Кой тоз едеот ба?:mad:pocti_bezobidna написа:...
Да наричаш неродени деца "метастази" е вулгарно.
Айде па се почна с внушенията и манипулациите и вадене от контекста поради липсата на нещо свестно и смислено за изказване.
Ако всичко това беше нагласено, щяха да му измислят по-общественоугодна история.БоЕВ написа:Може ли лидерът на една политическа формация с положение и претенции да прави неща без политически подтекст дори и в личния си живот?!Мнемозина написа:
Ми просто така, по човешки се зарадвах и за човешки неща.
Изобщо не ми и дойде на ум за политически и предизборен подтекст.
А сега се замислих колко са разместени нещата вече в главите ни...
къде пък видя съдене камарад, аз винаги съм казвал...примерно това в мойто очо е налудничево, изродско и прочее. но само в мойто и не само по повод твои реплики ами и много бройни други. не съм казал - ти боев си примерно ъъъъ интернист:lol: / интернет-шовинист/. а и няма да го кажа понеже ти си си ти а аз съм си аз, не работя в магазин и не слагам етикети.Ти изхождаш от твоя опит, а аз от моя - защо ме съдиш тогава?
Аха, с марксистка лексика към демократични устои.Додю Додев написа:о, те са в най-гадната група... на помощниците на грабителите...БоЕВ написа:Маркетърите в коя от двете групи поставяш?Додю Додев написа:...
между другото... "най-любимото занимание" на фашистите и "комунистите" е да дават квалификации на големи групи от хора...
Така е! Обаче в задачата се пита защо, аджеба, това теле е под вола?:blum:Мнемозина написа:Ако всичко това беше нагласено, щяха да му измислят по-общественоугодна история.БоЕВ написа:Може ли лидерът на една политическа формация с положение и претенции да прави неща без политически подтекст дори и в личния си живот?!Мнемозина написа:
И не мисля че някой, който иначе не би гласувал за БСП, би се разгласувал рязко заради нещо такова.
Късничко му е на Станишев да се вкарва в общоприетия модел за нормална семейственост на политиците, след като изкара цял мандат като министър председател в конкубинат.
Така че, съжалявам, но според мен виждате под вола теле.
Kent написа:
къде пък видя съдене камарад, аз винаги съм казвал...примерно това в мойто очо е налудничево, изродско и прочее. но само в мойто и не само по повод твои реплики ами и много бройни други. не съм казал - ти боев си примерно ъъъъ интернист:lol: / интернет-шовинист/. а и няма да го кажа понеже ти си си ти а аз съм си аз, не работя в магазин и не слагам етикети.
Ми не е там, вие само го виждате.БоЕВ написа:
Така е! Обаче в задачата се пита защо, аджеба, това теле е под вола?:blum:
Имаш ли идея колко хора живеят в момента в България в съжителство без брак?А, тия хора, образно казано, в кого биха се разпознали?Имам някакъв спомен за Серго на мотор и с кожено яке пак в предизборно време - към кого подаваше сигнали тогава...
Нямам намерение да те убеждавам в каквото и да е!:bigsmile:Мнемозина написа:Ми не е там, вие само го виждате.БоЕВ написа:
Така е! Обаче в задачата се пита защо, аджеба, това теле е под вола?:blum:
Имаш ли идея колко хора живеят в момента в България в съжителство без брак?А, тия хора, образно казано, в кого биха се разпознали?Имам някакъв спомен за Серго на мотор и с кожено яке пак в предизборно време - към кого подаваше сигнали тогава...
Имаш някакви шансове да ме убедиш, ако ми дадеш статистическа разбивка за:
а) гласували за БСП мотористи преди и след Серго да яхне мотора;
б) гласували през последните 20 години според семейното положение на лидера на партията. Не забравяй също така, че Станишев беше в такова съжителство и когато спечели изборите.
Метастазите са нещата, които сме почнали да виждаме зад едно съобщение за едно дете, което предстои да се роди.БоЕВ написа:Нямам намерение да те убеждавам в каквото и да е!:bigsmile:
Ще трябва да се потрудиш сама, за да си отговориш на въпросите.
Лично аз нямам спомен да съм обявявал публично бременността на жена си, нито пък чух нещо, че Калина стискала кълки до последно, или пък че на ЦЦ женаму била бременна с трето докато не отиде да я изписват.
Питам се защо след като са знаели отдавна и след като има още доста време до раждането решиха па точно сега да го обявят и точно по тоя начин. За мен лично това са метастазите - живота на това неродено дете още от сега ще бъде отровен с политика.
