невероятно, но факт...

Все същите
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

pocti_bezobidna написа:
Ън написа:
Не са ти съвсем ясни нещата, виждам.
Виж кво, говорила съм с хора там. не по вестниците, не по ТВ-тата.
изобщо не можеш да си представиш каква им е трагедията - и на едните, и на другите.
И какво носят в себе си, дето не могат да го излекуват с поколения, дори и да искат, а те НЕ искат или опне повечето.
Тука трябва да благодарим на бога всеки ден, че ни се размина този ужас.
Така че няма нужда да ми даваш разяснения.
:lol: Ами, разбира се, че е трагедия! И не 100, ами още 1000 години няма да се забрави и няма да се прости и няма да се излекува!
Но по това не виждам никакъв спор да има! Но да кажеш, че не били сърбите виновни, а някаква си шайка главорези- наемници, е аре моля ти се- явно трябва да ти се обяснят нещата!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Ън написа: Колкото за комунистите. Важното е кой и защо е влизал в партията. Ако е заставян по накакъв начин насилствено да стане комунист- ок, простено му е, но ако сам, доброволно го е пожелал...
Пример с членовете на Вафен СС. Старите членове- до 1939г. приети в СС, често са били директнво разстрелвани на бойното поле след кратък военен трибунал от трима офицера. Защото тези членове доброволно са влизали във Вафен СС. Съвсем розлично и било отношението към младите членове, приети след 39-та. Защото тогава е станало задължително и насилствено приемането в СС...
боже господи!!! настръхнах цялата. баща ми е станал доброволно комунист, Ън. хайде да го разстреляме?
аз не понасям комунисти, но си съжителствахме много добре с баща ми, всеки с неговите си разбирания

не знам какво ти е станало, от Боев ли се зарази, но напоследък сипеш омраза в невероятни количества
нещата не са само черни и бели
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

holi_day написа: ГЕРБ ли? :rotfl24:
:bad:
Виж подводницата!
annonymus

Мнение от annonymus »

Ън написа:
pocti_bezobidna написа:
Ън написа:
Не са ти съвсем ясни нещата, виждам.
Виж кво, говорила съм с хора там. не по вестниците, не по ТВ-тата.
изобщо не можеш да си представиш каква им е трагедията - и на едните, и на другите.
И какво носят в себе си, дето не могат да го излекуват с поколения, дори и да искат, а те НЕ искат или опне повечето.
Тука трябва да благодарим на бога всеки ден, че ни се размина този ужас.
Така че няма нужда да ми даваш разяснения.
:lol: Ами, разбира се, че е трагедия! И не 100, ами още 1000 години няма да се забрави и няма да се прости и няма да се излекува!
Но по това не виждам никакъв спор да има! Но да кажеш, че не били сърбите виновни, а някаква си шайка главорези- наемници, е аре моля ти се- явно трябва да ти се обяснят нещата!
не, не са виновни шайка наемници-главорези.
Наред с редовната армия и наемниците е имало и немалко доброволци - не наемници, решени да бранят родината.
Ън, това е война. В такива условия никой не разсъждава нормално.
Най-виновни са тия, дето са издавали заповедите.
Ама виждаш, че и тях не могат да ги осъдят.
Няма справедливост, няма възмездие - има само моментни интереси политически.
И ако не намериш сили да се пребориш с това - ще трови и теб, и децата, и внуците ти.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Колкото за комунистите. Важното е кой и защо е влизал в партията. Ако е заставян по накакъв начин насилствено да стане комунист- ок, простено му е, но ако сам, доброволно го е пожелал...

