синът ми е мн.запален по тениса на маса, през посл.година тренираше в пловдив
играе японски хват
яви се на три състезания, на двете се класира на второ и на трето място...
но сега се налага да не играе от месец, заради проблеми с лакътя - ходи на физиотерапия и масажи сега...
вероятно вече само ще играе за удоволствие от време навреме
та ще го питам тези дни, ако има какво да сподели, ще го напиша. тъй като ходеше в две различни зали да тренира...
в това, което ти е написала лат има сми
една от треньорките в първата зала бе учителка по ФВС и беше запалила доста момичета - точно, на които им преподава в училището.
така че има смисъл да се намерят треньори, които така или иначе има контакт с учениците
те сами ще си сформират групи
а и учениците ще запълнят точно времето, когато по-възрастните са на работа...
месечната такса за учениците в пл-в е 30лв за 2 пъти седмично тренировка
и се предлагат и варианти - плащане на час, ако не може да се спазва графика на тренировките
в с-я вероятно ще е по-скъпо
нещо, което аз мисля, че много ще запали играещите е 1 плазма, на която могат да гледат тенис на шампиони
нямам предвид да седнат и да гледат като филм
но синът ми постоянно гледаше разни незнам си кви шампиони и после скача като пружина и почва да тренира еди къф си начин на удар у дома, в коридора

, а на другия ден в залата
примерно има начин, по който удряш топчето, то се топва 1-2 пъти и се връща назад
сори, че така го обяснявам, ама по-свястно не мога
за масите - понеже купувах 1 за читалището тук - купих я от спортен магазин, професионална, немска (мога да проверя марката, ама сигурно не е нужно... пък и е купувана преди 4г.), има възможност за лесно сгъване през средата и изправяне вертикално на едната половина. така човек може и сам да тренира

синът ми винаги много е харесвал да играе на нея. казвал ми е, че в залите, където ходеше масите не са особено качествени
това е
и да сте ми благодарни, че ви спестих моите нескопосани обяснения как се прави хилка, как се купува дърво и гуми
за лепилата...