О, да, много съм съгласна.vyara написа:Ами мъча се. Казвам си така - днес имаш да свършиш това и това и не можеш да не го свършиш. "Трябва" е казано. Но имаш избор - да го направиш намусена и сърдита и да ти стане още по-зле от неправилно свършеното или да го направиш с желание и с цялото старание и умение, на което си способна, като по този начин поне ще си доволна от изпълненито си и има шанс това да се оцени не само от теб.latrevw написа: много е трудно. аз не мога да се забавлявам с каквото и да било, или поне съм много далеч от това да се науча
ти успяваш ли?
трябва да намериш това, което ти блика отвътре, в което евентуално си добър или дори да не си, да искаш да си потопен в него и да си "копаш"
И има полза, да ти кажа. Понякога се слушам.
Не рядко ни се налага да правим неща, които не харесваме - не само в работата.
Ако се цупиш и през цялото време се навиваш как трябва да правиш нещо, което не искаш - със сигурност ще ти е по-досадно и неприятно, а и ще ти отнеме повече време.
Можеш да си мислиш така: ей сега ще го свърша това, колкото се може по-бързо (това не значи през прости) и така ще ми остане повече време два правя нещо, което ми е приятно, интересно и т.н.
Не че винаги се получава де, ама работи, наистина.