ко значи насилствено ве братчед, някой някого да е ръгъл с остена ли...не се сещам за такива неща, или за службица, за издигане в кариерата...и това ли е насилствено ибахти
измекярството и педераслъка и те ли са насилствени, чак се чудя
нито татко нито дядо са имали нещо общо с бкп /опазил ги Господ/, в семейството ми не е имало никви репресии или стопове за развитиие на мене или сестра ми, що така, тъста пък като бил партиен секретар на цеха, още го търсят подопечните му на дърти години за съвет, разнообразно оцветени старци и периодично ходят да къркат по разни пенсионерски капани. щото са по мъдри от нас.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

latrevw написа:
Ън написа: Колкото за комунистите. Важното е кой и защо е влизал в партията. Ако е заставян по накакъв начин насилствено да стане комунист- ок, простено му е, но ако сам, доброволно го е пожелал...
Пример с членовете на Вафен СС. Старите членове- до 1939г. приети в СС, често са били директнво разстрелвани на бойното поле след кратък военен трибунал от трима офицера. Защото тези членове доброволно са влизали във Вафен СС. Съвсем розлично и било отношението към младите членове, приети след 39-та. Защото тогава е станало задължително и насилствено приемането в СС...
боже господи!!! настръхнах цялата. баща ми е станал доброволно комунист, Ън. хайде да го разстреляме?
аз не понасям комунисти, но си съжителствахме много добре с баща ми, всеки с неговите си разбирания

не знам какво ти е станало, от Боев ли се зарази, но напоследък сипеш омраза в невероятни количества
Това го дадох като пример за различно отношение към членове на една и съща(престъпна) организация.
А другото не съм го казал, ти сама си го изфантазира. Не съм казал, че трябва да бъдат убивани комунистите, но трябва да знаят, включително и баща ти, че са били членове на престъпна организация. Само това. И това съм го казвал и друг път. А за целта, още навремето- началото на 90- те, комунистическата партия трябваше да се обяви за престъпна организация, както националсоциалистическата навремето.

Изображение
Аватар
Света вода ненапита

Kent написа:
Колкото за комунистите. Важното е кой и защо е влизал в партията. Ако е заставян по накакъв начин насилствено да стане комунист- ок, простено му е, но ако сам, доброволно го е пожелал...

ко значи насилствено ве братчед, някой някого да е ръгъл с остена ли...не се сещам за такива неща, или за службица, за издигане в кариерата...и това ли е насилствено ибахти
измекярството и педераслъка и те ли са насилствени, чак се чудя
нито татко нито дядо са имали нещо общо с бкп /опазил ги Господ/, в семейството ми не е имало никви репресии или стопове за развитиие на мене или сестра ми, що така, тъста пък като бил партиен секретар на цеха, още го търсят подопечните му на дърти години за съвет, разнообразно оцветени старци и периодично ходят да къркат по разни пенсионерски капани. щото са по мъдри от нас.
всъщност имаше "заставяни" да влезнат в партията... разни некадърници, които нямаха друг шанс да пробият, освен сами да се "самозаставят" да станат "партийци"... е, точно тези "партийци" натвориха куп глупости, а после, след 10.11.1989 г., първи се отказаха от партията и станаха демократи...
познавам не един и двама такива...
Виж подводницата!
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Kent написа:
БоЕВ написа:
Kent написа:... комунисти .... чисто по библейски морални принципи...
Оксиморон! Няма как да свържеш на едно място "комунист" с "библейски", "чист", "морал" и "принцип" - едното изключва другите и обратно.
оксиморон, хексалгин тва са много сложни думи за мене:cool:
що не публикува целия цитат:lol:

ако ся седем или колко милиона българи предстанат пред страшния съд
познай къф ше е "партийния" цвят на падналите само червено или "бяло зелено червено":lol:
Има ли начин да се изразяваш по ясно.:-)
Аватар
Глас в пустиня

pocti_bezobidna написа:
БоЕВ написа:
pocti_bezobidna написа:...
Заради Хитлер и компания де що има немец ли да мразя и да му викам, че е роден убиец? :winkw:

....
От това ти манипулативно твърдение излиза че - всички българи са комунисти или че, комунистите са България. В Германия национал социалистите на Хитлер са точно това - убийци - и тая партия е забранена със закон. В България обаче, пак социалисти, са още със свободен достъп до власт и на мода.
Нищо не излиза.
И аз това викам - нищо не излиза от такива сравнения.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Ън написа: Това го дадох като пример за различно отношение към членове на една и съща(престъпна) организация.
А другото не съм го казал, ти сама си го изфантазира. Не съм казал, че трябва да бъдат убивани комунистите, но трябва да знаят, включително и баща ти, че са били членове на престъпна организация. Само това. И това съм го казвал и друг път. А за целта, още навремето- началото на 90- те, комунистическата партия трябваше да се обяви за престъпна организация, както националсоциалистическата навремето.
баща ми никога няма да го разбере, защото той е от онези искрено вярващи в партията, не знам как е станало зомбирането, аз се ядосвам страшно много, защото той иначе е умен човек, а за това е сляп.

