Статията ако искате не я четете, пък ако искате - може, разрешавам. Малко е... гневна.
Аз обаче щуро се смях на подборката от вестникарски изрезки. Тях ви ги препоръчвам сърдечно.
http://e-vestnik.bg/9338/balgariya-gnus ... i-zarazni/
shshtt написа:тц, не, много е благозвучноKent написа:семейни хибриди хахахахаха не е лошо:lol:Как си загубих приятелките и как се первърнаха в някакви семейни хибриди не знам.
не е ли по-благозвучно - семейни фрагменти
пък аз искам сега да ги коля подред с тъпата ножка
Не си самотна, просто имаш задръжки.shshtt написа:И съм най-самотния човек в този свят, защото няма поне един с когото да поговоря без задръжки.
най-големия ти проблем е, че не иска да те чуе как се чувстваш, налиshshtt написа:Ще се пръсна.

затова и до там го докарахме - защото тези, от които се очакваше да удържат "духа" на българското, само се смяхме на простотията...Мнемозина написа:
Аз обаче щуро се смях на подборката от вестникарски изрезки. Тях ви ги препоръчвам сърдечно.
а това е истината - тъжна, но истина...Мнемозина написа:http://e-vestnik.bg/9338/balgariya-gnus ... i-zarazni/
Това е тъпо!Мнемозина написа:щото ние никога не мрънкаме.
Статията ако искате не я четете, пък ако искате - може, разрешавам. Малко е... гневна.
http://e-vestnik.bg/9338/balgariya-gnus ... i-zarazni/
Кво парти, бе, джанъм! Я виж ко стаа тука - зачетох тая тема още преди дни и все не мога да стигана до края, уж имам развинтено въображение, ама нещо в мен се бори и не мога да проумея много от нещатаvyara написа:
Ама ти не си ходила на партито май, м?
"Тема- не, за мрънкане" или "тема, не за мрънкане"...Мнемозина написа:

Кво си се разкекавили ся, а? Ми оплачи се тук, кво ти пречиshshtt написа:вЪОБЩЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ВАШАТ СТАТИЯ.
Това нали е тема за мрънкане?
Обаче е много трудно да мрънкаш по принцип, без да си конкретен
и аз затова вече трета страница от снощи изписвам и изтривам:mad:
Та значи единственото искрено нещо дето остана възможно да кажа е мрън, мрън, мрън.
Естествено не срещам никакво съчувствие и разбиране.
И съм най-самотния човек в този свят, защото няма поне един с когото да поговоря без задръжки.
Как си загубих приятелките и как се первърнаха в някакви семейни хибриди не знам.
Имам нужда да оплюя здраво мъжа ми пред някой, а се оказва че няма пред кой, всички са му фенове.
Ще се пръсна от злоба.

Не мрънкай!Додю Додев написа:затова и до там го докарахме - защото тези, от които се очакваше да удържат "духа" на българското, само се смяхме на простотията...Мнемозина написа:
а това е истината - тъжна, но истина...Мнемозина написа:http://e-vestnik.bg/9338/balgariya-gnus ... i-zarazni/
Хм.БоЕВ написа: ...
Ти как предпочиташ?Ън написа:"Тема- не, за мрънкане" или "тема, не за мрънкане"...Мнемозина написа:
кое е тъпо, бе? това, че позволяваме на простаците да ни управляват ли?БоЕВ написа: Това е тъпо!
Тоя е от оня вид мрънкячи дето са криви на всички и им е криво всичко. Най-вероятно от малък са го заключвали у дома да решава задачи докато другите деца са играли на двора, после е учил"много" и за капак очаква всичко да му се снесе на тепсия, и забележи, пак всички останали му криви, а той един такъв умен, възпитан, учен, велик....морален стожер. Аман се каза от комплексирани драскачи!:lol:
Интересни неща намирам в тази тема. Със сигурност не са нещата, които ти виждаш, но благодаря ти, че ми я показа!БоЕВ написа:Кво парти, бе, джанъм! Я виж ко стаа тука - зачетох тая тема още преди дни и все не мога да стигана до края, уж имам развинтено въображение, ама нещо в мен се бори и не мога да проумея много от нещатаvyara написа:
Ама ти не си ходила на партито май, м?
clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=forty&Number=1951553499&page=0&view=collapsed&sb=5&part=
Додю Додев написа:
...когато преди изборите предупреждавах, че иде нещо по-страшно от триглавата ламя, щяхте да ме изядете тук...
... защото тук само псуваш този и онзи, но алтернатива не даваш...
мХ.Мнемозина написа:Хм.БоЕВ написа: ...
...
Знам, че всеки вижда изборно, според филтъра си (пусках наскоро цитат за това). Всеки си има филтър и през него прокарва инфото. Което не му изнася и не пасва на собствената му представа за нещата автоматично се изхвърля, дори не се запазва за по-късно в случай на нужда. Пълен игнор. А онова, което подкрепя собствената ни теза или представа, се прегръща и слага в кюпа, за да я затвърди. Без оглед на действителността, само с оглед на представата за нея. Понеже никой няма пълна и всеобхватна представа и знание за нещата, а само гледна точка. Така е с всеки. Ние с теб сме различни като представи и филтрите ни са различни. Прав си, че не знам какво точно виждаш ти, но съм убедена, че си харесваме различни неща.БоЕВ написа:А ти откъде знаеш какво виждам аз?vyara написа:...Със сигурност не са нещата, които ти виждаш, но благодаря ти, че ми я показа!
Да те изядем като триглава ламя?Додю Додев написа:
...когато преди изборите предупреждавах, че иде нещо по-страшно от триглавата ламя, щяхте да ме изядете тук...
Точно за темата в дир-а говорим!:lol:vyara написа:Тъй както си ме резнал, да питам - за темата в дира ли говорим или за нещо друго?БоЕВ написа:Недей да си толкоС убедена па!:lol:vyara написа: Прав си, че не знам какво точно виждаш ти, но съм убедена, че си харесваме различни неща.:lol:
clubs.dir.bg/showflat.php?Board=forty&Number=1951553499&page=0&view=collapsed&sb=5&part=18&vc=1...като истински патологичен патриотар -
за себе си правя извод -
онези, които имат тревожни разсъждения за исляма, па за циганите, па за кучетата - по правило имат деца и поколение - и тоийзи факт - е причината за тяхната тревога - в какъв свят оставят своето поколение... това говори за простотия - както онези индианци, които когато ще вземат някакво важно решение - са разсъждавали какво влияние ще има то за поколенията напред - и това е бил най-важния критерий...
онези, които са върли защитници на исляма, циганите, кучетата, педалите - по правило нямат деца - и ич не им пука за бъдещия свят... това говори за ученост - тоест, те са открили, че с тях светът завършва, след тях, свръхценните - светът изчезва...
а аз харесвам и двамата, но и двамата са много крайни, по-късно ще прочета всичкоvyara написа:Аз си харесах уф.БоЕВ написа: Селянинът естествено - фен съм му на тоя човек.

