Измайстори си мартеница!!
това е от един профил във фейсаБоЕВ написа:Радвам се на това което правите!

Това с бомбата наистина не съм го видял, когато писах мнението гледах линка който е даден.holi_day написа:това е от един профил във фейсаБоЕВ написа:Радвам се на това което правите!
май не си се вгледал
червеното е горящ фитил на бомба
пращат бележки - изплетете и вие и ни пратете снимката с произведението си
а снимките* са им на паметници и статуи - поставени бомби, гранати или там каквото е
ето оттам незапален фитил
* - има и други, дори повечето са снимки на оплетени нетрадиционни места - по огради...
но като съм гледала преди това съм запомнила, за което писах
Eй ти тоталитарен съветски паметник:БоЕВ написа: Това с бомбата наистина не съм го видял, когато писах мнението гледах линка който е даден.
Но пък погледнато от друга страна, ако паметниците са съветски или от тоталитарно време, няма нищо лошо да им бъде поставена бомба, па била тя и бутафорна.

В случая май не е търсено послание, а да е в ръцете на човешка фигураБоЕВ написа:Това с бомбата наистина не съм го видял, когато писах мнението гледах линка който е даден.
Но пък погледнато от друга страна, ако паметниците са съветски или от тоталитарно време, няма нищо лошо да им бъде поставена бомба, па била тя и бутафорна.

ако се случи не ги изплета (доста вероятно е) - ще е загубаmajemela4ka написа: Моят е от по-веселата страна - предпочитам бомби от прежда, пред истинските.
А и бомбата едва ли е престояла дълго в ръката на човека, снимали са я и са я махнали. Девойката Джени си е избрала за талисманче бомба от прежда, както аз си имам ръкавичка. А и не е задължително ярнбомбинг-ът, което си е доста разпространено явление, да е с бомби, има цели огради с цветенца, пътни знаци с пъстра дрешка, парапети и всякакви хрумки... защо не и героите от цяла детска книжка - желая ти да имаш търпение да ги изплетеш:)

щеmajemela4ka написа:Що ли се захвана с бомбената половинка?! 50/50 можеше да си говорим за мартениците:blum:
За лудо работи, за лудо не стой.holi_day написа:...
какъв е смисъла да използваш сръчностите и уменията си за простотии
...
Преди да бях видяла жокера, щях да искам друг - да ми кажеш кой точно е пръстът на дясната плитка. Но след като не са плитки, замълчавам си.majemela4ka написа:щом ще онагледяваме - кво е туй?
жокер
Що ли се захвана с бомбената половинка?! 50/50 можеше да си говорим за мартениците:blum:
благодаря, БоЕВ!БоЕВ написа:Разкошна е, Пенда блондинка не бях виждал до ей тоя часВсичко си имат значи, че ококорени и засмени
По лесно ще ми е да си счупя някой пръст отколкото да спретна нещо такова. Поздравления Холи!:bigsmile: