Утре определено ще прочета темата. Тъй де, да разбера кЪФ ви е проблемЪТ...
Ох...
Re: Ох...
Ха-ха-ха-ха-ха... Оп-са, оп-са...
Женски бой...

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Пипилота Шантиклер
ми де да знам - аз на мен си го написах:lol:Мнемозина написа:Кое да извиня?Пипилота Шантиклер написа:много си дървена, верноМнемозина написа: Винаги има какво друго да се направи. Въпрос на личен избор.
приличаш ми на пагане от олл.бг - всичко знаеш кое как и кога
нема нужда от психо-профил
сигурно се страхувам от гладките повърхности, но.....и дума не ти вярвам за каквото и да е
подбудите ти не са общуване
и понеже все пак сме в нета и совите не са това което са и за съжаление съм деформирана от пребиваването
ако все пак си извънземно моля да ме извиниш![]()
Това, че съм дървена? Ми то не е далеч от истината, особено от твоя гледна точка.
Това, че ти приличам на някоя друга? Връзките в твоето съзнание са си връзки в твоето съзнание.
Че не ми вярваш? Това за теб едва ли е проблем, а за мен - още по-малък.
Кое да извиня?
Никой от нас тук не е (само) това, което пише. Очевидно го знаеш. И като го знаеш, за какво ми го написа тоя пост?
Тоест... целта ти не беше общуване?Пипилота Шантиклер написа:ми де да знам - аз на мен си го написах:lol:Мнемозина написа:Кое да извиня?Пипилота Шантиклер написа:много си дървена, верноМнемозина написа: Винаги има какво друго да се направи. Въпрос на личен избор.
сигурно се страхувам от гладките повърхности, но.....и дума не ти вярвам за каквото и да е
и понеже все пак сме в нета и совите не са това което са и за съжаление съм деформирана от пребиваването
ако все пак си извънземно моля да ме извиниш![]()
Това, че съм дървена? Ми то не е далеч от истината, особено от твоя гледна точка.
Това, че ти приличам на някоя друга? Връзките в твоето съзнание са си връзки в твоето съзнание.
Че не ми вярваш? Това за теб едва ли е проблем, а за мен - още по-малък.
Кое да извиня?
Никой от нас тук не е (само) това, което пише. Очевидно го знаеш. И като го знаеш, за какво ми го написа тоя пост?
Panta rhei...
Сеирджия такъв![unknown] написа:Ха-ха-ха-ха-ха... Оп-са, оп-са...![]()
![]()
Женски бой...
![]()
![]()
Утре определено ще прочета темата. Тъй де, да разбера кЪФ ви е проблемЪТ...![]()
![]()
Panta rhei...
Естествено!Мнемозина написа:Сеирджия такъв![unknown] написа:Ха-ха-ха-ха-ха... Оп-са, оп-са...![]()
![]()
Женски бой...
![]()
![]()
Утре определено ще прочета темата. Тъй де, да разбера кЪФ ви е проблемЪТ...![]()
![]()
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Обаче утре ако не си я прочел, ще има глоба.[unknown] написа:Естествено!Мнемозина написа:Сеирджия такъв![unknown] написа:Ха-ха-ха-ха-ха... Оп-са, оп-са...![]()
![]()
Женски бой...
![]()
![]()
![]()
![]()
Panta rhei...
- snowprincess
глобите ги събира калиостро:blum::lol:Мнемозина написа:Обаче утре ако не си я прочел, ще има глоба.[unknown] написа:Естествено!Мнемозина написа:Сеирджия такъв![unknown] написа:Ха-ха-ха-ха-ха... Оп-са, оп-са...![]()
![]()
Женски бой...
![]()
![]()
![]()
![]()

Той, той, аз само информирам.snowprincess написа:глобите ги събира калиостро:blum::lol:Мнемозина написа:
Обаче утре ако не си я прочел, ще има глоба.
Не знам дали ги събира той, обаче ги определя във всички случаи.
Panta rhei...
Пипи, бих те помолил да си мериш приказките. За Дарк знам, че не го умее.Пипилота Шантиклер написа:много си дървена, верно
ако все пак си извънземно моля да ме извиниш
Кат разбереш, кажи ми.[unknown] написа:Ха-ха-ха-ха-ха... Оп-са, оп-са...![]()
![]()
Женски бой...
![]()
![]()
![]()
- snowprincess
аз знам всичко, бе, що не питаш менvyara написа:Кат разбереш, кажи ми.[unknown] написа:Ха-ха-ха-ха-ха... Оп-са, оп-са...![]()
![]()
Женски бой...
![]()
![]()
![]()
Аз все не успявам да разбера когато някой се драка с някого, още повече с непознат, какво има да дели и къде вопще е проблемът. На теб разчитам, да знаеш!

Е айде сега, не разбирате....vyara написа:Кат разбереш, кажи ми.[unknown] написа:Ха-ха-ха-ха-ха... Оп-са, оп-са...![]()
![]()
Женски бой...
![]()
![]()
![]()
Аз все не успявам да разбера когато някой се драка с някого, още повече с непознат, какво има да дели и къде вопще е проблемът. На теб разчитам, да знаеш!
Малко е смущаващо ако наистина е така.
Кажи де. Защо се изпотрепва народът словесно?snowprincess написа:аз знам всичко, бе, що не питаш менvyara написа:Кат разбереш, кажи ми.[unknown] написа:Ха-ха-ха-ха-ха... Оп-са, оп-са...![]()
![]()
Женски бой...
![]()
![]()
![]()
- Пипилота Шантиклер
божке теб пък сега те видяхesti написа:Доста преигравате с Дарк в стремежа си да правите впечатление.Пипилота Шантиклер написа:много си дървена, верноМнемозина написа:Винаги има какво друго да се направи. Въпрос на личен избор.Пипилота Шантиклер написа:
е ми като я предизвиква какво да прави?!
виртуалния му образ е хлъзгав като червей или като питон, лоша работа
пък какво беше изумлението ми като го видях по места нетски и с хора дето после върли врагове ми станаха
ама така е то
Грешен път сте избрали.
А от Мнемо и от тези, като нея само можете да се учите - очевадно е, че имате нужда.
я се гръмни вечерно!
дарки където и да отиде не може да не направи впечатление (ако поне един път си я виждала)
същото се отнася и за мен ако проговоря (или реша пиша)
Мда, и аз туй се питам. Ако някой ме светне, ще съм благодарна.vyara написа:Кажи де. Защо се изпотрепва народът словесно?snowprincess написа:аз знам всичко, бе, що не питаш менvyara написа:Кат разбереш, кажи ми.[unknown] написа:Ха-ха-ха-ха-ха... Оп-са, оп-са...![]()
![]()
Женски бой...
![]()
![]()
![]()
Абе виждам, че има конфликти, обаче понеже са лични и човек е обръщал внимание най-вече на постовете към самия него, съм пропуснала дълбоките корени на тези конфликти. А като ви разглеждам всеки поотделно, не би трябвало да са непреодолими.esti написа:Е айде сега, не разбирате....vyara написа:Кат разбереш, кажи ми.[unknown] написа:Ха-ха-ха-ха-ха... Оп-са, оп-са...![]()
![]()
Женски бой...
![]()
![]()
![]()
Щом не забелязваш, не се задълбавай.vyara написа:
Абе виждам, че има конфликти, обаче понеже са лични и човек е обръщал внимание най-вече на постовете към самия него, съм пропуснала дълбоките корени на тези конфликти. А като ви разглеждам всеки поотделно, не би трябвало да са непреодолими.
Panta rhei...
- Пипилота Шантиклер
оф!Remmivs написа:Пипи, бих те помолил да си мериш приказките. За Дарк знам, че не го умее.Пипилота Шантиклер написа:много си дървена, верно
първо не съм пипи, а ПИПИЛОТА ШАНТИКЛЕР (доста по-дълго и завъртяно е ако схващаш, но съм сигурна че да;)
второ
оф! аман!
