вицове
на Щрунц ако си му чел нещата...itcome написа:ТОЗИ концентратор на смешки челили сте го? Аз умишлено не го чета в офиса, че се смея много и се чудят какво става :)
уви сайта вече не бачка, ако намериш някой кеш от гуглето, чети и се хили
ontopic:
Прибира се мъж вкъщи. Влиза си и гледа котката - без козина. Недоумяващ пита жена си:
- Какво се е случи с животинчето?
- Нали сам вчера преди да заспиш ми каза: "няма да е лошо да обръснеш котето..."
=========
Принцът целунал жабата и тя се превърнала в принцеса... С кайма и кашкавал.
Штрунци е аверче туканка на
http://www.3o4o.net/forum/profile.php?m ... ofile&u=38
ама рядко пише
сега и аз по темата
прибира се мъж късно през нощта вкъщи и води една коза
жена му го посреща ядосана и намръщена, а той казва
- виждаш ли, скъпа, като те няма с каква крава съм принуден да правя секс
жена му му отвръща
- бе ти си пълен идиот бе, не можеш да различиш коза от крава
а той й казва
- ти си пълна идиотка, не можеш да разбереш, че не говоря на теб
http://www.3o4o.net/forum/profile.php?m ... ofile&u=38
ама рядко пише
сега и аз по темата
прибира се мъж късно през нощта вкъщи и води една коза
жена му го посреща ядосана и намръщена, а той казва
- виждаш ли, скъпа, като те няма с каква крава съм принуден да правя секс
жена му му отвръща
- бе ти си пълен идиот бе, не можеш да различиш коза от крава
а той й казва
- ти си пълна идиотка, не можеш да разбереш, че не говоря на теб
- Света вода ненапита
Прибира се малкия Иисус в края на първия срок и плахо подава бележника си на Дева Мария. Тя го отваря и започва:
- По химия 2! Сине, кой ти каза, че е разрешено по време на час да превръщаш водата във вино?!
- По математика 2! 3 риби и 5 хляба не можеш да разделиш като хората!
- По спорт 2! Завели са ви на басейн за да ви учат да плувате, а не да ходите по водата!!!
А, сине, с такива оценки, мисля, че трябва да сложиш кръст на великденската си ваканция!
- По химия 2! Сине, кой ти каза, че е разрешено по време на час да превръщаш водата във вино?!
- По математика 2! 3 риби и 5 хляба не можеш да разделиш като хората!
- По спорт 2! Завели са ви на басейн за да ви учат да плувате, а не да ходите по водата!!!
А, сине, с такива оценки, мисля, че трябва да сложиш кръст на великденската си ваканция!
Виж подводницата!
- Житената Питка
- BOFH
истинска случка. дребосъкът чул /ква е тая мода само криминалистика да се набива в медиите - незнам!!/, че от слюнката може да се извлича днк и пита разтревожен "аз както си плюя по разни полянки тревата дето е пораснала с мойто днк ли е сега?!"блонди написа:"ееее, аман от буратиновци" въздъхнал татко карло и надянал презерватив на брадвата...
just perfect
- Piqndurnik
Университет. Лекциите са свършили. В една от аулите, зад бюрото седи и дреме стар професор.
Вратата се отваря и с гръм и трясък на кофи нахлува чистачката.
Професорът /стреснато/:
- Ти ли си, ма лельо Марче?
Чистачката:
- Аз съм, професоре. Добре, че си тука, че искам да те моля за една услуга... Тоя, моят внук,
ей сега ще го доведа, много ме притеснява...
Професорът:
- Какво му е на детето?
Чистачката вкарва в залата едно хлапе и продължава:
- Ами, само на седем години е, а си играе с пишката...
Професорът се обръща към хлапето и пита:
- Кво става, малък...Бил си само на седем години, а?
Момчето:
- Ъхъ!
Професорът:
- И лъскаш бастуна, а?
- Ъхъ!
Професорът /замислено/:
- Така и трябва, още ти е рано да чукаш....
Вратата се отваря и с гръм и трясък на кофи нахлува чистачката.
Професорът /стреснато/:
- Ти ли си, ма лельо Марче?
Чистачката:
- Аз съм, професоре. Добре, че си тука, че искам да те моля за една услуга... Тоя, моят внук,
ей сега ще го доведа, много ме притеснява...
Професорът:
- Какво му е на детето?
Чистачката вкарва в залата едно хлапе и продължава:
- Ами, само на седем години е, а си играе с пишката...
Професорът се обръща към хлапето и пита:
- Кво става, малък...Бил си само на седем години, а?
Момчето:
- Ъхъ!
Професорът:
- И лъскаш бастуна, а?
- Ъхъ!
Професорът /замислено/:
- Така и трябва, още ти е рано да чукаш....