за обявяването им за престъпна организация и аз съм съгласна.

просто исках да кажа, че не може да слагате всички в един кюп, виж и кента какво е писал.
имало е страшни изроди, но да се казва, че всички комунисти са боклуци, не мога да приема. и не заради баща ми, а въобще...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

познай къф ше е "партийния" цвят на падналите само червено или "бяло зелено червено":lol:

някой друг да не е разбрал:lol:
ако се появят още двама
ще се изразя съвсем по-ясно:-)
Аватар
Глас в пустиня

Ън написа: ...За сърбите...
За сърбите - обикновените - беше много трудно да повярват, че клането в сребреница действително е станало и не е инсценирано. Убедиха ги видеоклипчета, по каква причина заснети от самите извършители не зная, които показват: в един момент сръбски офицер в униформа разговаря с 12/13 годишен младеж докато конвоират група цивилни нанякъде, миг след това същият офицер разстрелва хладнокръвно същия този младеж с изстрела в главата. Туше - сърбите гледат като насрани.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

просто исках да кажа, че не може да слагате всички в един кюп, виж и кента какво е писал.
имало е страшни изроди, но да се казва, че всички комунисти са боклуци, не мога да приема. и не заради баща ми, а въобще...
е аз не съм авторитет, имало е има и ще има страшни изроди. изродите нямат цвят обаче. [/quote]
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

latrevw написа:
Ън написа: Това го дадох като пример за различно отношение към членове на една и съща(престъпна) организация.
баща ми никога няма да го разбере, защото той е от онези искрено вярващи в партията, не знам как е станало зомбирането, аз се ядосвам страшно много, защото той иначе е умен човек, а за това е сляп.

за обявяването им за престъпна организация и аз съм съгласна.

Да бе, ясно, ама аз не слагам всички в един куп. Даже за това дадох сравнението с Вафен СС, за да покажа, че отношението Е и Трябва да бъде различно.
Тук смесихме пак темите с комунистите, сърбите, фашистите, немците :lol: и т.н., а не бива да се смесват. Затова стават и недоразуменията.
За сърбите е друг въпроса. Война с Хърватска, война с Босна и Херцеговина, война с Косово... Е, все наемниците ли им виновни? Естествено, че сърбите са си такива. Те просто са такива. Ето и до сега крият Ратко Младич... Ми, сган са...като цяло.

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

БоЕВ написа:
Ън написа: ...За сърбите...
За сърбите - обикновените - беше много трудно да повярват, че клането в сребреница действително е станало и не е инсценирано. Убедиха ги видеоклипчета, по каква причина заснети от самите извършители не зная, които показват: в един момент сръбски офицер в униформа разговаря с 12/13 годишен младеж докато конвоират група цивилни нанякъде, миг след това същият офицер разстрелва хладнокръвно същия този младеж с изстрела в главата. Туше - сърбите гледат като насрани.
Така е.
Забрави да добавиш, че на клипа имаше и разговор. И цинизма в думите на сръбския офицер- гледаше момчето и смеейки се го питаше- "Страх ли те е?" И после му каза- "Не се страхувай, няма нищо страшно!"
Последно промяна от Ън на 23.02.11, 15:27, променено общо 1 път.

Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Додю Додев написа:
БоЕВ написа: Оксиморон! Няма как да свържеш на едно място "комунист" с "библейски", "чист", "морал" и "принцип" - едното изключва другите и обратно.
има как... просто, явно не познаваш, или не искаш да познаваш такива хора...
А, ти явно не познаваш системата - самата система не позволява да останеш "чист" - може веднъж да е, само веднъж, но всеки парт член е "дал" мнение по задължение за даден човек, обикновено не комунист и по тоя начин волно или не волно е повлиял на по нататъшната му съдба. Капиши? Няма чисти в това блато, затова и ден днешен се държат като секта.
Аватар
Глас в пустиня

snigmi написа:
latrevw написа:
snigmi написа: Много си прав, точно навреме му е. Аз дори се усмихнах, като си го помислих предизборно. Някакси предвидимо беше.
вие наистина ли мислите, че щото ще има бебе и хората (или бабичките) ще тръгнат да гласуват за него

айде бе........
Айде - да, цяла наука има за това:grin:
А, кажи са, че "нАуката" лъже - виж колко много хора действат първосигнално.
Аватар
Глас в пустиня

holi_day написа:
Додю Додев написа:
БоЕВ написа: Оксиморон! Няма как да свържеш на едно място "комунист" с "библейски", "чист", "морал" и "принцип" - едното изключва другите и обратно.
искаш да кажеш, че не познава никой от ГЕРБ ли? :rotfl24:
Тия мене ме познават! :rotfl24:
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:
ЪН, пич, беги а се лекуваш от заразата! :rotfl24:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

БоЕВ написа:
Додю Додев написа:
А, ти явно не познаваш системата - самата система не позволява да останеш "чист" - може веднъж да е, само веднъж, но всеки парт член е "дал" мнение по задължение за даден човек, обикновено не комунист и по тоя начин волно или не волно е повлиял на по нататъшната му съдба. Капиши? Няма чисти в това блато, затова и ден днешен се държат като секта.
аз също си имах характеристика от у-ще май за кандидатстване във вуз-а - не съм бил активен, леко мързелив, скатавка с две думи и така нататъка. не се сещам да ми е попречила за вуз-а, ако някой въобще я е чел освен мен, щото беше запечатана, а на мен ми беше амаааа много интересно. С другарката /класната/ и досега се имаме. Ама аз си бях такъв де тогава. Хормони брат, дремеше ми за първи май, за седми ноември и стенвесниците. В ташаците ми бушуваше друга революция.
Аватар
Глас в пустиня

Kent написа:... разнообразно оцветени старци и периодично ходят да къркат по разни пенсионерски капани. щото са по мъдри от нас.
Нищо подобно - това са хора от рода на ония, дето Моисей ги е размотавал 40 години из пустинята преди да въведе в обетованата земя необременените - за мнозина все още парт сека е авторитет, защото друго не познават.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

snigmi написа:
latrevw написа:
snigmi написа: Много си прав, точно навреме му е. Аз дори се усмихнах, като си го помислих предизборно. Някакси предвидимо беше.
вие наистина ли мислите, че щото ще има бебе и хората (или бабичките) ще тръгнат да гласуват за него

айде бе........

то наука си има, може и да е решил да опита тази врътка, но при сегашната ситуация се съмнявам, че ще привлече масово гласоподаватели.

науката казва, че народът е толкоз прост ли?
Аватар
Света вода ненапита

БоЕВ написа: А, ти явно не познаваш системата - самата система не позволява да останеш "чист" - може веднъж да е, само веднъж, но всеки парт член е "дал" мнение по задължение за даден човек, обикновено не комунист и по тоя начин волно или не волно е повлиял на по нататъшната му съдба. Капиши? Няма чисти в това блато, затова и ден днешен се държат като секта.
ти да не би да си бил в системата, та знаеш толко извътре кой какво и на кого е давал?

прекалено много си мислиш, че знаеш всичко... е, да те зарадвам - НЕ знаеш всичко...
а от малкото, което си чул и видял, не можеш да правиш капитални заключения!
Виж подводницата!
Аватар
Глас в пустиня

Kent написа:

някой друг да не е разбрал:lol:
ако се появят още двама
ще се изразя съвсем по-ясно:-)
Е, имам време, ще почакам.:-)
Аватар
Света вода ненапита

БоЕВ написа:
Kent написа:... разнообразно оцветени старци и периодично ходят да къркат по разни пенсионерски капани. щото са по мъдри от нас.
Нищо подобно - това са хора от рода на ония, дето Моисей ги е размотавал 40 години из пустинята преди да въведе в обетованата земя необременените - за мнозина все още парт сека е авторитет, защото друго не познават.

