Е тва е висша форма на егоизъм и идоития! дай са, щото мене ме е шубе другите да мрът. Ти знаеш ли нещо за хората отатък границата - кои са, как са, що са, какво искат те, имат ли нужда от помощ и подкрепа, та така се изказваш?vyara написа:Ти искаш нормална РЕакция, а аз искам нормална "акция", демек действия. Недвусмислени. Смислени. С ясна цел. И с чиста цел.Green Light написа: Нека има нормална реакция от нормалните хора.
Когато един политик се юрне да прави нещо определено, аз питам - а каква е целта, извинете? Ми целта, викат те, е да почетем. Ама според мен, ако това ви е целта само и единствено, то може да почетете и тука. Защо там? Аз искам да питам - вие, политиците мир ли искате със Сърбия или да се дракате? И на вашите двусмислени действия, ако сърбите отвръщат недвусмислено, щото не им дреме за политическите ви номера, тогаз кой е виновен?
Аз като гражданин на България искам мир със съседните държави. Не искам конфликти. И ако някой с двусмислени действия провокира такива, то аз не го харесвам и не го одобрявам. Моята цел е ясна. А вашата каква е?
Баси! По същия начин са мислели и говорели толумите когато Ботев, Левски, Бенковски и др. са се опитвали да повдигнат народния дух за борба - стига само че не са ги слушали щото са щехме да сме си още булгаристан.
Ей тук така, най отговорно заявявам, че подкрепям всяка провокация която ще принуди сърбите да пролеят кръв!