Мнемозина написа:vyara написа:
Няма, обещавам.
Кажи сега на човека за кръга и за формата на смисъла, че да замажем положението. Особено за формата на смисъла.
Само последно да ти кажа. Разговорите с теб приличат на кръг. Завъртян в твоята посока.

:lol::lol:
Ядосващо е, да. Това е щото много се обяснявам, знам. Цената на усилието да бъдеш разбран.
Приела съм си я.
За смисъла... много е забавно да пуснеш някаква такава дума в гугъл и да видиш какви изображения ще ти изкара. Като лотария е.
Та - всякакви форми излизат.
Ето то една:

Хубава снимка си ни избрала.
Аз обаче пак да си дърдоря за смисъла и формата му и за инструментариума на Грийн - квадрата на кръга. Виж само как звучи - "квадрата на кръга".
Вчера точно сина ми ме пита - мамо, нали никой не знае от какво е направено дървото. И аз му викам - да. И е точно така. Никой не знае. Дори някой да вземе и да му направи разрез, да го опише, да го разбие на най-малките му частици, да даде име на всяка от тях, той пак няма да знае от какво е направено дървото. Няма да знае формата на смисъла, а ще знае само формата на формата, която е избрал. Ако някой невежа или дете като Вяра, дъщеря ми, каже, както и казва - мамо, когато дървото изгаря в огъня и излиза през комина, пушекът пак прилича на дърво. Или каже - дървото е направено от топлина, пушек и калиева тор, която храни цветята, той пак няма да излъже.
Но каквото и да каже, той все няма да знае.