:rotfl24:
Виж подводницата!
Аватар
Глас в пустиня

Kent написа:
БоЕВ написа:
Додю Додев написа: има как... просто, явно не познаваш, или не искаш да познаваш такива хора...
аз също си имах характеристика от у-ще май за кандидатстване във вуз-а - не съм бил активен, леко мързелив, скатавка с две думи и така нататъка. не се сещам да ми е попречила за вуз-а, ако някой въобще я е чел освен мен, щото беше запечатана, а на мен ми беше амаааа много интересно. С другарката /класната/ и досега се имаме. Ама аз си бях такъв де тогава. Хормони брат, дремеше ми за първи май, за седми ноември и стенвесниците. В ташаците ми бушуваше друга революция.
Ти изхождаш от твоя опит, а аз от моя - защо ме съдиш тогава?
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:...

Не! Малко повече.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

БоЕВ написа:
защо така, те са умни хора в болшинството си, познавах/познавам някой /и вече поумряха де/ извор на дълбока мъдрост бяха и са живите и тея дето ги няма голяма част. интересно ми е било да си говоря с тях. в малко от дядовците впрочем има ожесточение за димитровград, девня заводите....въобще соц. проектите а са бачкали като дяволи. за съсипаната младост заради разни химери.
а ние искаме сичко изведнъж и сега. държавност, спарведлив съд, благоденсттвие и други неща че и демокрация най-нахално, и сичкото накуп, неща дето ги няма тука от поне илядо години. сакън да не се минем да умрем преди пак да станем велика българия. ай сиктир.
Аватар
Глас в пустиня

Додю Додев написа:
БоЕВ написа: А, ти явно не познаваш системата - самата система не позволява да останеш "чист" - може веднъж да е, само веднъж, но всеки парт член е "дал" мнение по задължение за даден човек, обикновено не комунист и по тоя начин волно или не волно е повлиял на по нататъшната му съдба. Капиши? Няма чисти в това блато, затова и ден днешен се държат като секта.
ти да не би да си бил в системата, та знаеш толко извътре кой какво и на кого е давал?

прекалено много си мислиш, че знаеш всичко... е, да те зарадвам - НЕ знаеш всичко...
Да, прав си, не знам всичко - затова говоря/пиша и държа само на/за неща които знам.:-)
Аватар
Света вода ненапита

БоЕВ написа:

Не! Малко повече.
няма начин тук, да не се съглася с теб...
много, ама много повече е прост тоз народ...
защото само изключително прост народ може да гласува за "месии" и накрая да си натресе сегашните...
Виж подводницата!
Аватар
Света вода ненапита

БоЕВ написа:
Додю Додев написа:

Да, прав си, не знам всичко - затова говоря/пиша и държа само на/за неща които знам.:-)
е, от това, дето изписа дотук в темата се, вижда, че пишеш за неща, които НЕ знаеш...
Виж подводницата!
annonymus

Мнение от annonymus »

latrevw написа:
snigmi написа:
latrevw написа: вие наистина ли мислите, че щото ще има бебе и хората (или бабичките) ще тръгнат да гласуват за него

айде бе........

то наука си има, може и да е решил да опита тази врътка, но при сегашната ситуация се съмнявам, че ще привлече масово гласоподаватели.

Науката може да казва куп неща. И много неща да се правят според науката.
Допускам всичко - включително да е предизборен ход. Леко е извратено, но е възможно. Казвам - допускам го. Сватба по-логично, по-лесно.

