Забравих си- вика

Все същите
Аватар
Green Light

Забравих си- вика

Мнение от Green Light »

Начи компа през деня е крайно нежелан. Само 10 минути скайп като източник по който да изпратя задачи щото имаме 2месечен план да бием отличничката по математика. 2 месеца по 5 задачи, ма не става като се прибера щото нали се прибирам късно, та... скайп, преписва и гаси компа!

Тати, забравих си паролата на компютъра.

Бе, викам аз, малко стреснат, ти откъде ми пишеш сега!? - Кой знае къде ми е детето! Идиот съм аз а не баща! Като ме знае как ще му пиля на главата сигурно е отишъл другаде за да може да ги издърпа тия задачи.... Дали съм му сменял паролата и да съм забравил? Как мога, бе! Егати досадата съм станал- задачи, тва онова, не им стига училището ами сега пак мръзне риш по улиците в квартала. На бас че ще киха като се върна довечера. И шапка няма, че я загуби. 3-тата...

Аааа, не на компютъра, на скайпа си забравих паролата. - (Е! В къщи си е.)

(?!... ?!) Ама тати, викам, ти си в скайп! Нали ми пишеш?!

.... Ааа, нищо, бе нищо.. ъъъ ммм на другия скайп, където са ми контактите.

Разкритие.

Ма па колко хляб има да изяде докато почне да ме премята качествено.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Може специално да си е направил нов скайп, за да ти го каже. На мен мъжа ми ми беше направил профил в скайп. Обаче и аз така си забравих паролата, т.е. паролата, която той измислил. И той я забравил. И аз така си направих нов профил. Що да те премята?
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

vyara написа:Може специално да си е направил нов скайп, за да ти го каже. На мен мъжа ми ми беше направил профил в скайп. Обаче и аз така си забравих паролата, т.е. паролата, която той измислил. И той я забравил. И аз така си направих нов профил. Що да те премята?
щото е казал на "другия скайп, където са ми контактите"

:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

добричко му е детенцето много, ама малко се разсеяло и исе издало
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

vyara написа:Може специално да си е направил нов скайп, за да ти го каже...
Аха, аха! Даже е много вериятно сега в момента вече да е решил задачите и да учи по български или пише преразказ та да си оправи почерка.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

скайп?
не използвам скайп.
:-)
един проблем по малко.:cool:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Мда, расте бодра смяна :bigsmile:
А нЕкои хора изостават от нАучно-техническия прогрес. Хак им е :blum:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Детето ми обясни всичко и светнах. Всичко има логична и невинна причина, той е чист и всякакви съмнения са снети.

Малкия:

Тати!- измъчен та измъчен. Да - викам. Госпожата ни кара да пишеме мноого, пък аз не искам. Откъде викам ми звъниш? От час, кажи какво да правя? И аз помълчах помълчах пък викам - ми не пиши!

Ще ми тормозят децата!
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Green Light написа: Малкия:

Тати!- измъчен та измъчен. Да - викам. Госпожата ни кара да пишеме мноого, пък аз не искам. Откъде викам ми звъниш? От час, кажи какво да правя? И аз помълчах помълчах пък викам - ми не пиши!

Ще ми тормозят децата!
я, обясни... бъзикаш ли се нещо
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

latrevw написа:
Green Light написа: Малкия:

Ще ми тормозят децата!
я, обясни... бъзикаш ли се нещо
Изобщо.
Ми какво да обяснявам. Имат задължителна занималня, знаеш. Тва е ако на някое дето случайно му е приятно и си харесва госпожата и обича там да се занимава в клас, после следобед в занималнята му обясняват че греши и че цялата работа съкс. Следобед моя човек трябва да пише по два листа ката ден. Ми омръзва му на детето и се обажда да види дали и как може да изклинчи. Пък на мене отвреме навреме ми омръзва да казвам трябва. И така.

П.П. Майка му не знае. Не личи досега и тука да е прочела.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Green Light написа: Изобщо.
Ми какво да обяснявам. Имат задължителна занималня, знаеш. Тва е ако на някое дето случайно му е приятно и си харесва госпожата и обича там да се занимава в клас, после следобед в занималнята му обясняват че греши и че цялата работа съкс. Следобед моя човек трябва да пише по два листа ката ден. Ми омръзва му на детето и се обажда да види дали и как може да изклинчи. Пък на мене отвреме навреме ми омръзва да казвам трябва. И така.

П.П. Майка му не знае. Не личи досега и тука да е прочела.
"задължителна занималня" - няма такова нещо. може да ходи, ако вие искате
колкото повече пише, толкова по-добре

п.п. пращам линк на майка му :lol:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

latrevw написа:

5 лева не оправят ли работата?
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа:
latrevw написа:

5 лева не оправят ли работата?
за всеки случай като влизаш довечера си сложи куфарчето пред лицето. така откриваш други части, ама... няма пълно щастие
just perfect
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа:
Ще ми тормозят децата!
специално за родители на момчета... ако ти се слуша... http://www.ted.com/talks/lang/eng/ali_c ... rning.html
just perfect
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

bead_ написа:
Green Light написа:
Ще ми тормозят децата!
специално за родители на момчета... ако ти се слуша... http://www.ted.com/talks/lang/eng/ali_c ... rning.html
хехе, готино
само дето още е в сферата на пожеланията
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

bead_ написа:
Green Light написа:
Ще ми тормозят децата!
Готино много. Обаче само поставя проблема. Никакво решение, никаква насока, нищо. Иначе съм съгласен открай докрай.
This is a woman's world, и една надежда ни оставя че it wouldn't be nothing without a man or boy.
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

bead_ написа:
Green Light написа:
Ще ми тормозят децата!
Изслушах го, нокато цяло не съм съгласна. Това делене на момчета и момичета е много крайно. Кен Робинсън много по точно е усетил нещата. Децат, а и хората впоследствие разделя на академичен и неакадемичен тип.

