Детство мое реално и вълшебно
Детство мое реално и вълшебно
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Говорили сме го няколко пъти и то май все аз се осмелявам да говоря за това с теб, защото аз съм яла жесток бой и то за нищо. И смея да твърдя, че съм станала добра майка и добър човек.Ън написа:Има простими, има и непростими неща.
Ти не можеш да разбереш, че като не късаш този омагосан кръг на омраза, той те трови и ще те трови докато си жив. Ти му позволяваш да го прави, то е в главата ти. Не го казвам за друго, а защото виждам, че се тормозиш и често го споменаваш. Ако не искаш да се говори за това, няма да го споменаваш, нали? Освен това помисли за децата, които са били изнасилени и малтретирани по къде-къде по-жесток начин. Не си ти най за окайване със сигурност.
Е, не съм аз най за окайване, ама и до сега като влизам в мазето и ми засяда бучка в гърлото. Пък един 13 год. тинейджър да го напердашиш така, че да не може да отиде на училище после и то щото по руски е изкарал петица, кво е? Най- малкото е унизително.vyara написа:Говорили сме го няколко пъти и то май все аз се осмелявам да говоря за това с теб, защото аз съм яла жесток бой и то за нищо. И смея да твърдя, че съм станала добра майка и добър човек.Ън написа:Има простими, има и непростими неща.
Ти не можеш да разбереш, че като не късаш този омагосан кръг на омраза, той те трови и ще те трови докато си жив. Ти му позволяваш да го прави, то е в главата ти. Не го казвам за друго, а защото виждам, че се тормозиш и често го споменаваш. Ако не искаш да се говори за това, няма да го споменаваш, нали? Освен това помисли за децата, които са били изнасилени и малтретирани по къде-къде по-жесток начин. Не си ти най за окайване със сигурност.
Всъщност, този линк го пуснах, не щото при мен било еди кво си. Просто, за да знаете и да се оглеждате за ваши познати, роднини, съседи... Щото точно тези травми в детството са непростими и неизлечими.

- Piqndurnik
ето, затова е важно да ни показваш какво си нарисувал - да знаем, че не си зарязал самоволно лечение, което дава безспорен (+) резултатЪн написа:Да бе, аз не го оправдавам тоя.Piqndurnik написа:Травмите в детството, могат да бъдат донякъде обяснение, но не и оправдание. Ти не си тръгнал да трепеш хората, нали? Ти рисуваш.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- Piqndurnik
- Green Light
Еееее, гледал съм го...дузина пътиjazz написа:има един много готин филм на андрей кончаловски
влакът беглец
гледай там джон войт какъв изрод е
и накрая завършва
във всеки звяр има поне капка милост... в мен - не - тогава аз не съм звяр
да влезят психолозите
те имат обяснения за всичко
и всички
П.П. Ама що като се подхване такава тема и вие се вторачвате в мене? Аз съм си добре, бе. Сега говорим за други, не за мен. И говорим по принцип. Нали така?!

Не за теб говорих, макар поста ми да беше залепен към твоя. Обръщам се към всички- вижте проблема, все едно някой друг го е написал, не аз. Какво значение има кой го е пуснал...jazz написа:аз не се вторачвам
толкова е рано тук
че едва гледам
всеки се бори със своите си демони
с подръчни материали

- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- genius loci
- Глас в пустиня
- genius loci
- Глас в пустиня
- genius loci
- Глас в пустиня
Няма лошо - дори и инкивизиторите са вярвали, че вършат богоугодни дела.genius loci написа:Моля да не се зсегнеш, за испанската инквизиця си мисля като гледам аватара ти. Така си представям инквизитора, който се появява на прага на къщата, а вън вали мокър сняг. Стана ми страшноБоЕВ написа:
Интернист - интернет шовинист, както ме нарича един камарад тъдява.
- genius loci
- Глас в пустиня
на ева ми мяза, но може и да е някоя известна картинаgenius loci написа:Аватарът ми? Брех, не съм се справила добре, щом е неразпознаваем.БоЕВ написа: Аватарът ти какво означава?
при всички случаи е претенциозно
п.п. тове е по-скоро комплимент
п.п.2 текста лесно, а как ще намериш музиката на песента?
и (пусто любопитство) защо ти е?
- genius loci
- genius loci
Гея, но толкова умалена не прилича на себе си.shshtt написа: на ева ми мяза, но може и да е някоя известна картина
при всички случаи е претенциозно
п.п. тове е по-скоро комплимент
п.п.2 текста лесно, а как ще намериш музиката на песента?
и (пусто любопитство) защо ти е?
Музиката си мислех че я помня, уж я имам в мислите, но като я запея не се получава. Ще се намери, както се намери и текста.