Може да кажете, че съм проста, комунистка и каква ли не, обаче за мен при новината, че един човек чака дете, единствената нормална реакция първоначална, е да се усмихнеш.
После мислиш кой е, какъв е, защо е.
Да наричаш неродени деца "метастази" е вулгарно.
:winkw:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Додю Додев написа:
БоЕВ написа:

Не! Малко повече.
няма начин тук, да не се съглася с теб...
много, ама много повече е прост тоз народ...
защото само изключително прост народ може да гласува за "месии" и накрая да си натресе сегашните...
Господа, вие не сте ли от народа
или само другите са глупави, вие умните стоите настрани и отвисоко наблюдавате какви ще ги натвори простия народ

същата тази наука, на която се позовавате, казва, че трябва да манипулирате народа, но в момента, в който го подцените, изяждате хурката.
Аватар
Глас в пустиня

Kent написа:
БоЕВ написа:
защо така, те са умни хора в болшинството си, познавах/познавам някой /и вече поумряха де/ извор на дълбока мъдрост бяха и са живите и тея дето ги няма голяма част. интересно ми е било да си говоря с тях. в малко от дядовците впрочем има ожесточение за димитровград, девня заводите....въобще соц. проектите а са бачкали като дяволи. за съсипаната младост заради разни химери.
а ние искаме сичко изведнъж и сега. държавност, спарведлив съд, благоденсттвие и други неща че и демокрация най-нахално, и сичкото накуп, неща дето ги няма тука от поне илядо години. сакън да не се минем да умрем преди пак да станем велика българия. ай сиктир.
Всичко това за което пишеш е така. С дребни несъответствия разбира се. Ленинските съботници и бригадите са пряк наследник на нарядите, пак доброволен, безплатен труд за облагородяване на местата за живеене - при нас това отсъства обаче, чакаме си благоденствието на готово. На пук на това, че в болшинството си сме умни, начетени и прекрасно образовани хора си остава факта, че 20+ години вече не можем да излезем от блатото - причината е една - убитата инициатива и страха от поемането на отговорност, дълбоко погазени и втълпени от предходния режим, та за това и сега беловласите йош гледат с умиление бившите властници като кутрета пред кебапчийница.:-)
Аватар
snigmi

Мнение от snigmi »

pocti_bezobidna написа:
latrevw написа:
snigmi написа: Айде - да, цяла наука има за това:grin:

Науката може да казва куп неща. И много неща да се правят според науката.
Допускам всичко - включително да е предизборен ход. Леко е извратено, но е възможно. Казвам - допускам го. Сватба по-логично, по-лесно.

Може да кажете, че съм проста, комунистка и каква ли не, обаче за мен при новината, че един човек чака дете, единствената нормална реакция първоначална, е да се усмихнеш.
После мислиш кой е, какъв е, защо е.
Да наричаш неродени деца "метастази" е вулгарно.
Чудно защо се закачи за моето мнение, за да споделиш ценните си мисли:blum:
За да бъде казана истината,

са нужни двама —

единият да я изрече,

а другият да я чуе.
Аватар
Света вода ненапита

latrevw написа: или само другите са глупави, вие умните стоите настрани и отвисоко наблюдавате какви ще ги натвори простия народ
мдааааам...
Виж подводницата!
Аватар
Глас в пустиня

Додю Додев написа:
е, от това, дето изписа дотук в темата се, вижда, че пишеш за неща, които НЕ знаеш...
Да, аз съм Не знаещ, за много неща - а ти?
annonymus

Мнение от annonymus »

snigmi написа: Чудно защо се закачи за моето мнение, за да споделиш ценните си мисли:blum:
О! Извинявай, че си позволих да изразя различна гледна точка. :winkw:
И че се закачих за мнението ти, разбира се.
Аватар
Света вода ненапита

БоЕВ написа:
Додю Додев написа:
Да, аз съм Не знаещ, за много неща - а ти?
и аз не знам всичко... затова и не давам квалификации на големи групи от хора...

между другото... "най-любимото занимание" на фашистите и "комунистите" е да дават квалификации на големи групи от хора...
Виж подводницата!
Аватар
Света вода ненапита

pocti_bezobidna написа:
snigmi написа: Чудно защо се закачи за моето мнение, за да споделиш ценните си мисли:blum:
О! Извинявай, че си позволих да изразя различна гледна точка. :winkw:
И че се закачих за мнението ти, разбира се.
закачливка :blum:
Виж подводницата!
Публикувай отговор