Аз имам две момчета и те са коренно различни- единият е читанка, а другият само му се играе и въобще не му се учи това, което го карат в училище. Но ако искаш вярвай, за малкия, се тревожа много по-малко, отколкото за големия. Той е супер предприемчив и оправен, нещо, което не може да се каже за баткото, който освен да чете и да учи, друго много трудно му се удава да прави.

П.П. Малкия, миналата година (5 кл.) заяви, че трябвало да си намери работа през лятото, защото имал много свободно време. И си намери - раздаваше флаери на един магазин. След време се отказа, защото му плащали прекалено малко за работата, която вършел. :-)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Nejimaki-dori написа:... След време се отказа, защото му плащали прекалено малко за работата, която вършел. :-)
:grin::grin::grin:

Ти какво му каза?
Аватар
Nejimaki-dori

Green Light написа:
Nejimaki-dori написа:... След време се отказа, защото му плащали прекалено малко за работата, която вършел. :-)
:grin::grin::grin:

Ти какво му каза?
Аз още в началото знаех, че е малко, оставих го сам да го разбере. Иначе му казах, че щом така е преценил, значи наистина са му плащали малко. :-)
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

.
Последно промяна от latrevw на 22.02.11, 16:02, променено общо 1 път.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Green Light написа: Готино много. Обаче само поставя проблема.
това е алиби. не решение. решението ти си го взел на минутата. и вярвам, че е правилно.
just perfect
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Nejimaki-dori написа:Това делене на момчета и момичета е много крайно:-)
всъщност тя започва точно с тази уговорка. че децата са различни и не може да им се слагат етикети по полов признак.

аз си мислех, пък, че положението с учителите в началния курс е абсолютно същото и в бг. толкова рядко мъже се насочват към учителската професия, а в детските градини според мен няма нито един.
just perfect
Аватар
Nejimaki-dori

latrevw написа:
п.п. имам познати, които разсъждават като теб, не се тревожат за детето, защото било "оправно". аз пък с удоволствие залагам на смотльовците дето само четат. не се притесняваш, че винаги ще успее да спечели пари и ще е ок? а другия ще се забие примерно в научна работа и горко му :lol:?
Не си разбрала това което съм написала. Не се тревожа за оправния, защото той вижда много бързо правилните решения, там където другите се лутат. Не е праволинеен и вижда детайли, които другите подминават. Той ще се справя в различни ситуации, без особени затруднения. А големия, той ще направи всичко което му се каже и покаже, но рядко ще прояви инициатива да пробва нещо сам. И не, не се притеснявам, че ще се занимава с научна работа, просто защото не го виждам да прави друго.

И още- не смятам читанките за смотльовци, не знам откъде го извади това. И аз бях такава и аз завърших английската (първа, по времето, когато нямаше втора) с отличие. Радвам му се, виждам себе си. Но не съм сигурна, че това е най-доброто.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Nejimaki-dori написа: Не си разбрала това което съм написала. Не се тревожа за оправния, защото той вижда много бързо правилните решения, там където другите се лутат. Не е праволинеен и вижда детайли, които другите подминават. Той ще се справя в различни ситуации, без особени затруднения. А големия, той ще направи всичко което му се каже и покаже, но рядко ще прояви инициатива да пробва нещо сам. И не, не се притеснявам, че ще се занимава с научна работа, просто защото не го виждам да прави друго.

И още- не смятам читанките за смотльовци, не знам откъде го извади това. И аз бях такава и аз завърших английската (първа, по времето, когато нямаше втора) с отличие. Радвам му се, виждам себе си. Но не съм сигурна, че това е най-доброто.
да, изтрих се, защото усетих, че се отплеснах в мои си опасения, които нямат нищо общо с написаното от теб
Аватар
Nejimaki-dori

latrevw написа: да, изтрих се, защото усетих, че се отплеснах в мои си опасения, които нямат нищо общо с написаното от теб
:good:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

ние решаваме късно
така се получава някак си
викам й ето не са толкова трудни, нали ги разбра
да, разбрах ги обаче докато се сетя да направя така ми е трудно
нищо казвам, ще се научиш
помогни сега ти на сестра си да поиграе симс, че тя пък има да учи английски
:grin:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

bead_ написа:
Nejimaki-dori написа:Това делене на момчета и момичета е много крайно:-)
всъщност тя започва точно с тази уговорка. че децата са различни и не може да им се слагат етикети по полов признак.

аз си мислех, пък, че положението с учителите в началния курс е абсолютно същото и в бг. толкова рядко мъже се насочват към учителската професия, а в детските градини според мен няма нито един.
И това за пистолетите играчки и подобни неща - в деЦката не го пуснаха малкия с един меч от дунапрен или там нещо подобно. Прекалялено ми се види някак...

Интересни неща каза жената. Има върху какво да се замислим. Само дето на края с това "дайте да правим по-добри игри" като единствен едва ли не изход нещо не ми допадна.
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:Детето ми обясни всичко и светнах. Всичко има логична и невинна причина, той е чист и всякакви съмнения са снети.
А колко хляб е изял между двата ти поста? :roll:

Майтап бе, майтап. :lol:
Panta rhei...
Публикувай отговор