Може би за да се разреши нещо, трябва да се задълбае. Да си каже всеки защо така мисли за другия и т.н. и най-важно да се разбере, че не е нужно да се харесваме всички еднакво, а като не разбираме някого да не го мразим само защото е различен и не прилича на нас. У всекиго има по нещо хубаво.Мнемозина написа:Щом не забелязваш, не се задълбавай.vyara написа:
Абе виждам, че има конфликти, обаче понеже са лични и човек е обръщал внимание най-вече на постовете към самия него, съм пропуснала дълбоките корени на тези конфликти. А като ви разглеждам всеки поотделно, не би трябвало да са непреодолими.
- Пипилота Шантиклер
абе верче нали точно туй правим бе душо!vyara написа:Може би за да се разреши нещо, трябва да се задълбае. Да си каже всеки защо така мисли за другия и т.н. и най-важно да се разбере, че не е нужно да се харесваме всички еднакво, а като не разбираме някого да не го мразим само защото е различен и не прилича на нас. У всекиго има по нещо хубаво.Мнемозина написа:Щом не забелязваш, не се задълбавай.vyara написа:
казваме си кой от чия кръвна група е
за омразата трябва време и сърце
айде холан толкоз на сериозно не вземам никой тук:-)
Сигурна съм, че е така:lol:Пипилота Шантиклер написа: дарки където и да отиде не може да не направи впечатление (ако поне един път си я виждала)
А вероятно и писането/говоренето на простотии, плюс неадекватно и невъзпитано държание ви се зачита за трудов стаж, щом сте толкова усърдни и активни. Най-вече Дарк - ти имаш да наваксваш.
Но ще я догониш, явно е...
Уважаема Пипилота Шантиклер, простете нехайното ми обръщение към Вашата персона. Въпреки това съм дълбоко убеден, че посланието ми е стигнало до Вас. И все пак ще го повторя - Лейди Пипилота Шантиклер, бих Ви помолил да си мерите приказките. Едва ли е толкова трудно за Вас.Пипилота Шантиклер написа: оф!
първо не съм пипи, а ПИПИЛОТА ШАНТИКЛЕР (доста по-дълго и завъртяно е ако схващаш, но съм сигурна че да;)
второ
оф! аман!
Ти пък къде виждаш лични конфликти:roll:vyara написа:Абе виждам, че има конфликти, обаче понеже са лични и човек е обръщал внимание най-вече на постовете към самия него, съм пропуснала дълбоките корени на тези конфликти. А като ви разглеждам всеки поотделно, не би трябвало да са непреодолими.esti написа:Е айде сега, не разбирате....vyara написа:Кат разбереш, кажи ми.[unknown] написа:Ха-ха-ха-ха-ха... Оп-са, оп-са...![]()
![]()
Женски бой...
![]()
![]()
![]()
Въпросът е принципен.
А и защо не последваш съвета на Мнемо....
Добре бе. Ето кажи ми например защо се държиш така с Ести. Директно и направо ми кажи. Дали не е само защото Дарки не харесва Ести, а пък ти харесваш Дарки? Не че е моя работа, но ти си тук отскоро и явно имаш предварителна нагласа...Пипилота Шантиклер написа:абе верче нали точно туй правим бе душо!vyara написа:Може би за да се разреши нещо, трябва да се задълбае. Да си каже всеки защо така мисли за другия и т.н. и най-важно да се разбере, че не е нужно да се харесваме всички еднакво, а като не разбираме някого да не го мразим само защото е различен и не прилича на нас. У всекиго има по нещо хубаво.Мнемозина написа:Щом не забелязваш, не се задълбавай.vyara написа:
казваме си кой от чия кръвна група е
за омразата трябва време и сърце
айде холан толкоз на сериозно не вземам никой тук:-)
Не. Не е така.vyara написа: Може би за да се разреши нещо, трябва да се задълбае. Да си каже всеки защо така мисли за другия и т.н. и най-важно да се разбере, че не е нужно да се харесваме всички еднакво, а като не разбираме някого да не го мразим само защото е различен и не прилича на нас. У всекиго има по нещо хубаво.
И точно от казването всеки какво мисли за другия нищо няма да произлезе, защото оттам тръгва проблемът.
Не е нужно да се харесваме, но пък нуждата от обиди съвсем не ми е ясна.
