а това за мен
1. Добрутро.Пипилота Шантиклер написа:Мнемо, Принцесо, Верче и Рем това е за вас![]()
а това за менче имам нужда след снощи
дърпахме си плитките, а рем ни разтървавашеKent написа:1. Добрутро.Пипилота Шантиклер написа:Мнемо, Принцесо, Верче и Рем това е за вас![]()
2. Кво правили снощи чтеримцата, мммна тъмно или на светло
Да не игмало пак троянски войни....агресията е освежаваща в тази никаква зимаПипилота Шантиклер написа:дърпахме си плитките, а рем ни разтървавашеKent написа:1. Добрутро.Пипилота Шантиклер написа:Мнемо, Принцесо, Верче и Рем това е за вас![]()
А за мен:(:crying:Пипилота Шантиклер написа:Мнемо, Принцесо, Верче и Рем това е за вас![]()

Пипилота Шантиклер написа:
дбртрууууууууууууууууууу!
Айде на Витоша!
Дубрутро!Пипилота Шантиклер написа:Мнемо, Принцесо, Верче и Рем това е за вас![]()
Точно там е въпросът - не бяхме само четиримцата.Kent написа:...Пипилота Шантиклер написа:Мнемо, Принцесо, Верче и Рем това е за вас![]()
![]()
Изненадах се приятно. Да можеш да кажеш "Извинявай" е достойно за уважение качество.Пипилота Шантиклер написа:Мнемо, Принцесо, Верче и Рем това е за вас![]()

бря! а кой друг беше? не помня:lol:Мнемозина написа:Точно там е въпросът - не бяхме само четиримцата.Kent написа:...Пипилота Шантиклер написа:Мнемо, Принцесо, Верче и Рем това е за вас![]()
![]()