Ескимосите казвали за секса: "Да се посмеем" или "Искаш ли да се посмееш с жена ми"
Току що четох една тема за синонимите на "правим секс" и за пореден път разбрах колко съм изостанала и колко ми е беден речника
ето я темата
С практиката или с теорията?vyara написа:...колко съм изостанала ...
Споко ма, Верче!vyara написа: Току що четох една тема за синонимите на "правим секс" и за пореден път разбрах колко съм изостанала и колко ми е беден речника![]()
А може да ни изненада и със снимков/*.avi материал!!!esti написа:А после съм сигурна, че ще намериш думи да ни го разкажеш:blum:
А Калиостро ще продава билетчета за премиерата:lol:Звеневия написа:А може да ни изненада и със снимков/*.avi материал!!!esti написа:А после съм сигурна, че ще намериш думи да ни го разкажеш:blum:
esti написа:А Калиостро ще продава билетчета за премиерата:lol:
И с двете, кво да лъжаЗвеневия написа:С практиката или с теорията?vyara написа:...колко съм изостанала ...
Номера е само с поглед да си уредиш "среща", без синоними!vyara написа:И с двете, кво да лъжаЗвеневия написа:С практиката или с теорията?vyara написа:...колко съм изостанала ...
Обаче тук иде реч за синонимите. Направо не подозирах, че хората имат такова въображение:blink:
Ами то при нас така се получава, без уговорки. На мен затова ми стана смешно като четох някои "покани за секс". Повечето са направо антисексуални...Звеневия написа:Номера е само с поглед да си уредиш "среща", без синоними!vyara написа:И с двете, кво да лъжаЗвеневия написа:С практиката или с теорията?vyara написа:...колко съм изостанала ...
Обаче тук иде реч за синонимите. Направо не подозирах, че хората имат такова въображение:blink:
А викаш "изостанала"!vyara написа: Ами то при нас така се получава, без уговорки.
четох четох....Звеневия написа:esti написа:А Калиостро ще продава билетчета за премиерата:lol:
Обаче няма да гледа!