Ае чао довиждане и лека нощ!:blum:
Добре - още утре отивм да пусна на Бат Серго поздравителна телеграма с обещание, че ще гласувам за него. Най-сетне се разсеяха клюките, че е гей.Мнемозина написа:Метастазите са нещата, които сме почнали да виждаме зад едно съобщение за едно дете, което предстои да се роди.БоЕВ написа:Нямам намерение да те убеждавам в каквото и да е!:bigsmile:
Ще трябва да се потрудиш сама, за да си отговориш на въпросите.
Лично аз нямам спомен да съм обявявал публично бременността на жена си, нито пък чух нещо, че Калина стискала кълки до последно, или пък че на ЦЦ женаму била бременна с трето докато не отиде да я изписват.
Питам се защо след като са знаели отдавна и след като има още доста време до раждането решиха па точно сега да го обявят и точно по тоя начин. За мен лично това са метастазите - живота на това неродено дете още от сега ще бъде отровен с политика.
Ае чао довиждане и лека нощ!:blum:
Ужас направо.
Дали съм се вписал или не не знам - жена ми беше бременна когато републиката ни беше още народна и в герба и имаше сърп и чук.Додю Додев написа:я, как се вписа в герберското общество...БоЕВ написа: Лично аз нямам спомен да съм обявявал публично бременността на жена си, нито пък чух нещо, че Калина стискала кълки до последно, или пък че на ЦЦ женаму била бременна с трето докато не отиде да я изписват.
Другата ти/ви грешна предпоставка е, че Сергей е реален лидер на тая партия.БоЕВ написа: Добре - още утре отивм да пусна на Бат Серго поздравителна телеграма с обещание, че ще гласувам за него. Най-сетне се разсеяха клюките, че е гей.
Мнемозина написа:Другата ти/ви грешна предпоставка е, че Сергей е реален лидер на тая партия.БоЕВ написа: Добре - още утре отивм да пусна на Бат Серго поздравителна телеграма с обещание, че ще гласувам за него. Най-сетне се разсеяха клюките, че е гей.
И не говоря за това, че някой друг му дърпа конците, говоря за електоралните нагласи. Едва ли някой идентифицира БСП с него, та да се фасцинира чак толкова и от бъдещото му бащинство.
Което ме наведе на странна мисъл - БСП все пак не е ГЕРБ?
Пу, пу, отивам да си намажа пръстите, дето го написаха това, с люта чушка!
Мажи, мажи. Как може да пишеш "фасцинира"?Мнемозина написа:Другата ти/ви грешна предпоставка е, че Сергей е реален лидер на тая партия.БоЕВ написа: Добре - още утре отивм да пусна на Бат Серго поздравителна телеграма с обещание, че ще гласувам за него. Най-сетне се разсеяха клюките, че е гей.
И не говоря за това, че някой друг му дърпа конците, говоря за електоралните нагласи. Едва ли някой идентифицира БСП с него, та да се фасцинира чак толкова и от бъдещото му бащинство.
Пу, пу, отивам да си намажа пръстите, дето го написаа това, с люта чушка!
Само иронически ги използвам аз тия думички, мда. Ако не си разбрала, да ти кажа.vyara написа:Мажи, мажи. Как може да пишеш "фасцинира"?Мнемозина написа:Другата ти/ви грешна предпоставка е, че Сергей е реален лидер на тая партия.БоЕВ написа: Добре - още утре отивм да пусна на Бат Серго поздравителна телеграма с обещание, че ще гласувам за него. Най-сетне се разсеяха клюките, че е гей.
Начи, да ти кажа, персоната на Дендю - оня писател Любомир намсикъв с атрибутите, сещаш се, та той като заговори с разни францисизми, направо да се фасцинираш и ум да ти зайде, да потръпнеш от интелектуален плезир.Но е забавен, де, за около 5 минути.
:blum:
Няма да ти кажа!vyara написа:Извинявай, не усетих.Мнемозина написа: Само иронически ги използвам аз тия думички, мда. Ако не си разбрала, да ти кажа.
Пък да не ти обяснявам в древен Рим какво било значело това.
И кво викаш било значело?
Ще те конкубинкам и фасцинирам теб, да знаеш.Мнемозина написа:Няма да ти кажа!vyara написа:Извинявай, не усетих.Мнемозина написа: Само иронически ги използвам аз тия думички, мда. Ако не си разбрала, да ти кажа.