Абе то и аз съм му фен, обаче не съм съгласна с него.БоЕВ написа:clubs.dir.bg/showflat.php?Board=forty&Number=1951553499&page=0&view=collapsed&sb=5&part=18&vc=1...като истински патологичен патриотар -
за себе си правя извод -
онези, които имат тревожни разсъждения за исляма, па за циганите, па за кучетата - по правило имат деца и поколение - и тоийзи факт - е причината за тяхната тревога - в какъв свят оставят своето поколение... това говори за простотия - както онези индианци, които когато ще вземат някакво важно решение - са разсъждавали какво влияние ще има то за поколенията напред - и това е бил най-важния критерий...
онези, които са върли защитници на исляма, циганите, кучетата, педалите - по правило нямат деца - и ич не им пука за бъдещия свят... това говори за ученост - тоест, те са открили, че с тях светът завършва, след тях, свръхценните - светът изчезва...
Селянинът естествено - фен съм му на тоя човек.
Между другото, селянинът е един от тримата от всички форуми, които познавам лично. Но не го познавам от дира, а от студентските години, когато беше едва асистент в катедра "градоустройство", и даже ме е изпитвал веднъж. Беше много свежо парче, на фона на другите от тази мрачна и яко връзкарска катедра. Винаги си свирукаше по коридорите, и някакси извикваше представи за поля, узряло жито, аромат на сено и т.н...някак се беше промъкнал в онова затворено общество, нямам представа как, но му личеше, че не е връзкар. А, да, и никът, който си е избрал, много му пасва.Мнемозина написа:Абе то и аз съм му фен, обаче не съм съгласна с него.БоЕВ написа:
...
Селянинът естествено - фен съм му на тоя човек.
Така или иначе ме мързи да ходя да споря с него, но ако искаш, мога да поспоря с тебе тук.
Да, и според мен има някакво заинатяване в момента, поне в писането му в 40-50, но ми се струва, че то си е заради тамошната ситуация.Амаранта написа:
Между другото, селянинът е един от тримата от всички форуми, които познавам лично. Но не го познавам от дира, а от студентските години, когато беше едва асистент в катедра "градоустройство", и даже ме е изпитвал веднъж. Беше много свежо парче, на фона на другите от тази мрачна и яко връзкарска катедра. Винаги си свирукаше по коридорите, и някакси извикваше представи за поля, узряло жито, аромат на сено и т.н...някак се беше промъкнал в онова затворено общество, нямам представа как, но му личеше, че не е връзкар. А, да, и никът, който си е избрал, много му пасва.Но си мисля, че още от онова време е свикнал да бъде контрапункт - нямам друго обяснение, защо един образован и интелигентен човек ще излага в писмен вид подобни разсУждения...
ПП И аз така - фен съм му, но не съм съгласна.
Е точно първия пост пък въобще не ме впечатли - тъкмо напротив, идва бая хард дори и за моето развинтено въображение.snowprincess написа:а аз харесвам и двамата, но и двамата са много крайни, по-късно ще прочета всичкоvyara написа:Аз си харесах уф.БоЕВ написа: Селянинът естествено - фен съм му на тоя човек.
на тази тема съм чела само първия постинг на торба, и то още преди БоЕВ да я пусне тук (знаех, че ще го впечатли и в едни момент ще стигне до него, беше само въпрос на време)
Е така стават въргалите - губиш линията на спора и гризваш дръвцето.Мнемозина написа:Това беше нещо абсолютно изненадващо за мен.БоЕВ написа:Давай, ама да знаеш, че и на бой трябва да носиш!:blum:Мнемозина написа:
Така или иначе ме мързи да ходя да споря с него, но ако искаш, мога да поспоря с тебе тук.
И за какво спорим, че забравих?