А мразенето... чак пък такива силни чувства...
П.П. Вече съм с катерици, благодарение на теб и Рем, а ти хич не забеляза.
Panta rhei...
- Пипилота Шантиклер
уви, изключително трудно еRemmivs написа:Уважаема Пипилота Шантиклер, простете нехайното ми обръщение към Вашата персона. Въпреки това съм дълбоко убеден, че посланието ми е стигнало до Вас. И все пак ще го повторя - Лейди Пипилота Шантиклер, бих Ви помолил да си мерите приказките. Едва ли е толкова трудно за Вас.Пипилота Шантиклер написа: оф!
второ
оф! аман!
Щото искам мир да има, ама като не може ще си трая. Може и неуместно да се бутам между шамарите, ама от добри подбуди го правя...esti написа:Ти пък къде виждаш лични конфликти:roll:vyara написа:Абе виждам, че има конфликти, обаче понеже са лични и човек е обръщал внимание най-вече на постовете към самия него, съм пропуснала дълбоките корени на тези конфликти. А като ви разглеждам всеки поотделно, не би трябвало да са непреодолими.esti написа:Е айде сега, не разбирате....vyara написа:Кат разбереш, кажи ми.[unknown] написа:Ха-ха-ха-ха-ха... Оп-са, оп-са...![]()
![]()
Женски бой...
![]()
![]()
![]()
Въпросът е принципен.
А и защо не последваш съвета на Мнемо....
Не вярвам да имате нужда от помощ, но ако решите - насреща съм.Пипилота Шантиклер написа:уви, изключително трудно е
- Пипилота Шантиклер
esti написа:Сигурна съм, че е така:lol:Пипилота Шантиклер написа: дарки където и да отиде не може да не направи впечатление (ако поне един път си я виждала)
А вероятно и писането/говоренето на простотии, плюс неадекватно и невъзпитано държание ви се зачита за трудов стаж, щом сте толкова усърдни и активни. Най-вече Дарк - ти имаш да наваксваш.
ести иска да е естетична! няма лошо
но за словесния и в частност за светския(разбирай интригантския) финес се изисква или наследственост
или академично образование по тази специалност
п.п. само за протокола да спомена че имам и двете
Как да не забелязвам катериците. Много ги забелязвам дажеМнемозина написа:Не. Не е така.vyara написа: Може би за да се разреши нещо, трябва да се задълбае. Да си каже всеки защо така мисли за другия и т.н. и най-важно да се разбере, че не е нужно да се харесваме всички еднакво, а като не разбираме някого да не го мразим само защото е различен и не прилича на нас. У всекиго има по нещо хубаво.
И точно от казването всеки какво мисли за другия нищо няма да произлезе, защото оттам тръгва проблемът.
Не е нужно да се харесваме, но пък нуждата от обиди съвсем не ми е ясна.
А мразенето... чак пък такива силни чувства...
П.П. Вече съм с катерици, благодарение на теб и Рем, а ти хич не забеляза.
И ако знаеш как съм възгордяна....
А пък за горното си мисля, че понякога едно недоразумение повлича неприязън. За това е хубаво някой ако те жегне нещо, да си изясниш, ако не можеш сам, с помощта на другия, защо така се е получило. Но на момента, защото после се наслагват премълчани неща и изведнъж ни в клин, ни в ръкав някой се нахвърля на някого и така се получава...
- snowprincess
аз се шегувах, че всичко знамvyara написа:Кажи де. Защо се изпотрепва народът словесно?snowprincess написа:аз знам всичко, бе, що не питаш менvyara написа:Кат разбереш, кажи ми.[unknown] написа:Ха-ха-ха-ха-ха... Оп-са, оп-са...![]()
![]()
Женски бой...
![]()
![]()
![]()
виж кво ти копнах:
“Вероятността за агресия се увеличава като функция на количеството складирана енергия и наличието на силата на освобождаващите енергия стимули. Агресията е неизбежна и периодично се наблюдават спонтанни изригвания”
ти, наскоро, разказваше колко те дразни колежката, това в теб се натрупва като неизразходвана енергия, представи си, че ставаш и и прасваш един шамар, как мислиш, че ще се почувстваш
същото въздействие имат словесните удари

В добрите ти подбуди изобщо не се съмнявам:-)vyara написа: Щото искам мир да има, ама като не може ще си трая. Може и неуместно да се бутам между шамарите, ама от добри подбуди го правя...