"Двама старци си седят в градската градина, хранят птичките с трошички и приказват помежду си:
- Абе, тия птици много приличат на нашите политици - казва единият - докато са на земята се задоволяват с трохи, пък като излетят на високо, ти се изсират на главата."
- Абе, тия птици много приличат на нашите политици - казва единият - докато са на земята се задоволяват с трохи, пък като излетят на високо, ти се изсират на главата."
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
- Житената Питка
- BOFH
- Иванчо, защо те нямаше три дни на училище?
- Госпожо, дядо почина и аз от мъка...
- Как ще е починал, бе?! Нали днес като минах покрай вас той се препичаше на балкона?
- А, не, госпожо! Той тате от време на време го изнася, за да не му загубим пенсията...
- Госпожо, дядо почина и аз от мъка...
- Как ще е починал, бе?! Нали днес като минах покрай вас той се препичаше на балкона?
- А, не, госпожо! Той тате от време на време го изнася, за да не му загубим пенсията...
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Света вода ненапита
- Piqndurnik
- Green Light
Piqndurnik написа:Американски конгресмени отишли в индиански резерват, за да поговорят с вожда за бъдещето на Съединените щати. Индианецът изгледал бледоликите, попушил мълчаливо и мъдро казал:
- Обърнете особено внимание на нелегалните имигранти. Ние навремето подценихме този въпрос.
Индианец - следотърсач и каубоец. Да бягаме вика индианеца апахите в цветовете на войната се задават от север. Тръгват на юг. Леле команчите от юг. Давай на запад- о не, сиуксите! Бягай на изток! На изток са ъъъ навахите. В безизходица сме - крещи драматично каубоя. Какво ще правим?! Е що пък "ние"? - вика индианеца
- Piqndurnik
- Green Light
- Света вода ненапита
95-годишен дядка (богат, естествено), се жени за 25-годишна мадама. Мадамата си прави сметка: "прежалвам се да се оженим, той сигурно отдавна е забравил как се прави секс, а и не може, натискам го първата брачна нощ - инфаркт, отървавам се от него, и гушвам парите".
Женят се. Първа брачна нощ. Мадамата поляга очакващо в леглото. Дядката се появява - на огромния си член е надянал дебел гумен презерватив, запушил е носа си със щипки, а в ушите си е сложил тампони.
- Какви са тия работи? - пита младоженката с тревога.
- Две неща мразя на тоя свят - отговаря младоженеца - женски викове и миризма на изгоряла гума.
Женят се. Първа брачна нощ. Мадамата поляга очакващо в леглото. Дядката се появява - на огромния си член е надянал дебел гумен презерватив, запушил е носа си със щипки, а в ушите си е сложил тампони.
- Какви са тия работи? - пита младоженката с тревога.
- Две неща мразя на тоя свят - отговаря младоженеца - женски викове и миризма на изгоряла гума.
Виж подводницата!
- Green Light
- Света вода ненапита
- Piqndurnik
- Света вода ненапита
Пасат бик и крава в съседни дворове, разделени с оградна мрежа. Позагледали се, позагледали – той с горда осанка, тя със срамежливи очи и изведнъж с елегантен скок над оградата бикът се прехвърлил при нея.
– Как се казваш, маце? – небрежно подхвърлил бикът.
- По принцип съм Сивушка Недостъпната, но откакто прескочи оградата, съм само Сивушка – кокетно казала кравата. – А ти как се казваш, пич?
- По принцип съм Белчо Надарения, но откакто прескочих оградата съм само Белчо…, да се еба в пустиняка…
– Как се казваш, маце? – небрежно подхвърлил бикът.
- По принцип съм Сивушка Недостъпната, но откакто прескочи оградата, съм само Сивушка – кокетно казала кравата. – А ти как се казваш, пич?
- По принцип съм Белчо Надарения, но откакто прескочих оградата съм само Белчо…, да се еба в пустиняка…
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
Блондинка кара колата си и пука гума. Слиза и започва да я надува през ауспуха на колата си!
Друга блондинка минава покрай нея и я пита:
- Какво правиш!!?
А тя отговаря:
- Спуках гума и сега я надувам!
Миновачката потресена отвърнала
- АМИ ПОНЕ СИ ЗАТВОРИ ПРОЗОРЕЦА ДА НЕ ИЗЛИЗА ВЪЗДУХА...
Друга блондинка минава покрай нея и я пита:
- Какво правиш!!?
А тя отговаря:
- Спуках гума и сега я надувам!
Миновачката потресена отвърнала
- АМИ ПОНЕ СИ ЗАТВОРИ ПРОЗОРЕЦА ДА НЕ ИЗЛИЗА ВЪЗДУХА...
Виж подводницата!