Не съм плах и не съм малък пък, ако искаш да знаеш! Кой шъ идва в дома мой, казваш? И никаква завъртяна каша няма да бодем.holi_day написа:плохой мальчикБоЕВ написа:
иду домой
завтра кушать будем
Mobilen :)
- Глас в пустиня
- Света вода ненапита
- Green Light
- Nejimaki-dori
хахах ето ти песничка http://www.youtube.com/watch?v=s7RSTuwKxe8Mobilen написа:Да страдам аз защо?Мнемозина написа:Големи сте диваци, уплашихме човека сега, бива ли такива неща?
Да се цитирам мога аз:
"Страхът води до гняв. Гневът води до омраза. Омразата... води до страдание."
- Глас в пустиня
Срещам противоречие тук. Страхът е гипс, бетон, лед в кръвоносната система и отсъствие на всякакъв разсъдък. Гневът - напротив - огън, жар, пепелища. А, омразата - двигател. Страданието, пък, е за жертвите.Mobilen написа: "Страхът води до гняв. Гневът води до омраза. Омразата... води до страдание."
Да пием за гнева, за гневните хора защото те са Ифрит-ите на Иблис.
Да благодаря мога само аз - спомени от моето падуанство това са.shshtt написа:хахах ето ти песничка http://www.youtube.com/watch?v=s7RSTuwKxe8
Сега на мен това помага ми - http://www.youtube.com/watch?v=_iQRXuAo6Eg
Няма противоречие.БоЕВ написа: Срещам противоречие тук. Страхът е гипс, бетон, лед в кръвоносната система и отсъствие на всякакъв разсъдък. Гневът - напротив - огън, жар, пепелища. А, омразата - двигател. Страданието, пък, е за жертвите.
Да пием за гнева, за гневните хора защото те са Ифрит-ите на Иблис.
Жертвите, работейки на машини, задвижвани от двигатели изпичат на огън, жар и пепелища гипсов камък и се получава гипс.
Наздраве.
- snowprincess
аха, и на мен ми направи впечатление товаshshtt написа:колко време ни чете без да пишеш?
вписваш се идеално като стар другар
и..какво пита гугъл, че ти отговори с нас?
той каза: Давай - ако ще ти олекне от нещо. Ама първо се запознай с някой сърбин, че да ни е интересно
имам смътно усещане, че не е това, за което се представя, но ако греша - да е добре дошъл!
мобилен, какво пиеш

е, той за какъв се представя, пътник е човека, мобилен, пътува
демек казва си че е от другаде
ама викаш ако е учителя йода пък ний сме джедаите кой ли е
много ми харесва подписа му:
"Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе."
и въобще много ме кефи и с отворени обятия го приемам:lol:
демек казва си че е от другаде
ама викаш ако е учителя йода пък ний сме джедаите кой ли е
много ми харесва подписа му:
"Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе."
и въобще много ме кефи и с отворени обятия го приемам:lol:
Амиии - от сайта на Бойнаслава ми хареса мисълта "Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!"
Цъкнах я в Гугъл и... попаднах на форума и на ЪН.
А пък написах ни, защото ако се разпсуваше с клавиатурата, щеше всички да четем
Ставате за сценаристи на "Теория на конспирацията дъве"
Пия - помияр съм. Само червеното вино го отбягвам, че нещо ми действа зле след 0.5л.
Пия - помияр съм. Само червеното вино го отбягвам, че нещо ми действа зле след 0.5л.
- snowprincess
окMobilen написа:Амиии - от сайта на Бойнаслава ми хареса мисълта "Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!"
добре си дошъл, тук може да ти хареса, забавлявай се
да добавя, тук понякога има виртуални престрелки, друг път - искрено и лично, та, сме свикнали всичко да четем

Mobilen написа:Амиии - от сайта на Бойнаслава ми хареса мисълта "Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!"
Ххахахахахах- жестоко! Значи аз съм те довел тук!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Косвено да.Ън написа: Ххахахахахах- жестоко! Значи аз съм те довел тук!
И македонския въпрос, в частност истината за мекерето Яне Сандански, че се ровех пътьом там за автентични неща за него.
Последно промяна от Mobilen на 16.02.11, 22:17, променено общо 1 път.
e, комплементарни значи смеMobilen написа:Амиии - от сайта на Бойнаслава ми хареса мисълта "Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!"
аз съм по червеното вино
наздраве
пък ти си налей каквото пиеш
Последно промяна от Remmivs на 16.02.11, 23:53, променено общо 1 път.
- Света вода ненапита
споко, пич... ние тук сме малко параноични... защото... абе, дълга история, и, ако те препратя към съответни "библиотечни справки", ще ми се карат... пак...Mobilen написа:Амиии - от сайта на Бойнаслава ми хареса мисълта "Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!"
тъй че споко... просто "рутинна проверка"
а за виното... ти си добре, можеш да пиеш цял половин литър... а мен от 20 грама и... вдигам кръвното... а как обичам виното...
е, мисля, че ти написах вече "добре дошъл", ама никога не е късно пак да ти го напиша!
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
айде сега... се Айвъна рекъл, казъл, написал... нищо не съм писал за Яне Сандански аз... особено пък, че е бил мекере... това изобщо не го и знам дори...Ън написа:Май Айвъна беше писал за него. Точно този, който питаше кой те е довел...Mobilen написа:Косвено да.Ън написа: Ххахахахахах- жестоко! Значи аз съм те довел тук!
И макеводския въпрос, в частност истината за мекерето Яне Сандански.
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
подозирах и преди, че превеждаш от различни езици, ама не ти се говори на професионални теми и профи езикБоЕВ написа:Не съм плах и не съм малък пък, ако искаш да знаеш! Кой шъ идва в дома мой, казваш? И никаква завъртяна каша няма да бодем.holi_day написа:плохой мальчик
иду домой
завтра кушать будем![]()
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- windcolours