половинаката/или партьора/ или само питате, "Да тягля ли пари за ремонт или да карам тъй".

е неГлен написа:И вие ли като мен, като имате спукана рейка на семейната кола и харчене на масло от двигателя, очаквате подкрепа и съвет от половинаката/или партьора/ или само питате, "Да тягля ли пари за ремонт или да карам тъй".
нямам серво
така че не мое да се спука нещо което го няма
карам докато падне колелото
отива в сервиз
и излиза на деня
никви дилеми сложни няма
опростено е на макс
Ох, бе той въпроса друг беше. Много му докривя щото очаквах съвет от лозвинката/на неговата инженерна мисъл се надявах..../. Пък той отгвори "Ти какво очакваш да ти кажа? Закарай я в сервиза и тегли парите..."БоЕВ написа:
Рейка казваш...и харчене на масло! За няколко повреди ли говорим, или маслото бяга заради рейката?!:roll:
И ми стана еднооооооооооо, таквооооооооооооооооооз....
Пък днеска да ви кажа ... правим цели 17 години откак сме се бракували с мъж ми:)))
Ама се опитвам да свиквам де:)
Re: аз пък се чудя и мая
Ох, то и аз затуй казвам, че както и да го въртиш, все до пари стигаш...Remmivs написа:дали да се пробвам с една междинка а6 1.9 tdi
То и аз се надявах, ама...snowprincess написа:нищо не разбирам от коли, като нещо прокапе, заскърца, разчука или свети/несвети... връчвам колата на мъж ми, вчера ми я прекара на годишен преглед и казал на хората да я видят по обстойно, щото не я карал той и не и знаел проблемитеГлен написа:И вие ли като мен, като имате спукана рейка на семейната кола и харчене на масло от двигателя, очаквате подкрепа и съвет от половинаката/или партьора/ или само питате, "Да тягля ли пари за ремонт или да карам тъй".
Тоя път аз обикалях по сервизите заедно с моите очаквания...
Във Варна веднага ми измислиха смяна на рейка и ремонт на двигателя с хиляди други чудесии...Общо 1200лв. и аз мисех да я сменям.
Сега като я закарах в нашия си сервиз в Добрич, съвсем друго излезе.
Общо 160 лв, за клапани.
Само дето се нервя и аз тука...
Тъй, тъй.caliostro написа:е неГлен написа:И вие ли като мен, като имате спукана рейка на семейната кола и харчене на масло от двигателя, очаквате подкрепа и съвет от половинаката/или партьора/ или само питате, "Да тягля ли пари за ремонт или да карам тъй".
нямам серво![]()
така че не мое да се спука нещо което го няма![]()
карам докато падне колелото
отива в сервиз
и излиза на деня
никви дилеми сложни няма
опростено е на макс
Стига лиготии!
Много си си прав!
Честито! Желая ви още дълги години семейно щастие /т'ва малко банално звучи, ама.../Глен написа:
Пък днеска да ви кажа ... правим цели 17 години откак сме се бракували с мъж ми:)))
Няма свикване, нямаааааа....
Като свикнеш, става скучно, а това вече е лошо.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Ами какво да ти каже човекът. Не може всички мъже да са монтьори и майстори.Глен написа:Ох, бе той въпроса друг беше. Много му докривя щото очаквах съвет от лозвинката/на неговата инженерна мисъл се надявах..../. Пък той отгвори "Ти какво очакваш да ти кажа? Закарай я в сервиза и тегли парите..."БоЕВ написа:
Рейка казваш...и харчене на масло! За няколко повреди ли говорим, или маслото бяга заради рейката?!:roll:
Честит празник и много да се обичате.
Ах...[unknown] написа:Честито! Желая ви още дълги години семейно щастие /т'ва малко банално звучи, ама.../Глен написа:
Няма свикване, нямаааааа....![]()
Като свикнеш, става скучно, а това вече е лошо.
Мерси:)
Да ти се връща.
То и аз на туй разчитам де, да не стане банално...:)
Мале, как си бъркам буквите кат се вълнувам.vyara написа:Ами какво да ти каже човекът. Не може всички мъже да са монтьори и майстори.Глен написа:Ох, бе той въпроса друг беше. Много му докривя щото очаквах съвет от лозвинката/на неговата инженерна мисъл се надявах..../. Пък той отгвори "Ти какво очакваш да ти кажа? Закарай я в сервиза и тегли парите..."БоЕВ написа:
Брей, туй не е мнооо добре...