Не го мисли толкова, нищо му няма на мира - поне засега си е съвсем мирен:lol:
Много съм ти благодарение за моите клюкарчета.vyara написа:
Как да не забелязвам катериците. Много ги забелязвам даже
И ако знаеш как съм възгордяна....
А пък за горното си мисля, че понякога едно недоразумение повлича неприязън. За това е хубаво някой ако те жегне нещо, да си изясниш, ако не можеш сам, с помощта на другия, защо така се е получило. Но на момента, защото после се наслагват премълчани неща и изведнъж ни в клин, ни в ръкав някой се нахвърля на някого и така се получава...
Иначе: права си, но да си помисли по въпроса този, който се нахвърля на някого.
Panta rhei...
- Пипилота Шантиклер
а де, а де!от твайте уста в трудовата книжка, ама тцъ! не щътesti написа:Сигурна съм, че е така:lol:Пипилота Шантиклер написа: дарки където и да отиде не може да не направи впечатление (ако поне един път си я виждала)
Хм, работата е там, че никога няма да го направя. Убедена съм, че после ще ми е гадно, ако постъпя агресивно. Винаги се чувствам виновна, когато съм си изпуснала гнева. Но в живота човек често си трае и се съобразява, докато тук е по-лесно да кажеш "абе майната му, кво да му мисля толкоз"...snowprincess написа:аз се шегувах, че всичко знамvyara написа:Кажи де. Защо се изпотрепва народът словесно?snowprincess написа:аз знам всичко, бе, що не питаш менvyara написа:Кат разбереш, кажи ми.[unknown] написа:Ха-ха-ха-ха-ха... Оп-са, оп-са...![]()
![]()
Женски бой...
![]()
![]()
![]()
виж кво ти копнах:
“Вероятността за агресия се увеличава като функция на количеството складирана енергия и наличието на силата на освобождаващите енергия стимули. Агресията е неизбежна и периодично се наблюдават спонтанни изригвания”
ти, наскоро, разказваше колко те дразни колежката, това в теб се натрупва като неизразходвана енергия, представи си, че ставаш и и прасваш един шамар, как мислиш, че ще се почувстваш
Re: Лека нощ, дами!
Лека и на теб, и не ни се ядосвай на женските глупости.Remmivs написа:И спокойна.
Panta rhei...
- snowprincess
аз съм го правила в реалния живот, мога пак да го направя, но не и тук, когато имам възможността да дръпна шалтера ако нещо ме дразниvyara написа:Хм, работата е там, че никога няма да го направя. Убедена съм, че после ще ми е гадно, ако постъпя агресивно. Винаги се чувствам виновна, когато съм си изпуснала гнева. Но в живота човек често си трае и се съобразява, докато тук е по-лесно да кажеш "абе майната му, кво да му мисля толкоз"...snowprincess написа:аз се шегувах, че всичко знамvyara написа:Кажи де. Защо се изпотрепва народът словесно?snowprincess написа:аз знам всичко, бе, що не питаш менvyara написа:Кат разбереш, кажи ми.[unknown] написа:Ха-ха-ха-ха-ха... Оп-са, оп-са...![]()
![]()
Женски бой...
![]()
![]()
![]()
виж кво ти копнах:

А за нормален разговор се иска едно съвсем елементарно възпитание и поне мъничко чувство за мярка.Пипилота Шантиклер написа:esti написа:Сигурна съм, че е така:lol:Пипилота Шантиклер написа: дарки където и да отиде не може да не направи впечатление (ако поне един път си я виждала)
ести иска да е естетична! няма лошо
но за словесния и в частност за светския(разбирай интригантския) финес се изисква или наследственост
или академично образование по тази специалност
п.п. само за протокола да спомена че имам и двете
Понякога дори би могло и да е приятно...