Вероятно. Ама така го наплашихме, че едва ли скоро ще разберем кой е всъщностholi_day написа: вероятно сте разменили мейл,
но няма как да е разменил мейл с ФБ профил 3о4о
Mobilen :)
- Nejimaki-dori
чувекъ ни обясни ясно, че сме пароноични, мъ ние вярваме... на себе сиNejimaki-dori написа:Вероятно. Ама така го наплашихме, че едва ли скоро ще разберем кой е всъщностНе е случаен със сигурност.
както и би трябвало да бъде, според мен
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Параноята я разбирам като крайна форма на инстинкта за самосъхранение.holi_day написа:...
чувекъ ни обясни ясно, че сме пароноични, мъ ние вярваме... на себе си
На фона на тъмните краски от миналото на форума, които бяха загатнати от някои постове, съвсем нормално реагирате.
Вдигнах някаква чернилка, дето не ми се нрави.
Това е последният ми пост във вашия форум.
Ще ви чета от време на време, че ме заинтригувахте.
Останете си със здраве!
Ти си бил мноо чуФФФствителен, бе....Mobilen написа:Параноята я разбирам като крайна форма на инстинкта за самосъхранение.holi_day написа:...
На фона на тъмните краски от миналото на форума, които бяха загатнати от някои постове, съвсем нормално реагирате.
Останете си със здраве!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Nejimaki-dori
- snowprincess
защо не послушаш вяра и не продължиш да пишеш, въпреки нашите съмненияMobilen написа:Параноята я разбирам като крайна форма на инстинкта за самосъхранение.
Останете си със здраве!
доверие се печели, не се дава даром
всеки реагира според демоните в главата си - приема/не приема, вярва/не вярва
тук не е по-различно от реала или от другите форуми

- Green Light
Викам аре първо да разгадаем Нежимаки- дори.Nejimaki-dori написа:Много бързо се отказаMobilen написа: Това е последният ми пост във вашия форум.
Останете си със здраве!
Недей така, как ще те разгадаем иначе.
Аз казвам че ееее с цветни контактни лещи много светло сини, има 3 малки деца и живее на Попа. Червена коса, дънки, късо яке.
Разгадаване...
- Nejimaki-dori
- Green Light
- Nejimaki-dori
- Green Light
Това е хор. Травиата.Nejimaki-dori написа:Абее, не съвсем, ама за мотора позна.Green Light написа:
Еос чистак нова. Обаче още ти е мъчно за мотора.Намаше място за чаветата, та се наложи да се разделим.
П.П. Забеляза ли колко сеирджии се появиха като каза, че ще се разгадаваме.
Талантливи, риш. И подбрани.
е, така няма да се излекуваш от нездравия си интересMobilen написа:Ще ви чета от време на време, че ме заинтригувахте.
беж далече
пожелавам ти да не се връщаш и да не четеш нито в тая тема, нито в останалите
Ф.Песоа
Ф.Песоа
ми, аз скоро пусках това парче...Мнемозина написа:Абе не ми харесва така, да си призная.holi_day написа:
ама скоростно посрещаме и изпращаме
ами връзвай ме друг пътМнемозина написа:Абе не ми харесва така, да си призная.
ОТВЪРЗАНИЯТ ЛЪВ
Търговец си поръчал фирма при габровски художник, на която искал да има нарисуван
лъв.
– Лъвът вързан ли да бъде или отвързан? - попитал фирмописецът. - Ако е вързан, ще
струва двеста лева. Ако е отвързан - сто.
– Отвързан! - начаса отвърнал търговецът.
Фирмописецът я направил.
Окачили я над дюкяна... Ала през нощта валял проливен дъжд. Сутринта, като отишъл да отключи, търговецът гледа -
от фирмата останал само надписът. Лъвът го нямало! И веднага отишъл при фирмописеца да иска обяснение.