Представи си, още се вълнувам
Нещо смешно ли казах?Глен написа:Мале, как си бъркам буквите кат се вълнувам.vyara написа:Ами какво да ти каже човекът. Не може всички мъже да са монтьори и майстори.Глен написа:Ох, бе той въпроса друг беше. Много му докривя щото очаквах съвет от лозвинката/на неговата инженерна мисъл се надявах..../. Пък той отгвори "Ти какво очакваш да ти кажа? Закарай я в сервиза и тегли парите..."БоЕВ написа:
В никаквъ слувай! Нищо смешно не си казала.vyara написа:Нещо смешно ли казах?Глен написа:Мале, как си бъркам буквите кат се вълнувам.vyara написа:Ами какво да ти каже човекът. Не може всички мъже да са монтьори и майстори.Глен написа:Ох, бе той въпроса друг беше. Много му докривя щото очаквах съвет от лозвинката/на неговата инженерна мисъл се надявах..../. Пък той отгвори "Ти какво очакваш да ти кажа? Закарай я в сервиза и тегли парите..."БоЕВ написа:
Смея се на себе си...Това е
Уф, добре, че е така, че знайш ли как се притеснихГлен написа:В никаквъ слувай! Нищо смешно не си казала.vyara написа:Нещо смешно ли казах?Глен написа:Мале, как си бъркам буквите кат се вълнувам.vyara написа:Ами какво да ти каже човекът. Не може всички мъже да са монтьори и майстори.Глен написа:Ох, бе той въпроса друг беше. Много му докривя щото очаквах съвет от лозвинката/на неговата инженерна мисъл се надявах..../. Пък той отгвори "Ти какво очакваш да ти кажа? Закарай я в сервиза и тегли парите..."БоЕВ написа:
Смея се на себе си...Това е
Ами ти що не празнуваш?
Ний празнуваме поединичко и заедно, отдавна.vyara написа:Уф, добре, че е така, че знайш ли как се притеснихГлен написа:В никаквъ слувай! Нищо смешно не си казала.vyara написа:Нещо смешно ли казах?Глен написа:Мале, как си бъркам буквите кат се вълнувам.vyara написа:Ами какво да ти каже човекът. Не може всички мъже да са монтьори и майстори.Глен написа:Ох, бе той въпроса друг беше. Много му докривя щото очаквах съвет от лозвинката/на неговата инженерна мисъл се надявах..../. Пък той отгвори "Ти какво очакваш да ти кажа? Закарай я в сервиза и тегли парите..."БоЕВ написа:
Смея се на себе си...Това е:lol:
Ами ти що не празнуваш?
Тъй се случи.
Ай наздраве:)
Наздраве! Ще си сипя едно за твое здраве.Глен написа:Ний празнуваме поединичко и заедно, отдавна.vyara написа:Уф, добре, че е така, че знайш ли как се притеснихГлен написа:В никаквъ слувай! Нищо смешно не си казала.vyara написа:Нещо смешно ли казах?Глен написа:Мале, как си бъркам буквите кат се вълнувам.vyara написа:Ами какво да ти каже човекът. Не може всички мъже да са монтьори и майстори.Глен написа:Ох, бе той въпроса друг беше. Много му докривя щото очаквах съвет от лозвинката/на неговата инженерна мисъл се надявах..../. Пък той отгвори "Ти какво очакваш да ти кажа? Закарай я в сервиза и тегли парите..."БоЕВ написа:
Смея се на себе си...Това е:lol:
Ами ти що не празнуваш?
Тъй се случи.
Ай наздраве:)
Извинявай ако нещо... съм наранила чувствата ти.
Наздраве! Ще си сипя едно за твое здраве. 
Извинявай ако нещо... съм наранила чувствата ти.[/quote]
Няма такова нещо.
Наздраве и благодаря:)
В компания винаги е по-готино:)
Извинявай ако нещо... съм наранила чувствата ти.[/quote]
Няма такова нещо.
Наздраве и благодаря:)
В компания винаги е по-готино:)
- сър Айвънхоу
Аз лично от 5-6 години вече се движа предимно с превозни средства с минимална цена 50-60 хил.евро. Понякога и по 200-250 хил.евро... Е, не е много удобно, ама свикнах вече.Глен написа:И вие ли като мен, като имате спукана рейка на семейната кола и харчене на масло от двигателя, очаквате подкрепа и съвет от половинаката/или партьора/ или само питате, "Да тягля ли пари за ремонт или да карам тъй".
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Връща се арменчето в къщи разплакано...сър Айвънхоу написа:
Аз лично от 5-6 години вече се движа предимно с превозни средства с минимална цена 50-60 хил.евро. Понякога и по 200-250 хил.евро... Е, не е много удобно, ама свикнах вече.
Цалата рода пита кво му е....
"-Ми...
Родата: Еее...това ли било?