Пък да не ти обяснявам в древен Рим какво било значело това.
И кво викаш било значело?
Изведнъж ми проблесна: абе ти що срещу фасцинирането рипаш, а срещу конкубината - не?

Аз много ще се постарая да се съобразя с препоръката ти, обаче дълбоко в себе си имам подозрение, че ще си пиша, както си искам.Ън написа: Ще те конкубинкам и фасцинирам теб, да знаеш.
Тук сме българи пишещи в български форум, все пак. Колкото по- малко чуждици ни се пробутват, толкова по- добре.
Поеми си дъх и се опитай да говориш нормално, не е толкова трудно.
Мъ ни съ извинявъйти, молъ ви съ, гуспожу...Мнемозина написа:Аз много ще се постарая да се съобразя с препоръката ти, обаче дълбоко в себе си имам подозрение, че ще си пиша, както си искам.Ън написа: Ще те конкубинкам и фасцинирам теб, да знаеш.
Тук сме българи пишещи в български форум, все пак. Колкото по- малко чуждици ни се пробутват, толкова по- добре.
Поеми си дъх и се опитай да говориш нормално, не е толкова трудно.
Но ти не се притеснявай.

Много обичам когато ми обясняваш разни работи!:-)Мнемозина написа:Другата ти/ви грешна предпоставка е, че Сергей е реален лидер на тая партия.БоЕВ написа: Добре - още утре отивм да пусна на Бат Серго поздравителна телеграма с обещание, че ще гласувам за него. Най-сетне се разсеяха клюките, че е гей.
Не знам що Серго го караше, тоест имам някакви идеи, но ти първо си спомни спечелиха ли тогава?БоЕВ написа:Много обичам когато ми обясняваш разни работи!:-)Мнемозина написа:Другата ти/ви грешна предпоставка е, че Сергей е реален лидер на тая партия.
Я ме светни са що Серго караше "влака" в оная реклама с трамвая и ква беше препратката към "онова време".
Тук, мисля, че става въпрос обявяването на бременността дали е пиар ход, а не дали гарантира изборна победа. Всяка партия ползва агенти за предизборните си кампании - едни печелят, а други не, но това не означава, че губещите не са имали някаква стратегия за кампанията.Мнемозина написа:
Не знам що Серго го караше, тоест имам някакви идеи, но ти първо си спомни спечелиха ли тогава?
Не не, тук ставаше въпрос за това дали целокупният електорат ей сега ще се хване на въдичката и ще се юрне (това чуждица ли е?) през глава да гласува за столетницата (това си е българско).БоЕВ написа:Тук, мисля, че става въпрос обявяването на бременността дали е пиар ход, а не дали гарантира изборна победа. Всяка партия ползва агенти за предизборните си кампании - едни печелят, а други не, но това не означава, че губещите не са имали някаква стратегия за кампанията.Мнемозина написа:
Не знам що Серго го караше, тоест имам някакви идеи, но ти първо си спомни спечелиха ли тогава?
Я виж пак какво съм писал и чак тогава ми се пъчкай!Мнемозина написа:
Не не, тук ставаше въпрос за това дали целокупният електорат ей сега ще се хване на въдичката и ще се юрне (това чуждица ли е?) през глава да гласува за столетницата (това си е българско).
Ти твърдеше, че да, пък аз казвам - не.
Точно защото той караше влака.
Чета, чета, и първо това си казал - за бабите там виж.БоЕВ написа:Я виж пак какво съм писал и чак тогава ми се пъчкай!Мнемозина написа:
Не не, тук ставаше въпрос за това дали целокупният електорат ей сега ще се хване на въдичката и ще се юрне (това чуждица ли е?) през глава да гласува за столетницата (това си е българско).
Ти твърдеше, че да, пък аз казвам - не.
Точно защото той караше влака.
www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=310484#310484
Аман се каза значи - всеко пише и никое не чете!
БоЕВ написа:Може ли лидерът на една политическа формация с положение и претенции да прави неща без политически подтекст дори и в личния си живот?!Мнемозина написа:
vyara написа:Аз пък се зачудих коя ли жена би го харесала. И преди много съм се чудила как жена с имиджа на Елена Йончева (щото аз по имидж я познавам, не действително) ще хареса каквото и да било в тоз мазен пършивец. Пък даже и само като мъж. Просто загадка. Сега и на тази кака й се чудя. Ама може пък Сергейко да е различен в личния си живот, щото и него само по имидж го познавам.