– Какво съм виновен, че е избягал?! - отвърнал той. - Ти поиска отвързан лъв, отвързан ти нарисувах.
„Вързаните” лъвове художникът рисувал с блажна боя, а „отвързаните”- с постна.
да си мъ нарисувала с блажна боя
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Глас в пустиня
Кофти - можеше да се поопознаем, па знае ли се, можеше и да се харесаме, да споделим знания и опит!Mobilen написа:Параноята я разбирам като крайна форма на инстинкта за самосъхранение.holi_day написа:...
Останете си със здраве!
Я виж мен как ме сгърчиха в другата тема, ама това си е нормално за нашия форум.
Решенията си вземаш ти обаче.
Ъ! Виж сега. Като каза, че си намерил форума от гугъл, значи тук за теб всичко е ново. Аз така приемам нещата. Искам нещо да ти кажа - ако наистина е така, трябва да знаеш, че тук, както и навсякъде може би, има случаи един човек да се регистрира под повече от 1 ник, от това понякога произлиза скандал, понякога не, но като се понатрупат такива случки и като придобие човек познанство с определен маниер на комуникации, почва да става мнителен даже без да иска. Тук например се регистрира неотдавна мъжа ми. Без да съм го канила. Аз, с всичката си тежест на човек, който дори се познава лично с част от форумците им казвам - хора, това е мъжа ми, няма проблем. Но някои не повярваха.Mobilen написа:Параноята я разбирам като крайна форма на инстинкта за самосъхранение.holi_day написа:...
Останете си със здраве!
Мобилен, що се излагаш да се фръцкаш като някоя госпожица?! Или си кажи, ако случайно познаваш някого, че да разсееш всякакви съмнения, или не давай ухо на параноите, с времето нещата така или иначе си идват по местата.
Па като си рекъл да си ходиш и не щеш да чуеш, твоя воля. Човек трябва да бъде свободен. Ако истината е с него, той винаги е свободен. Нали, мастър Йода?
Абе...по мои наблюдения,vyara написа:Винаги съм намирала посрещаческите теми за кретенски. Кой знае, ако навремето е имало посрещаческа тема за мен, дали съм щяла да остана. А за мен нямаше и слава богу!Мнемозина написа:Абе не ми харесва така, да си призная.holi_day написа:
ама скоростно посрещаме и изпращаме
дори не е нужно да се пуска нарочна тема,
за да бъде изгонен някой.
- Света вода ненапита
- Глас в пустиня
Абсолютно. Мрачен клуб на зомбирани. Някой отвори ли вратата и насреща му с писък се опулват двайсетина чифта кървясали очи, невиждали дневна светлина отдавна. И зейнали пасти, естествено- не само очи...Мнемозина написа:Да... такова е положението и все по-такова става.bead_ написа:като неква секта сме тука... почвам да се пуашаGaspode написа:И кво ся? Дошъл и си тръгнал? Кви хора, начи. Аз за толку време не успявам да дойда дори, па той и си тръгнал даже... ЦъЦъЦъ...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Само аз не повярвах. И още не вярвам. Повече никъде тоя ник не го срещнах и продължавам да си мисля, че е оная дърта откачалка, а ти от доброта го прикриваш.vyara написа:... Тук например се регистрира неотдавна мъжа ми. Без да съм го канила. Аз, с всичката си тежест на човек, който дори се познава лично с част от форумците им казвам - хора, това е мъжа ми, няма проблем. Но някои не повярваха....
Е де, чак пък мрачен...Ън написа: Абсолютно. Мрачен клуб на зомбирани. Някой отвори ли вратата и насреща му с писък се опулват двайсетина чифта кървясали очи, невиждали дневна светлина отдавна. И зейнали пасти, естествено- не само очи...
Това е от пролетната умора.
Истината е, че няма начин да не е трудно да се приобщи нов човек към една всъщност твърде сплотена компания с вече некратка история.
Panta rhei...